Оnline-магазин за дрехи-2

• 266 273
  • 701
  •   1
Отговори
# 150
Дано не е оф топик, но само на мен ли ми прави впечатление, че по онлайн магазините за дрехи (и дамски, и детски, а сега и с банските и бельото) много рядко някой ми отговаря на телефона. Звънят ми след няколко часа, а понякога и дни и ми казват "търсили сте ме...". При вас така ли е? Аз само на няколко нямам оплаквания на тая тема. Кога работят изобщо по тия телефони?
Аз може да ставам досадна, но много се възмутих от нещо. Вижте сами разликата в цената:
http://www.bebeshkidreshki.com/product.php?ProductID=19532
http://sladurkovci.com/?product=%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-% … D1%82%D0%B5%D0%BD
Хайде по-добре по-малък избор, вместо двойна цена!
Тук ме втрещи! Що такава разлика? Направо е срамота!

# 151
Влизам да ви обърна внимание да не пазарувате от Moderni BG- купих си кецове, които са пълна реплика, на първото обуване се скъсаха и отказаха да приемат рекламация. Всичко това съпроводено с много рязък и агресивен тон, оскърбително отношение. Не ми е толкова за парите, колокото за унижението, че от всякъде в тая държава ни правят на глупаци. Сега накъде, чудя се как да постъпя?! Чувствам се прецакана!

# 152
Аз отново си поръчах от http://sladurkovci.com/, защото вече имат много хубаво спално бельо. Поръчах от по-евтиния вариант със Замръзналото кралство от ранфорс и е страхотен като пак се възползвах от 5% намаление, защото сега с промо код 55555 всичко е с намаление.
Ах, това Замръзнало кралство, всички сме се побъркали с него Laughing Извинявай за въпроса (дано не е оф топик), но от ранфорса за спално бельо доволна ли си? Аз на няколко пъти се спирам да си купя, защото не съм имала от ранфорс точно newsm78
Иначе за кокетна - всички сме минали от там Grinning Аз имам 2-3 неща от там, но ми идват кофти като качество (не че очаквам кой знае какво за 20лв де, но все пак не ми харесват).
Срока по закон е 14 дни за връщане, но доста онлайн магазини го пишат 7 - не разбирам защо, може би се застраховат нещо...
Напоследък пазарувам най-много детски дрехи от www.darling.bg и www.bebeshkidreshki.com, в www.ivon.bg и аз не съм имала проблеми с каквото и да е. Сега ще ме вкарате в беля да гледам банЦките и аз  hahaha
За bebeshkidreshki и аз се разочаровах. От darling съм поръчвала само от българските им, но за английските още не смея. Те как са като качество и отговарят ли си на размерите?
Размерите отговарят. Случи ми се единия път да поръчам едно панталонче, което като дойде беше с неизвестна за мен номерация, но те явно си ги изравняват и отговаряше на номера, който бях поръчала, така че каквото пише в сайта, това си поръчвам, обикновено в описанието им пише и подробно сантиметри, така че можеш да се ориентираш и от там, ако те съмнява нещо. Аз малко съм шашава и си им звъня да ги карам да ми мерят обиколката около вратлето примерно, която я няма написана, ама си мерят, кво да ме правят  Laughing

Влизам да ви обърна внимание да не пазарувате от Moderni BG- купих си кецове, които са пълна реплика, на първото обуване се скъсаха и отказаха да приемат рекламация. Всичко това съпроводено с много рязък и агресивен тон, оскърбително отношение. Не ми е толкова за парите, колокото за унижението, че от всякъде в тая държава ни правят на глупаци. Сега накъде, чудя се как да постъпя?! Чувствам се прецакана!
Е защо не ти приемат рекламация? Колко време е минало от покупката? Айде, да не се съгласят на връщане на пари-може, ама поне да ти го сменят за същите пари с нещо пробва ли?

