Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 419
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Здравей, dorina2   hug
Добре дошла при нас. Надявам се да ти е забавно и интересно, но моля те престрашавай се да коментираш  Wink

# 406

Дорина 2, добре дошла. При нас е много интересно, ще ти хареса.

# 407

Добре дошла в компанията Dorina2.  Поздравявам те с

Мустафа Булут - върха в творчеството на Енгин и ти препоръчвам да  изгледаш " Ако бях облак".

Само 29 серии са и се гледат  на  "екс". Има го на първа страница. Чак тогава ще разбереш

на кого  се възхищаваме.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 13:59 от komet

# 408
Писах си един отговор - и той потъна някъде си - затова започвам отново.
По-късно ще ме четете

# 409

Привет момичета Енгинки !  Two Hearts
Днес всички сте намерили своята позитивна една минутка за темичката ни. Вярно ще останем още една седмица без серия, но бедата сполетяла комшиите ни е огромна. Защото това са стотици почернени семейства. Мир на праха на загиналите и много воля и смелост на близките. Що е време пред нас - ще гледаме. Мисля си само да не претупат сценария заради тези две пропуснати седмици или първи сезон да свърши по-късно / всъщност те самите серии са си заснети - въпрос на време е да бъдат излъчени /. Нека актьорите да си излязат в лятната почивка, пък ние ще си гледаме още половин месец горница.

Каквото - такова.

Дорина  Two Hearts добре дошла в нашата компания !

# 410

Здравейте!

Видяхте ли това видео? Жалко, че не разбирам турски език, но така хубаво са съчетани кадрите и е

достатъчно ясно за какво става въпрос !!!!

http://youtu.be/o6l05sHeWnY - Специално за dorina2!  Hug Hug Hug

# 411
  • Пловдив

Ризата отвън. Супер добре.

# 412

Здравейте!

Видяхте ли това видео? Жалко, че не разбирам турски език, но така хубаво са съчетани кадрите и е

достатъчно ясно за какво става въпрос !!!!

Ани Мариани, няма нужда от разбиране на турски език.

Клипчето е ясно, защото още помним казаното от тях.  Същевременно е много забавно.

Какви оригинални хрумки имат феновете. Joy Joy Joy

# 413

Аз пък го харесвам много с такава дължина на лодена или шлифера. Много добре изглежда така.Подчертават ширината на раменете му и дългите му крака.

# 414

За тези, които тъгуват по дългата коса на Керим...

# 415
  • Пловдив

Поздрав и от Тек.

# 416
Явно тази седмица ще си говорим за героите на Енгин Акюрек.Ето и от мен един сладурко.        

# 417
  • Бургас

Heart EyesКога минаха две години от края на КВФ....

# 418

Маришка изневерява на Булута,да и го припомня. Пак сълзичка проблясва в очите му.

# 419
  • Пловдив

Финалът на 1 сезон на КВФ.

Общи условия

Активация на акаунт