Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 746
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес от e-zona напазарувах поредните книжки, има -25% на всички книги, изборът е много голям, само трябва да се влезе по раздели, иначе не излизат. Всичко, което поръчахме е "по желание", тази година мисля да им отпусна края - 5-6 книжки по списък и после такива, каквито им харесват.

# 76
  • София
Моята щерка мина изходящите нива в типично неин  небрежен блуждаещ стил Grinning. Всичко знае и всичко забравя като види листята. Joy hahaha

Представи се много добре на проведеният миналата неделя Танцов фестивал в Читалище "Аура" с цели 3 танца на танцово студио Дилейн. Hug
Накрая реши, че и тя иска да има индивидуален танц, а не да подскача в група. Laughing
Та освен танци, песни в главата и друго няма, да ми е жива и здрава! Mr. Green

Затресло я е и нея треска покрай матурите на брат и и от сега иска да съм и разпечатвала матурите за 4ти кла,с че да се готвела. Crazy Simple Smile

# 77
  • В светлината на слънцето
Моята щерка мина изходящите нива в типично неин  небрежен блуждаещ стил Grinning. Всичко знае и всичко забравя като види листята. Joy hahaha

Все едно описваш моята. Същата работа. Mr. Green
Браво за доброто танцово представяне.  bouquet

# 78
Момичета, на моя хубостник доста  често взе да му тече кръв от носа. Някакви предположения? Вчера ми звъня в работа и му казах да отиде до личната, но не отишъл. Дали е от възрастта?

# 79
  • София
Не пречи да отидете при личната и евентуално УНГ. Моята дъщеря е същата, особенно лятото. Аз като дете имах същя проблем и накрая ходих да ми горят капилярите. Сега това се отрича от много лекари. Причината е именно в капилярите в носа, има връзка и с топлото време.

# 80
От 3 години през май месец - засилване на слънцето, съчетано и с цъфтежа (прекомерно кихане, което раздразва лигавицата), и при моята е така нослето. В училище се случваше някой друг ден, както и на други деца.
Първата година мисля пи някакви бг хапчета за подсилване на капилярите.
После май нищо. Така и не съм водила да ги горят. За тази година май само един път се случи.
Добре е да се избягва стоенето на силното слънце (а то наистина е ужасно в момента) И ... чакам да израсте ...  Peace

# 81
Не знам дали се израства този проблем. Thinking Не говоря обаче от личен опит, а от наблюдения. Братовчед ми има същия проблем и на 30 и кусур години продължава да го има. Но като дете помня много добре как вечно беше с разни памуци в носа. Тогава беше по-често, сега е по-рядко.

# 82
И ние имаме този проблем, не е често и голямо количество. Разбира се има го през лятото. Много се надявам да го израсте.

# 83
Изписала му е хапчета да пие. Дано да не се повтаря вече.

# 84
Пефлавит с?
Това пи моето.  Но мисля лекарката за мое успокоение ги изписа.
 Успех!

# 85
  • Варна
Моят също е с кръвотечение и то предимно през нощта докато спи. Но е леко .И понеже съм го виждала какво прави насън ,не се притеснявам. Той е астматик и през пролетта и началото на лятото нещо му дразни в носа, с дланта си търка ,по-скоро направо разбива носа и няма как да не се разкърви.  Много рядко се е случвало през деня както си стои да му текне кръв.И друго съм забелязала.Текне ли му кръв,до ден -два е болен.

# 86
Пие Рутаскорбин- действие:
Рутозидът участва в клетъчните окислително-възстановителни процеси и стабилизира клетъчната мембрана и капилярната стена. Предпазва от кръвоизливи; притежава противовъзпалителен и антиалергичен ефект. Аскорбиновата киселина играе важна роля в жизнените процеси на организма като универсален активатор на клетъчния метаболизъм.

При нето теква изведнъж. Личната каза без шапка да не излиза.

# 87
И при моя син имаше такъв период преди време, но отмина. Не съм му давала никакви лекарства.

# 88
  • 1st floor
Моят пък е със схванат врат от два дена. Ходи с наведена на една страна глава и се движи като Робокоп. Мажа го с нещо, на което в момента му забравих името. Хапчета не смея да давам. Дано мине по-бързо, защото знам колко е гадно. Tired

Момичета, какво ще правите за първи юни? Има ли някакви забавления, подходящи за тяхната възраст в София? С какво ще зарадвате децата? Аз изпитвам ужас от тълпите хора, с които се сблъсквах на този ден последните години и се чудя сега какво да правя... Rolling Eyes

# 89
И като сте почнали с оплакванията - моето пък е проклетясало. Twisted Evil И хич не се шегувам.

Още не съм мислила за 1 юни честно казано.  newsm78 Преди това ни предстои завършване на детска градина на бъдещия първокласник, та има време.

Общи условия

Активация на акаунт