Оnline-магазин за дрехи-2

• 260 710
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
https://www.ivet.bg/product/64079/yake-kervina-black.html

Ей това си яке си харесах, какво ще кажете за сайта? Безпроблемно ли е връщането наистина?

# 496
  • София
Принципно имаш право да върнеш абсолютно всяка покупка, поръчана дистанционно, и следва да ти върнат парите. Няма значение причината. При реалните магазиин не са длъжни да връщат пари, въпрос на добро желание е.

# 497
От ivet.bg където и да чета, отзивите са само негативни. Най- вече, че доставката е безкрайна. Аз също веднъж си бях поръчала една горница и чак след три месеца ми се обадиха, че я пращат, но отказах поръчката. Иначе има в сайта секция за дрехи с доставки в рамките на 24 часа, поръчвала съм си рокля преди доста години и все още е много запазена и качествена.

# 498
.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:03 от Lemy

# 499
https://www.ivet.bg/product/64079/yake-kervina-black.html

Ей това си яке си харесах, какво ще кажете за сайта? Безпроблемно ли е връщането наистина?

В началото на лятото си бях поръчала една рокля, дойде след 2 месеца, а беше от секцията с 24 часова доставка. Писах им няколко пъти, никаква обратна връзка. Роклята приличаше на нощница, нищо общо със снимките. Нито силует, нито материя, тотал щета. Върнах я, разбира се. Излизат ми често реклами и доста добре изглеждат нещата по снимки, но не бих рискувала отново.

Някой поръчвал ли е скоро от ВМ зона? Поръчвала съм преди години и бяха сравнително ок нещата, но от доста време не съм и имам опасения дали не са започнали и те с китайките боклуци Thinking

# 500
  • На изток от Рая
Letter, и аз бях много доволна от Вмзона, но вече продават китайски неща. Номерацията им е С-М,    нямат никакви други номера...
Беше един от читавите сайтове.

# 501
И аз имам такова усещане по снимките - същите като на Creative, в който само боклуци можеш да намериш.. но иначе снимките са доста привличащи.. жалко, че на живо е пълна трагедия.

# 502
  • София, България
За ВМ зона, аз лично поръчвам единствено неща, които са с техни лични снимки и имам страхотни попадения, но напоследък много забавят доставката. Уж пише 48 часа, а пък идват за около седмица, ако не и повече. Преди наистина идваха за 2 работни дни

# 503
Преди седмица си поръчах сникърси от ВМ зона, в събота направих поръчката, сряда ги взех от офис на Спиди.
Китайчета са разбира се, но точно този модел търсех.

# 504
Преди години пазарувах много от ивет. бг и бях много доволна, но подчертавам преди няколко години. Дрехите не са мръднали и до днес, банските бяха полски и много качествени. Сега незнам как е. След това започнах да купувам от карамела фешън, български дрехи, има номерация. После спрях. Минах на Алесса.

# 505
Искам да споделя разочарованието си от онлайн магазин  Alis.bg
Днес отказах поръчката. Освен че бяха ужасни като качество , изобщо не отговаряха и на модела от снимките. Пълен потрес.

# 506
Някой поръчвал ли е от six.bg? Харесала съм си едно палто ама 🤷‍♀️

# 507
Има ли някой, който е доволен от поръчка от Ивет? Както споделих, имам лош опит, но напоследък доста реклами ми излизат и си харесах много една рокля, но ме е страх да рискувам отново... Допускам, че просто може да съм нацелила кофти артикул, но пак си имам едно наум. Да не говорим, че и обслужването им хич го няма.

# 508
Има ли някой, който е доволен от поръчка от Ивет? Както споделих, имам лош опит, но напоследък доста реклами ми излизат и си харесах много една рокля, но ме е страх да рискувам отново... Допускам, че просто може да съм нацелила кофти артикул, но пак си имам едно наум. Да не говорим, че и обслужването им хич го няма.
Преди няколко години бях направила една много голяма поръчка от ivet
Половината няща бяха супер зле, нищо общо с описанието и снимките.
Другата половина обаче се оказа топ попадение. Това бяха две блузи и рокля. Нося ги вече (срам ме е да кажа) 5-та година и не са мръднали. Плътна синя блуза, една розова блуза и жълта рокля. Едва ли ги има я сайта вече.

# 509
Явно си е чист късмет на какво ще попаднеш. Точно рокля и блуза съм си харесала, дано извадя късмет, въпреки че съм с резерви. Върна ли останалите? Аз върнах злополучната рокля, но малко солено ми дойде и не ми се иска да се случи същото.

Общи условия

Активация на акаунт