Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 443
  • 724
  •   1
Отговори
# 315

Добро утро мили момичета !  

Здравейте Величка, Хаяско, Марта, Марианка, Барисеа, Марица.

Търпеливо дочакахме мечтаната сряда. Сега вече успокоени следва да изчакаме до 20 часа и

да  се насладим за девети път на прекрасните Йомер и Елиф. Да пожелаем на Бебо лека работа и

дано я освободят по навреме, че да й остане възможност да удостои и нас с вниманието си.

Желая лек, успешен и усмихнат ден на всички.

# 316
Добро утро мили момичета.В нашата сряда ви желая много усмивки,ведро настроение и много емоции.И търпение което ще бъде възнаградено довечера в 20часа.Ще разчитам на Марианка да сложи серията в темата за което предварително и благодаря.Благодаря предварително и на Бебо за превода,който ще направи.Искам да поздравя Бътерфлай с добре дошла в компанията ни.Обичам ви и ви прегръщам силно.Днес ви подарявам най-красивата усмивка на света.      Лек и успешен ден на всички.   Heart Eyes Hug 

# 317
  • Пловдив

Йомер в акция. Кога ли ще го видим и в пряк двубой:

# 318

Не забравяме и Тек...

# 319
Хареса ми,затова споделям.      

# 320
Реем префасонира май повечето афиши. Simple Smile Този, струва ми се, е на "Безсъници в Сиатъл".

# 321
Реем префасонира май повечето афиши. Simple Smile Този, струва ми се, е на "Безсъници в Сиатъл".
Получават се много сполучливи.  Heart Eyes Hug 

# 322
  • Пловдив

Дано всичко да е наред. В програмата на АТВ - от 20,00 ч. "Мръсни пари и любов". В Турция е обявен тридневен траур:

# 323
Определено. Направо става за дизайнер на афиши. Simple Smile Съчетава нещата супер!

# 324
  • Пловдив

Да споделя това прекрасно колажче.

# 325

Дано всичко да е наред. В програмата на АТВ - от 20,00 ч. "Мръсни пари и любов". В Турция е обявен тридневен траур:

Марианка,  наистина голяма трагедия в турските мини. Четох сутринта
в българските новини.
Не знаем при траур, как променят програмите си телевизиите им. Ако има весели музикални или
забавни програми, сигурно ги отменят, но за филмите дали се отнася - кой да ти каже ?

# 326

Днес попадам на разни профилактики и не мога да се разпиша в темата и да ви пожелая успешна сряда и най-важното да имаме филмче,че търпението ни вече се изчерпа.

# 327

Струва ми се, че Тек стана един от най-обичаните образи, пресъздадени от Енгин...

# 328

Струва ми се, че Тек стана един от най-обичаните образи, пресъздадени от Енгин...

Може би си права, но на мен ми се струва, че става дума повече за състрадание, отколкото за обич. Много е трогателен този образ и буди такива емоции.

За себе си мога да кажа, че по любим от Керим - нямам.Харесвам всичките и дори мога да ги подредя степенувано и аргументирано, но Керим си остана най обичания. Не знам защо е така.

Отчитам, че Мустафа Булут е най-силната му роля до момента. Харесвам страшно много Йомер,
но Керим си е Керим. Това е. Joy Joy Joy

# 329

Да,защото Тек е единствения образ,чиято любов остана несподелена докрая.Той извиква във всяка една от нас съчувствие.Иска ти се да отвориш очите на Ейлюл за да види истинската и чиста любов,която Тек изпитва към нея.Любов преминала отвъд границите на смъртта.И защо човек трябва да разбира какво е имал,чак когато го загуби безвъзвратно.

Общи условия

Активация на акаунт