ББ кремове 5

• 169 263
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,днес тествах на едната половина на лицето ББ Гарниер анти-ейдж, на другата ББ на Нивеа. Кожата ми е нормална към комбинирана. Не знам внушавам ли си(малко съм гнуслива и идеята,че тестера е отворен от Ен-време и всеки маже ми идва в повече), но имам чувството,че и двата ми лепнат.Нещо като филм на лицето. Иначе не ми се омазни,просто като филм седят,лепнат  Rolling Eyes Така ли са по принцип?

# 91
  • Димитровград
Търся матиращ ББ за комбинирана кожа. Rolling Eyes
Имала съм Мейбълин,Гарние,Клиник,Биотен.
Търся матиращ.

# 92
  • на кого му пука
Някой пробвал ли е Oriflame 5 in 1 Skin Dream BB Cream?
Двоумя се между него и ББ на Ла Рош.Каквото успях да прочета в ревюта беше ,че и двата хидратират добре ,но особено за този на Ла Рош отзивите са на двата противоположни полюса.

# 93
  • Бургас
Търся матиращ.
RIMEL

# 94
Търся матиращ.
RIMEL
Какво, от изброените никой не ти е харесал ли, и какво не ти е харесало, че търсиш отново друг?

# 95
Момичета,днес тествах на едната половина на лицето ББ Гарниер анти-ейдж, на другата ББ на Нивеа. Кожата ми е нормална към комбинирана. Не знам внушавам ли си(малко съм гнуслива и идеята,че тестера е отворен от Ен-време и всеки маже ми идва в повече), но имам чувството,че и двата ми лепнат.Нещо като филм на лицето. Иначе не ми се омазни,просто като филм седят,лепнат  Rolling Eyes Така ли са по принцип?

Изхабила съм няколко опаковки на Гарниер и никога не ми е лепнел, а покрай мен съм зарибила доста момичета които също не са се оплаквали  Peace Преди и аз ходех на солариум и с Гарниер не съм имала проблем от към цвета( със и без солариум не съм от най светлите  Mr. Green ). Сега не ходя и не мога да направя разликата с Ревлон, а и подарих почти пълната си опаковка Гарниер и не мога да сравня цветовете   Rolling Eyes

# 96
Velvetvoice, откъде си взе ББ-то на Л'ореал? Аз не съм го засичала в БГ магазини Confused

не знам от кой град си, но във Варна съм го виждала в магазините на Елитис  Peace  даже моя приятелка си го беше взела, но не беше доволна

# 97
  • Бургас
И на мен ми лепнат,особено на Биотен

# 98
Гарние и на мен ми стои като филм... На Ив Роше е много по-нежен и лек и се разнася перфектно. Днес ще пробвам ВВ на Филорга и ще пиша.

# 99
  • Пазарджик
Здравейте момичета включвам се и аз да ви следя, а и днес си взех ББ крем на Гарниер. Като за първа проба беше добре ще видя тази седмица как ще се чувствам. Искам да попитам някой ползвал ли е този на Манхатън видя ми се добър.Аз до сега ползвах на Boscia но ми го донесоха от USA а тук не знам да ли го има но тиой определено много ми хареса.
Искам да ви попитам как се справяте с кафявите петна от слънцето , освен с ББ крем слагате ли и още нещо?

Последна редакция: сб, 07 юни 2014, 15:10 от pipilota_85

# 100
Здравейте, някой да е ползвал СС на Каротен 50 фактор? Отзиви...Между Ла Рош, Биотен (СС или ББ) и Римел кой е с най-висок слънцезащитен фактор? Търся нещо минимум 30, но за мазна с пори кожа, с добро покритие.

# 101
  • Бургас
Здравейте, някой да е ползвал СС на Каротен 50 фактор? Отзиви...Между Ла Рош, Биотен (СС или ББ) и Римел кой е с най-висок слънцезащитен фактор? Търся нещо минимум 30, но за мазна с пори кожа, с добро покритие.
С най-добро покритие и наистина матиращ е Римел,за фактор не знам

# 102
  • Димитровград
Отговарям на въпроса по-горе.
Биотена ми лепне и много бързо се омазнявам.
Клиник е много тежък и ми излизат пъпки.
Гарние няма достатъчна покривност и цвета не е точно за мен.
Мейбълин съм със смесени чувства,но не ми харесва достатъчно,за да повторя.

# 103
  • Бургас
Е,аз на Битена му слагам пудра и всичко си става ок

# 104
  • Бургас/Пз
Да споделя и моя опит с ББ кремовете Simple Smile , въпреки че не е кой знае колко голям Simple Smile
ББ на Гарние - пълен ужас, нито като цвят ми пасна, нито като консистенция.
Нивеа - мааалко по-добре ,но пак не съм доволна
Биотен- лепне ми, не ми попива добре
Микса - направо се чяда защо са го кръстили ББ, отгоре на всичко ми се събира на кир
Римел с лилавата капачка - най-доволна съм от него. Матира, стои естествено, не ми запушва порите, има фактор, изобщо засега това е моето откритие, за моята смесена кожа. Става и съси безкрем под него.
Филорга - очаквах нещо повече , предвид другите продукти, от които съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт