Срам ме е от майка ми

• 33 676
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Деска, момичето никъде не е написало, че не ходят у баща си. Ти цял роман спретна.

# 61
  • София
То и аз знам за няколко случая с разни "майки". Разведени, зарязали детето на бабата и оттам нататък се появяшат вднъж а няколко месеца.

Въпреки това темата ми се струва нарочно написана.
И авторката изчезна.

# 62
Аз пък не мога да разбера как така се сипят квалификации на килограм - изтрещяла, извратена, не става за майка и т.н. - 19 г. чинно си е изпълнявала родителските задължения, първо и второ, изобщо  не е ясно доколко е украсена историята, ако изобщо е истинска.

# 63
И ти пък едни въпроси задаваш - как, защо!? Не знаеш ли, че след развод мъжът има пълно право да си изживява свободата, да има приятелка/приятелки, да не се сеща за децата си и пр. (а, и да следи бившата да не кривва от правия път, или, пази боже, да си купи обувки с НЕГОВАТА издръжка Mr. Green), а жената само и единствено да сложи бурка и с поглед в земята да обгрижва децата Tired

Те отричам, че има жени, които след развод се променят, някои дотолкова се втурват да наваксват пропуснатото или да си доказват, че още могат да бъдат харесвани и обичани, че започват да се държат нелепо. Както и че прекалено "освободеното" поведение на една майка е притеснително за порасналите вече деца. Но преобладаващата реакция на съфорумките (жени !!!) ме изумява - бащата да се бил намесел, родителите й, социалните... Жени, вие добре ли сте Shocked

# 64
  • София
А какво, бе, адашче, да се направи, ако не да се намеси бащата?
Нормално ли е децата да живеят така?

# 65
Въпросът е как да се намеси бащата? Как я виждате тази намеса? Да й се скара Laughing
Ако е да вземе децата при себе си, нека! Ама нали се сещате, че вероятността да го направи е почти нулева. Както и да се откаже от приятелки или секса с тях. Ами и ако те са шумни? Или щом не е майката, може.

Не вярвам 100 % на разказаното. И тиха като мишка да е жената, дъщерята пак ще ревнува майка си от чуждите мъже. Децата обикновено възприемат родителите си като безполови същества, майките особено!

# 66
  • София
Да ги вземе, разбира се. Отникъде не става ясно, че бащата не взима или не се интересува от децата си.
Никоя нормална двойка не прави шумен секс при деца в другата стая.

# 67
А според мен става. От първия пост.

... Нещата си продължават. Най-вече нощта срещу събота и срещу неделя е някакъв ужас, а понякога и през деня...

Прави бяха някои по-горе - ако този добър човек с приятелка си взимаше децата в събота и неделя, те нямаше да са свидетели на повечето любовни подвизи на майката.
Кога и къде да се срещне жената с някого?
За шумния секс знаем от думите на момичето. А то по принцип се дразни от мъжете на майка си, независимо какво твърди в първия си пост.

# 68
  • София
Ами не знам, птиче, аз самата съм била в такава ситуация, разведена, с дете, с баща, който не го взима много-много; имала съм и гаджета, и секс съм правила, но никога не се е случвало у дома с дете в съседната стая. И точно защото знам, че има начини много, не мога нито да съчувствам, нито да оправдая по съвсем никакъв начин тази жена.
Първият мъж, който спа у дома 'официално' беше сегашния ми съпруг, след като бяхме решили, че ще се събираме, познаваха се със сина ми и т.н.
И до ден днешен сме тихи Simple Smile

# 69
  • Tам през Атлантическия океан
Да ги вземе, разбира се. Отникъде не става ясно, че бащата не взима или не се интересува от децата си.
Никоя нормална двойка не прави шумен секс при деца в другата стая.

Сигурно ги взема за по час , два една за 'пста'  Mr. Green
на дали дечицата остават по два три дена при него и новата ми сгодна женица  Whistling

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 15:12 от Desss

# 70

Не знаеш ли, че след развод мъжът има пълно право да си изживява свободата, да има приятелка/приятелки, да не се сеща за децата си и пр. (а, и да следи бившата да не кривва от правия път, или, пази боже, да си купи обувки с НЕГОВАТА издръжка Mr. Green), а жената само и единствено да сложи бурка и с поглед в земята да обгрижва децата Tired

Ооо, в това отношение ама хиииич не са за ожалване мнозинството женици, особено пък в БГ, както и в западните страни като цяло! Освободено, фриволно поведение /да не кажа истинската дума/ към всичко живо мъжко на два крака, което мърда - това са масата. Поведение, облекло... всичко точно за това говори. Професионално изкривяване е станало вече, но разбира се всичко това се възприема за съвсем нормално. Пък в България особено, където е закопано дъното - съвсем! Мнозинството жени дори и в брак, и във връзка далеч даже не се държат като "сложили бурка и с поглед в земята", ами тъкмо обратното.
Че хората - и мъже, и жени, са се изродили тук и не стават, е така, ама айде да не се заблуждаваме, че жената по дефиниция е много по-стока.
Масова боклукизация, взимаща все по-големи размери и покосяваща наред.

# 71
При баща ни ходим, когато поискаме.  Може и всеки ден. Имаме ключ от апартамента. Той ново семейство няма да създава. Жената, с която живее не е с 20-25 години по - млада от него. Тя има голяма дъщеря. Уважаваме се. Излизала съм няколко пъти с дъщеря и. Представяме се за братовчедки. Баща ми никога не е плащал издръжка, защото с майка ми се разбраха цивилизовано, не са спорили и не са се карали за тези неща. За майка ми е безсмислена тази издръжка. Когато ни трябват пари той винаги ни дава. Веднъж взимам от него друг път от майка ми и така. Не е от типа мъже, тръгнали да си харчат парите по жени.... И да работя на половин щат, защото следването ми е тежко и няма как. Явно следващата ми стъпка ще е да кажа на него или на баба ми и дядо ми. Това със закрила на детето ми се вижда доста крайна мярка.

# 72
Щом баща му и приятелката му са такъв тип хора, а и се разбираш и с дъщерята на жената, мисля няма какво да продължаваш тази агония и за себе си и за братчето ти.

# 73
Тя може и да отиде където поиска, но брат й е  малолетен и  след като  правата за отглеждане са присъдени на майката, бащата трябва да води дело...Не е толкова лесно! Аз  по едно време си мислех, че точно бащата е пуснал темата, защото нещо  прекалено   ми се струваше,пък и той   много  хрисим излиза от всичките обяснения...но ако греша е гадна история.  Говори  с баща си и дано скоро  се чувствате спокойни!

# 74
Антония, този форум ще Ви помогне да разберете позицията на майка Ви - много от пишещите са на нейна възраст и могат да разберат и изразят нейната гледна точка, макар и разбира се да не се държат по същия начин.
Не виждам причина баща Ви да не поеме грижата за сина си, ако има такава възможност, а Вие да си поемете по своя самостоятелен път. Ако пък няма, не сте съвсем безпомощна - жилището, в което живеете, вероятно е семейно жилище, а не лично на майка Ви. То й е дадено от съда именно за да се грижи за Вас с брат Ви. Ако иска да заживее свой живот, тогава успех - да отива при любимия си млад мъж, да е щастлива с него или със следващия, или с по-следващия, и така нататък, а Вие да живеете с баща Ви в семейното жилище. Винаги може да се заведе ново дело, в което да се преразгледа статутът на семейното жилище.
Напомнете това на майка Ви и може би това ще й помогне да премисли нещата.

Общи условия

Активация на акаунт