MANGO online магазин - 3

• 69 304
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аз получих второто и за мен е дебело. Поръчах си размер М и ми е точно.

Много благодаря за отговора  Hug

# 691
Здравейте момичета, според вас това яке http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jackets/jacket-b … ;ts=1412485258984 дали е от тези тънички и ултра лекички?

# 692
  • Бургас
Здравейте момичета, според вас това яке http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jackets/jacket-b … ;ts=1412485258984 дали е от тези тънички и ултра лекички?

Би трябвало да е от тях.  Thinking Поне така изглежда.
А онези, за които говориш, са от серия foldable. Пристигат с една торбичка от плат, в която можеш да прибереш якето.

# 693
Здравейте, имам въпрос: Ако върна стока в mango outlet и поискам друг размер ще трябва ли да плащам за доставка при получаване? Мерси Simple Smile

# 694
38 размер дънки на кой отговаря? По принцип съм 27-28 и се чудя кой ще ми е подходящ..

# 695
36 взимам аз  Peace

Niniel, от лекичките е якето - пълнежа е пух и пера.

# 696
Благодаря за отговорите! Сега остава да уцеля размера: S или M е подходящ за размер 38 (такъв е етикета на дрехи, купени преди години от Манго на Витошка)

# 697
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вчера ходих в магазина на Манго и нищо не ми хареса, освен едни велурени боти, но нямаше моя номер. Интересното е, че тук, са 60 и няколко лева, а в онлайн магазина са 160 лв. #Crazy

# 698
  • София-Младост
Благодаря за отговорите! Сега остава да уцеля размера: S или M е подходящ за размер 38 (такъв е етикета на дрехи, купени преди години от Манго на Витошка)
Според таблицата трябва да е М.

# 699
  • Пловдив
38 размер дънки на кой отговаря? По принцип съм 27-28 и се чудя кой ще ми е подходящ..

и аз съм 27-28 (в зависимост от модела), а на МАНГО 36 ми заспива  Simple Smile

# 700
  • София
Зависи от модела донякъде. Но аз нося същия размер дънки и си поръчвам обикновено 36  Peace

# 701
  • София
Вчера ходих в магазина на Манго и нищо не ми хареса, освен едни велурени боти, но нямаше моя номер. Интересното е, че тук, са 60 и няколко лева, а в онлайн магазина са 160 лв. #Crazy
Така е, в магазините им винаги нещата бяха доста скъпи и преди. Само по време за сейловете може да се намери нещо на сносна цена, затова ще продължим да си ползваме онлайн магазина им и аутлетчето  Flutter

# 702
Вселена е написала, че в магазина е било по-евтино от онлайн. Peace

# 703
Благодаря момичета. Поръчах си дънки, боти и чанта. Надявам се всичко да пристигне нормално и ще пиша отзиви.

# 704
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена е написала, че в магазина е било по-евтино от онлайн. Peace

Да, това много ме изуми. Идеята ми беше да си ги взема онлайн, обаче на тройна цена няма как да стане.  Close

Става въпрос за обувките, относно дрехите мисля, че там няма такава фрапираща разлика.

Общи условия

Активация на акаунт