Оnline-магазин за дрехи-2

• 260 584
  • 699
  •   2
Отговори
# 480
И аз имам една поръчка от factcool,на рокля,която имам от фешън сюприм,но в друг десен,всичко беше наред.

# 481
Някой поръчвал от factcool, много хубави неща има вътре ама е малко съмнителен сайта.

И аз го бях загледала и ми казаха, че били прекупвачи, от спортс директ или някой подобен сайт, затова стоката била със завишени цени, но за сметка на това пристигала бавно. Иначе самият сайт си е наред.

# 482
Някой поръчвал от factcool, много хубави неща има вътре ама е малко съмнителен сайта.

И аз го бях загледала и ми казаха, че били прекупвачи, от спортс директ или някой подобен сайт, затова стоката била със завишени цени, но за сметка на това пристигала бавно. Иначе самият сайт си е наред.

Да, от Спортс директ препродават на доста завишени цени и нямат налични , а поръчват . Покрай Короната доставките от там вече доста се бавят , иначе пример палто в директа 11 евро , във факткул същото на промоция 47 лв .

# 483
Това което аз съм харесала го мяма в спорт директ. А във сайта на самата марка е в пъти по скъпо.
В този сайт в много намалено, даже си мисля дали няма да дойде някоя имитация.
https://bg.factcool.com/index.php?route=product/product&product_id=950889

# 484
Никога повече не бих поръчала и най-евтинаха дреха, ако така може да се нарече, от Валентина-Рави.
Изключително ужасно качество на материала и ушиването.
Дрехите буквално шумкат. Уж памучни.
Поръчах рокля - плат като избеляло.
И една блуза, която е толкова изкуствена, че сякаш чувал за боклуци съм си облякла. За цените не коментирам.
Не ми остана време да връщам, но и 5лв не давам за такъв парцал. 😓

# 485
  • София
За сайта Modish имате ли впечатления?

# 486
  • София
Аз поръчвах веднъж, но няма да повторя. Много изкуствени материи, запарват, не останах доволна. Бях поръчала две блузи и една рокля. Блузите бяха универсални (или там както се водеше номерацията) и ми бяха адски широки.

# 487
Бутик Интрига във фейсбук! Никога повече няма да поръчам от тях.

# 488
Здравейте, някой може ли да сподели отзиви от napudreni.com ?

# 489
  • София
Колкото по-примамливо име, толкова по-вероятно да са някакви страшни боклуци. И всичките са "бутици"...

# 490
Колкото по-примамливо име, толкова по-вероятно да са някакви страшни боклуци. И всичките са "бутици"...

Оф, примамливо. На мен пък ми е толкова смешно и претенциозно това име, че дори и само това ми стига, за да подмина подобен сайт. Въобще не искам да съм "напудрена" или пък дрехата да е някакъв най-евтин китайски парцал от алиекспреса, понапудрена щедро с фотошопа за снимките.

# 491
Аз поръчах рокля оттам. Дойде без проблеми, не е лоша, китайска е разбира се. Като цяло съм доволна.

# 492
  • На изток от Рая
Два пъти съм поръчвала оттам - всичко беше като на снимката.
Китайско е, както бяха споменали, но това е единствената страница, където поддържат номера на дрехи, (С, М и Л) а не както всички останали - универсални.
Консултантите са много любезни, комуникацията е бърза. Simple Smile

# 493
  • София
Ако снимката е от АЕ, там фотошопът играе доста. Но все пак не трбва да се обобщава на едро (всъщност и аз го направих в предния си пост, за което си посипвам главата с пепел).
Хората и сватбени рокли поръчват от АЕ.

# 494
  • На изток от Рая
Наистина са от Алиекспрес, но аз си поръчах неща, които видях на живо (пускат клипчета на живо, когато имат нова стока, във фейсбук страницата си).

Не си падам много по китайските дрехи, но понякога наистина ми харесват и си купувам нещичко.

Общи условия

Активация на акаунт