Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 268

• 38 413
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Здравей dorina ,aз също съм нова  тук, не се включвам редовно. но ми е приятно всеки път.Последното ,което си написала все едно са мои думи-толкова ме препокриваш -да не си другото ми "Аз"!?Открий Булут  тази среща ще е ...интересно ще ми бъде мнението  ти   след това.Беше ми приятно до скоро!
Благодаря за хубавите думички. Не знам чие "Аз" съм, само знам, че Аз съм си Аз. Аз предавам своите мисли, виждания и нагласи към сериала. С това, което съм написала, може и да си съгласна, със следващото може би не..... но тук пишат толкова момичета и всяка е със свое виждане, изпитани емоции, усещане към  живота и съответно свое единствено мнение. А, когато се препокрият мнения - това значи......че сме на верен път. Както може би и в усещането си за таланта на Енгин Акюрек

Булута ще го започна, но след ден-два.

# 436

https://www.youtube.com/watch?v=wV6tca_FS08

Момичета, с много любов - Engin Akyurek with fans 2014. Приятно гледане.

И тук:

http://www.videoclip.bg/watch/336768
МАРИЯНКАnewsm51!
Имам ли право да се чувствам "виновна" за този прекрасен клип?

# 437
  • Пловдив

Истинска братска любов. Дали ще преместят Йомер от Ван в Истанбул, дали ще станат екип?
.........................
Tanusha_, като го правих, си мислих точно това - за датите, за теб.

# 438
Здравей dorina ,aз също съм нова  тук, не се включвам редовно. но ми е приятно всеки път.Последното ,което си написала все едно са мои думи-толкова ме препокриваш -да не си другото ми "Аз"!?Открий Булут  тази среща ще е ...интересно ще ми бъде мнението  ти   след това.Беше ми приятно до скоро!
Благодаря за хубавите думички. Не знам чие "Аз" съм, само знам, че Аз съм си Аз. Аз предавам своите мисли, виждания и нагласи към сериала. С това, което съм написала, може и да си съгласна, със следващото може би не..... но тук пишат толкова момичета и всяка е със свое виждане, изпитани емоции, усещане към  живота и съответно свое единствено мнение. А, когато се препокрият мнения - това значи......че сме на верен път. Както може би и в усещането си за таланта на Енгин Акюрек

Булута ще го започна, но след ден-два.
Всеки е уникален ,всеки е едно явление !Колко  удивително един мъж ,колко много жени на едно  място събра ,макар и с различни мнения понякога ,но   винаги пазещи добрият тон и предлагащи приятелство.Нека все да е така Two Hearts

# 439

Ех, Мустафа...

# 440

Скрит текст:

Дали НЕБАХАТ ЧЕХРЕ има близки от загиналите или е проява на съпричастност...

# 441
  • Бургас

Керим Heart Eyesкакъв урок по мъжество даде на Мустафа   Heart Eyes
Тануша,привет  HugТова гифче с тези капещи сълзи..... Hug

# 442
 снимката е от погребението на майката на Халит Ергенч /ВВ/ от днес

# 443
  • Пловдив

Хайде на тортата. Няма само Мелике да хапва. Плодова - ако не сте виждали, пък камо ли опитвали банани, ягоди, ананас... А Йомер носи водичка за преглъщане.

# 444
 снимката е от погребението на майката на Халит Ергенч /ВВ/ от днес
   БЛАГОДАРЯ!

# 445
  • Бургас

Аз продължавам да се кефя ,днес се нагледах на любими снимки от КВФ Heart Eyes

# 446

ХАЯСКОHug и   bouquet!
Скрит текст:

# 447

И аз си харесах няколко.

Eх, колко са хубави тук!!

От "новите - стари" снимки зад кадър на FSN!

# 448
  • Бургас

https://www.youtube.com/watch?v=18RA4_S0Sc8&feature=share&am … kvE_AvYUwhAMlHAyA
Прерасен е клипа, с хубава музика .
Лека нощ момичета newsm46

# 449

Още един Облак...

Общи условия

Активация на акаунт