# 153
Да, пробвах, писах им и казаха рекламациии не приемаме и точка. Последва обаждане по телефона от адвокат, отсреща много грубо и арогантно поведение и това беше. Рекламацията я направих един ден след покупката, обух ги точно веднъж и подплатата отвътре се закъса  #2gunfire
Нямам думи, не  поръчвайте никога от Moderni BG  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 154
Tifani, подай жалба в КЗП. Аз си бях поръчала чанта от един сайт, получих я, но даже не я извадих изцяло от плика, защото видях, че цветът не ми върши работа. Обадих се и ми казаха, че можело само да заменя, а аз не си харесах нищо. Отново изключително арогантно поведение, пишело, че не може връщане и т.н. Изпратих им закона и те пак казаха, че това си била тяхна политика. Написах жалба в КЗП и пратих на сайта и на КЗП. Веднага ми се обади собственика да ме пита защо така, не можем ли да се разберем по друг начин и т.н. В крайна сметка ми върнаха парите, а КЗП сигурно са им се зарадвали.

# 155
Аз пък не мога да разбера защо се държат толкова арогантно повечето търговци.. Та нали идеята (поне според мен) е да са мили, за да им станеш редовен клиент и да си пазаруваш пак от тях. Относно това, че повечето магазини не заменят стоката - просто покъртително! Това не са домати, че да не могат да се продадат след 7 дни на някой, който ги харесва. Аз за това пазарувам само от онлайн магазини и въобще от магазини където поне персонала знае как да те обслужи - с усмивка и любезност. Вярно, че са много малко, но предпочитам да не си късам нервите, защото съм ги помолила да ми премерят колко е дълго ръкавчето, или съм ги накарала да ми извадят 3 номера на обувки, защото не съм сигурна кое ще стане...и накрая все едно ги караш нещо за без пари да правят .... ми нали за това взимат заплати!!!Просто възмутително!

# 156
Здравейте ,поръчвали ли сте от този сайт http://www.pinkcanaryfashion.com/collections/gift-cards в момента има много добра промоция 2 за 3 с безплатна доставка,но не знам доколко е надежден.

# 157
Искам да питам за Remix.bg сигурно е писано за този сайт но не намерих.
Интересуваме какво ви е мнението за сайта, и дали звездите за качеството отговарят на истината, и евентуално ако искам да направя рекламация как стоят нещата.

# 158
  • Пловдив
Попитай в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852199.165

# 159
Интересуваме какво ви е мнението за сайта, и дали звездите за качеството отговарят на истината, и евентуално ако искам да направя рекламация как стоят нещата.
  аз си поръчах 2 рокли и съм много доволна.Нямаха никакъв дефект и си отговаряха на качеството.За първи път поръчвам он-лайн изобщо и определено извадих късмет

# 160
  • Пловдив

Аз съм си поръчвала много неща от там - много съм доволна.Дрехите им, макар и доста скъпи за втора употреба са в перфектно състояние, без следи от носене /както е отбелязано в конкретната обява/.Връщала съм дрехи, превеждат парите точно на 14-тия ден /крайния ден от срока за връщане при рекламация/.Ако искаш могат да ти върнат сумата във виртуален портфейл и тогава това става веднага щом получат пратката, но тогава за тази сума пак трябва да си купиш от тях.

# 161
Поръчвали ли сте обувки от  www.kalapod.bg Отзиви?

# 162

Аз  поръчах сандали преди два месеца , нося ги много и са ок за цената си , не са се скъсали , отговарят си на номера..  Миналия ден поръчах няколко чифта балеринки и джапанки тъй като в момента има доста намалени модели. Надявам се и те да стават . Peace

# 163
  • Пловдив

Аз  поръчах сандали преди два месеца , нося ги много и са ок за цената си , не са се скъсали , отговарят си на номера..  Миналия ден поръчах няколко чифта балеринки и джапанки тъй като в момента има доста намалени модели. Надявам се и те да стават . Peace

И аз съм много доволна от Kalapod. Имам 2 чифта обувки + 3 чанти и колани. За тази цена качеството е супер! Най-вече номерата си отговарят.

# 164
И на мен ми хареса това което получих, черни официални обувки за детето за 14лв.Simple Smile Само доставката да беше по евтина....

Общи условия

Активация на акаунт