Оnline-магазин за дрехи-2

• 261 566
  • 699
  •   2
Отговори
# 120
Онлайн магазините имаха ли черен петък?

# 121
  • София
Някои имаха, но основно по 20 -30 % намаление

# 122
Отдавна не съм поръчвала от бг сайтове. Ще прочета дали има смисъл...

# 123
Момичета търся да купя дамски спортен комплект за вкъщи. Харесала съм един, два във вмзона, вие някъде другаде да сте срещали? Търся го за майка ми, да не е много младежки.

Имаше на оферта в Лидл... В ruen май също съм мяркала, провери  Peace

Отдавна не съм поръчвала от бг сайтове. Ще прочета дали има смисъл...
Защо да няма Simple Smile Ако сайта е сигурен. Че се навъдиха много ментета...  Tired

# 124
  • около Варна
Изпробвах този магазин, отдавна го следя http://www.explosi.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%8 … D0%B7%D0%BA%D0%B0

Поръчах си яке, отговаря на снимките и на размера, аз от презастраховане поръчах по-голямо, но съм доволна като цяло, на етикета пише, че е произведено в България.

# 125
Мнение за ароганс?

# 126
  • Пловдив

Аз съм доволна, но ми се наложи да си сменя две рокли от М размер на Л.
Не знам дали не си отговаряха на номера или просто материата не беше разтегателна и не ми стояха добре.
Иначе безпроблемно и бързо отреагираха когато ги помолих за замяна, но трябваше да получа новите рокли на следващия ден и тогава те ми изпратиха новите и в момента на получаване предадох старите.
За първи път се отнасят толкова коректно към мен.

# 127
Изпробвах този магазин, отдавна го следя http://www.explosi.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%8 … D0%B7%D0%BA%D0%B0

Поръчах си яке, отговаря на снимките и на размера, аз от презастраховане поръчах по-голямо, но съм доволна като цяло, на етикета пише, че е произведено в България.

Аз също се сдобих с яке от тях преди седмица, отговаря на размера и доставката беше за 2-3 дни.

# 128

Не знам дали не си отговаряха на номера или просто материата не беше разтегателна и не ми стояха добре.
Иначе безпроблемно и бързо отреагираха когато ги помолих за замяна, но трябваше да получа новите рокли на следващия ден и тогава те ми изпратиха новите и в момента на получаване предадох старите.

а доставката за замяната кой я пое

# 129
  • Пловдив

а доставката за замяната кой я пое

Аз си я поех, но платих само една посока.

# 130
Привет на всички,
Нова съм и в онлайн пазаруването и във форума, но харесах нещо в този магазин http://dpoint.bg/new_top

Някой пазарувал ли е от там и какво ви е мнението?
Не видях юридическо лице и адрес?
Благодаря Simple Smile

# 131
Сайта използва същите  модели и дрехи на Алана и Зое, може да са едни и същи собственици от Карлово или да са им дистрибутори...

# 132
Ами то, ако имаше по 9 от вид, примерно 9 блузи, 9 панталона, ами то има 1 блуза, 1 панталон, 1 комплект и т.н. Нямам избор е неговата възрастова категории, това имам предвид, а не че ще купя повече от 9 продукта.

# 133
Като гледам фирмата на сладурковци е чистак нова, няма и месец, може би затова нямат разнообразие. На мен тук във форума ми препоръчаха този сайт:  http://www.idividishop.com/bg/ - бях попаднала на рекламата им във facebook, но не ми бяха познати и реших първо да поразпитам и тогава да поръчвам. Имаме  вече 3 покупки от тях и съм доволна, даже над 50 лв. доставката е безплатна. Купувам и от Биберон, но от магазина във Варна, онлайн не съм поръчвала понеже са ми много близо и при тях има безплатна доставка над 50 лв.

# 134
Здравейте,

Някой има ли представа как стой въпроса със срока за връщане на пари от онлайн магазин? Има ли  срок по ЗЗП в който това трябва да стане или това си го решава всеки един магазин?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт