Оnline-магазин за дрехи-2

• 261 055
  • 699
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,някакви отзиви за http://fukli.com/?
Дали са коректни?Дъщеря ми е поръчала от там някакви роклички.

# 106
Чувала съм ги имаше две дизайнерки преди много години се подвизаваха с това име, но незнам дали сайта е техен. Така като гледам май- не е, защото много от моделите им ги има и в Ароганз.

# 107
На мен лично fukli.com не ми харесва. Бях си поръчала рокля, която беше с колан и преди да си я поръчам питах дали колана върви с роклята и ми отговориха, че е към нея. Поръчвам я и пристига тя и кво да видя - няма колан  Confused и тъй като и аз управлявам сайт, знам че се допускат грешки и им писах. Попитах защо няма колан и те ми отговориха е ясно не е имало в пакета. Предложиха ми да ми върнат парите или да си взема някоя друга рокля. Но аз си задържах роклята и попитах дали няма да получават, за да ми пратят колан. Е още нямам колан - няма и да имам. Всъщност без колана роклята не е нищо особено. Та повече не си поръчах от тях...  Close

# 108
На мен лично fukli.com не ми харесва...
Мда,благодаря за отзивите.До няколко дена и аз ще пиша дали са коректни.
Наложи се да върна пратката,тъй като бяха сгрешили номера,и си писахме да върна дрехите и да си получа парите.Да видим как ще се случат нещата.

# 109
Моля, дано постъпят коректно  Peace

# 110
Дано.Виждам,че имат доста харесвания във фейса.А и роклите им не са по-различни от тези по магазините в същата ценова категория,така че вероятно си имат доста клиентки.
За всеки случай аз запазих имейлите и снимах дрехите преди да ги изпратя обратно,да се видят сгрешените номера.Така правя винаги,когато за първи път поръчвам от някой сайт.Всъщност,фукли предлагат опция преглед,но си е наша грешката,че не се възползвахме.

# 111
Друга грешка която правят сайтовете е, че не пишат точни размери на дрехите, така  ще имат повече продажби, както и пълно описание на материята. Много са ми странни когато объркат номер, едва ли им валят поръчките... или не си отговарят на номера. Поръчах си една дънкова рокля отговарям на  м, ами едвам се напъхах, защото няма еластан, ако го бяха написали нямаше да се ядосвам толкова.

# 112
Моля, дано постъпят коректно  Peace
Напълно коректни  Peace

# 113
От фуклите имам различни впечатления. Определено са коректни и връщат парите, ако върнеш стоката, Имат добре изглеждащи рокли, обаче изпълнението в много случаи доста куца. Вярно, че цените са ниски, но някои от нещата, които получих, бяха като правени от деца в част по трудово обучение. Все пак не ме вълнува само цената, а и това, което получавам да става за носене.

# 114
Да,за мен лично са абсолютно неприемливи,но за малки "фукли" и техните дискотеки,са ок като цени.И като с всички китайски стоки,някои са добре изглеждащи,други са просто за боклука.

# 115
Да, като цени са повече от добре, но поне да дават малко по-реална картина. Малките фукли пак ще ги купуват, но ние поне ще си ги спестим.

# 116
НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НИЩО ОТ МАГАЗИН ZOE

Просто без думи!
Не върнах обувките единствено, защото трябваше да заплатя излишен транспорт за връщането им, след като вече бях платила за получаването и евентуален следващ транспорт за друг номер, при положение, че грешката е тяхна.
И двата чифта са номер 39, слагам и снимка, за да видите и вие колко очевадна е разликата между тях!

Същаата работа и при мен от този сайт: http://obuvalka.com/ Обувалка.ком. И когато им писах се държаха изключително грубо. Защотъо бях звъняла през деня , но никой не отговаряше. Заявиха ми, че събота и неделя не работели за това никой не ми вдигал и обувките си били съвсем наред.Явно грешката е в мен и цял живот съм се заблуждавала кой номер нося.Все още не мога да се разбера със тях за връщане, мислех да заменя обаче след това нагло държание. #Cussing out Отделно, че пишеше доставка до 24 ч.м а пристигнаха след два дена нещата и в сайта пише , че на телефона за контакт може да се поръча по всяко време, все пак не съм звъняла в 9 . вечерта. Не поръчвайте от тях , много ме ядосаха.Сега сигурно трябва да си платя доставката на обратно въпреки , че грешката е в тях  Crossing Arms Crossing Arms

# 117
За обувки определено мога да похваля http://obufki.com/. Имам десетина чифта от тях, но са само от естествена кожа, за стоките от изкуствена кожа нямам наблюдение.

# 118
  • Пловдив
Момичета,

да ви попитам някой поръчвал ли е от този сайт http://www.arogans.com/  Rolling Eyes

Много се чудя за една рокличка, но не знам дали имат нещо общо със снимките в сайта  Thinking

# 119
  • Стара Загора
Момичета търся да купя дамски спортен комплект за вкъщи. Харесала съм един, два във вмзона, вие някъде другаде да сте срещали? Търся го за майка ми, да не е много младежки.

Общи условия

Активация на акаунт