ББ кремове 5

• 167 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Здравейте включвам се и аз с отзиви ,вчера ходих до лили и си взех ББ крем на Lirene много съм доволна.Аз съм с нормална кожа съвсем леко се омазнява Т зоната през лятото.Кремчето матира добре и е лек.Пробвах също Нивеа, Гарние, Евелин,Биотен(той беше СС крем).Нивеата беше най-зле,много тежък.

# 76
Velvetvoice, откъде си взе ББ-то на Л'ореал? Аз не съм го засичала в БГ магазини Confused

# 77
  • GYM
Velvetvoice, откъде си взе ББ-то на Л'ореал? Аз не съм го засичала в БГ магазини Confused
Да, писах - от чужбина Peace ат Швейцария е моят конкретно Simple Smile

# 78
  • София
Аз пък, си взех СС-то на Биотен. Хареса ми как се нанася, стои горе-долу добре и цвета си уцелих, ама много ме е яд, че не съм дочела че не става за зоната около очите, защото се опитвам да прикрия леки сенки Sad Пууу, баш затова го купих. Много си се ядосвам.

# 79
  • Бургас
Ама аз спокойно си мажа и зоната около очите с кремчето на Биотен и нищо лошо не ми се случва,нито дразни,нито щипе

# 80
  • София
Ама аз спокойно си мажа и зоната около очите с кремчето на Биотен и нищо лошо не ми се случва,нито дразни,нито щипе
Ами, вчера след като ходих на нова обиколка, установих, че на всички пише да избягва зоната около очите, заради фактора, освен на Нивеата - там изрично пише, че  прикрива тъмни кръгове и т.н. (купих си светлия тон, че както се оплаках по-горе, имам тъмния който ми е, ама много тъмен. ... ще си ги правя на супа излишните Grinning
Ако може някой запознат, да обясни принципно, защо факторът влияе зле на тънката кожа, ще се радвам.  Peace

# 81
  • Бургас
Пусни ги в темата с размените излишните

# 82
  • София
Пусни ги в темата с размените излишните
Май, така ще направя, благодаря! Simple Smile

# 83
  • София
Ами, вчера след като ходих на нова обиколка, установих, че на всички пише да избягва зоната около очите, заради фактора, освен на Нивеата - там изрично пише, че  прикрива тъмни кръгове и т.н. (купих си светлия тон, че както се оплаках по-горе, имам тъмния който ми е, ама много тъмен. ... ще си ги правя на супа излишните Grinning
Ако може някой запознат, да обясни принципно, защо факторът влияе зле на тънката кожа, ще се радвам.  Peace

Не съм убедена, че е заради фактора- има околоочни кремове с фактор- Кларанс, Клиник, Ланком. Според  мен причината е заради съставки, които целят абсорбиране на себума, матиране, свиване на пори и т.н., изсушават  контура, който няма себумни жлези и подчертават несъвършенствата. Провери и дали продуктът е офталмологично тестван, не само дерматологично. Отделно цветът под очите е по-различен  от този на лицето- бб-кремовете и фдт-те имат пигменти, съобразени с цвета на лицето. За  очите има коректори, които си имат съответните пигменти да неутрализират цвета на тъмните кръгове. Може да ни се струва, че фдт и бб добре прикриват и ни се сливат с цвета, но от за страничния наблюдател по-вероятно е да подчертаят кръговете.                                                                                                

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 15:50 от Splendora

# 84
  • София

Не съм убедена, че е заради фактора- ...                
И аз, просто на опаковката на Bioten-на, пише:
"Поради наличието на UV филтри, избягвайте зоната около очите" Нещо подобно пише и на останалите, които гледах в това число Garnier  и още няколко вида, които имаше в Lilly

Иначе, ти благодаря за изчерпателния отговор  Peace

# 85
Разписвам се да ви следя  Peace
Имам два ББ крема .Единия ми е на Гарние- третия на заглавната картинка,другия на лореал- през един до първия.
Гарнието ми лепне.Не се чувствам добре с него,въпреки че покрива много добре.Малко по като маска ми е.Този на лореал е по лек,също покрива добре и от двата е по добрия избор.
Засега съм към по бюджетните марки.По натам ще пробвам нещо по така Wink

# 86
А пробвахте ли новия на Garnier за мазна кожа? Може ли отзиви?
 Мисля да го взема за дъщеря ми, защото тя е с проблемна кожа. Мерси предварително  Peace

# 87
Последно пробвах добре, че беше на тестер на ББ крема на ларош и останах адски недоволна Sad 
Ползвам само на Гарние и на Биотен.

# 88
Аз пробвах на Есенс и на Ревлон. И двата не ми харесаха. Ревлона поне не омазни лицето,за разлика от Есенс. Но и двата не ми паснаха,най-тъмните са ми светли  ooooh!  Та и аз сега съм в чудене Гарниер или Биотен . По-скоро ще надделее този,който нюанс ми пасне.Ходя на солариум и ми е доста тъмно лицето.

# 89
Момичета,

Признавам от самото начало, че съм боса по темата. Накратко - цял живот (на 36г) съм ползвала козметика буквално инцидетнто - кожата ми е хубава, без неравности, пъпки и петна. От миналата година реших да започна да прилагам по-сериозни грижи (че започнах да наблюдавам разни бръчки) и си купих Мезомаската на Филорга - влюбих се в тази марка и сега обмислям "пълна програма" под нея - околоочен, дневен, нощен и маска.

От миналата година също така си купих и ВВ кремове - 1 антиейдж на Гарние и 1 на Ив Роше. На Ив роше е много по-хубав - този на гарние е като филтър и това ме дразни. Въпросът е, че аз го нанасям директно без дневен преди това.

Та имам два въпроса - това правилно ли е? ако да - трябва да взема вместо дневен на Филорга, някакъв ВВ крем или СС крем?

Между другото оставам с впечатление, че СС кремовете са еволюиралия вариант на ВВ кремовете, защо тогава все още има ВВ кремове?

Съжалявам за лаишките въроси, но се опитвам да разбера и направя поръчката тези дни... Благодаря предварително на всички, които ще си направят труд да ми отговорят  Hug

Общи условия

Активация на акаунт