Избор на училище за първокласник-Бургас-прием 2014 г.

• 72 453
  • 483
  •   1
Отговори
# 345
Копие от трудов договор? Rolling Eyes
Никой няма дисквалифицират, защото по закон всички деца трябва да тръгнат на училище Laughing

# 346
  • Бургас
Никой няма дисквалифицират, защото по закон всички деца трябва да тръгнат на училище Laughing

Да де, но не и точно в училището, което мама е избрала, щото е "елитно". Wink
След като излязат резултатите и започне записване се проверяват документите на всяко прието дете. Ако има разминаване или невярна информация детето не се записва и отива на второ класиране.
Виж, на този етап вече могат да играят и връзки, защото там работи човешкия фактор. Laughing

# 347
Ха-ха, ама има ли елитно училище? Или затова си сложила кавички? Laughing
Интересно, че няма никаква информация за новото у-ще на мястото на Интерната....Всъщност единствената информация е, че на кмета детето ще е там. Което го прави елитно, може би Laughing

# 348
  • Бургас
Елитно няма, за това са кавичките. Grinning
Но последните години наплива за Васил Априлов е огромен. На приятелка и съседка, която живее в блока на Дигитала, не й приеха там детето и се наложи да го запише в Братя Миладинови.
На Коджакафалията голяма реклама му правят, сигурно и то ще е "елитно". За там по-късно ще обявят свободните места.
За мен е важно училището да е близо до дома. Големия ми син от миналата година (трети клас) ходи и се прибира самичък. Случва се да забрави нещо, може да се върне и да го вземе.

# 349
Да, да. Има модерни училища....

# 350
  • Burgas
И за мен е важно училището да е близо в нашия случай на 1мин, надявам се да ни приемат и смятам да ползвам това че работя точно срещу училището, а дали не може да представя бележка, къде работя и че съм на постоянен трудов договор, без самия договор.

# 351
Момичета,моля ако някой има отзиви за учителите ,които ще водят първи клас в ОУ Васил Априлов да даде информация!

# 352
  • Пловдив
Момичета,моля ако някой има отзиви за учителите ,които ще водят първи клас в ОУ Васил Априлов да даде информация!

Деница Караиванова е с много добри препоръки от моя позната.Но не разчитай особено, хората се променят, синът ми сега завършва първи клас там, записах го при препоръчана учителка - не съм очарована, учителят трябва да е и човек.Да, научи се на всичко, което трябва, направо си е отличник, но така и не хареса класната си.Някои учители са вече и на възраст и още ползват похвати от миналия век.

# 353
  • Бургас

Деница Караиванова е с много добри препоръки от моя позната.Но не разчитай особено, хората се променят, синът ми сега завършва първи клас там, записах го при препоръчана учителка - не съм очарована, учителят трябва да е и човек.

Напълно съм съгласна!
Само една корекция да вмъкна - Караиванова няма да поема първи клас тази година. Тя е класна на сегашните второкласници.
Ще бъдат 4 паралелки, учителките са:
Елза Василева
Мария Кирова
Офелия Пенева
Радка Ангелова

# 354
  • Пловдив
Миме, верно ли 4 паралелки?  Shocked Пак ще е диво бързане и трошене на клавиатури значи..

# 355
  • Бургас
Да, официално е обявено. Вече бройките ги има и в електронната система.
Аз не се притеснявам, защото имам предимство от голямото дете. Но много познати от района ги тресе, дали ще успеят да се класират.
Освен това училището е кандидатствало да стане иновативно, каквото и да значи туй нещо. Crazy В края на май месец ще се знае дали е в списъка с избраните. Предполагам, че наплива ще е още по-голям. Rolling Eyes
На 26 и 27 април от 18:00 часа ще има родителски срещи и ще дадат подробна информация. Мисля да отида.

# 356
  • Пловдив
Това намерих аз за иновативните училища на бъдещето:
http://www.mon.bg/?go=news&p=detail&newsId=1831

# 357
  • Бургас
Интересно звучи. Simple Smile

# 358
Здравейте  мами,отворих  тема за мнения на СОУ "Константин Петканов " в Меден рудник,но понеже  нямам отговор и реших да пиша тук. Предварително се извинявам защото ние не сме за първи и за  втори  клас.Някой да има мнения за училището и за учител

# 359
  • Бургас
Здравейте, момичета Simple Smile
Моля, ако някой има мнение или лично впечатление от учителките, които тази година ще поемат първи клас в Музикалното училище в гр. Бургас - г-жа Антоанета Николова и г-жа Снежана Кирилова, нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт