Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • В светлината на слънцето
Деска, честит ти рожденик! Да е жив, здрав, ученолюбив и най-вече - да сбъдне мечтите си, дори най-смелите. Hug

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 17:38 от lulumba

# 61
Деска,да ти е жив и здрав и да не спира да мечтае!

# 62
Привет на всички!
Дадох на детето тестовете от външно оценяване за 4 клас по ЧО и ЧП да се пробва да ги реши. Нямаше никакъв проблем, без грешка се справи. Значи какво излиза, децата ще учат същото както в трети клас по тези предмети, но сигурно ще е по разширено!

# 63
Деска, ЧРД на детето! Жив и здрав да е и много радост да ви носи! Весел празник!  newsm59
И моят има рожден ден след 3 дни.  Simple Smile

Миналата седмица правиха тест след тест. Още не знам резултатите, освен по английски език. Господинът му написал 6-ца и казал, че е доволен от него. Не мисля, обаче, че учителката му от школата по английски е на същото мнение. Нещо не успяха да се сработят с нея.  Rolling Eyes
Вчера беше на турнир по футбол и отново спечели награда за "Най-добър вратар". Републиканското по шах, ще го пропусне, защото имаме други планове за последната десетдневка на месеца.
С нетърпение очакваме ваканцията. Особено аз.  Mr. Green

# 64
  • София
Здравейте дами !
Честито за всички успехи и рождени дни, които изпуснах !  bouquet
Как е ваканцията ?
Нашите има да попълват едно помагало за тези 6 дни. Направиха около 40 теста за изходни нива.  #Crazy #Crazy #Crazy
Моята хубостница (Цвети) вчера била помолена от класната да занесе дневника в учителската стая. Пътьом го прегледала и установила, че тя, сестра й и още едно дете са оформени с пълно шест и от вчера е на вълна нокти, лакове, гримове, летни тоалети... абе, всенародни тържества, кебапчета и мазни борби.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мисля да ги стимулирам (финансово, но скромно) за края на годината. Одобрявате ли ? Какви са ми мотивите: първо искам да им видя акъла за какво/дали ще ги похарчат, второ - много се умориха тази година, но бележат успехи на всички класни и извънкласни фронтове, много ми помагат и в къщи, особено в заниманията с малката. Абе пораснаха си децата.
По повод това дали съм добра майка - Божеее, ежедневно си го задавам този въпрос и се терзая, ама по-добре ежедневно този, отколкото после "Къде сбърках ?!?".

# 65
  • София
Ние сме вече във ваканция. Другата седмица пътуваме и няма да ходи, но те и без това вторник връщат учебниците. Онзи ден 5 (астрономически) часа Никол е проверявала тестове на съучениците с класната.  Joy Беше възмутена какви грешки правят. Вчера помагала за пренасянето на изборните документи. Изобщо - те отсега не учат, а се чудят с какво да ги занимават.
Кое Ваканционно другарче сте ползвали и харесвате? Видях много  различни и ми се ще да купя нещо проверено.

# 66
Нашите за ваканцията са с това
http://www.book.store.bg/p121912/goliamata-vakancia-s-umnite-dre … a-toromanova.html
Иначе и те вече няма какво да правят. Следващата седмица май ще ходят само, за да връщат учебници, да уточнят кое какво за ваканцията, да си получат дипломите на 30-и, и това е. Изобщо не съм убедена как ще завърши. Точно в края на годината се изложи с тестовете здраво - голямо разсейване, голямо нещо. Та не знам как ще приключи. По езици съм убедена, че ще е с отличен, защото и по двата е без грешка. Абе програмирано е да учи езици, със страшна лекота го прави, чак благородно завиждам. Blush Обаче по другите предмети на финала стана мазало. Crazy
bibi, браво на девойките.   bouquet Заслужават си подарък според мен, така добре се справят. Peace
Честит имен ден на Косьовците и Еленките! Hug

# 67
  • София
Биби, не е ли по-добре подарък? Да не е директно парична сума?
Моите калпазани традиционно минават със сладкарница и посещение в книжарница да купим липсващи книжки от списъка. Засега не мрънкат за друга награда и ще се въздържа.  Simple Smile

# 68
  • София
Аз книги съм им купила (вече)  Embarassed.
Ваканционните другарчета не ги тача.
Ние имаме това до 26.05 :
http://bulvest.com//продукт/Какво-знам-в-края-на-3-клас-nКомплек … и-природата-n-575 
А за лятото ще преписват и дорешават нерешеното от зеленото помагало на СБНУ. Това е:
http://www.sbnu.org/images/corici/pomagalo-3kl.png

# 69
  • на път
Момичета,

Дадоха ли вече на децата ви списък с книгите за четене през лятото? Ние още нямаме ...

Продължавам да се оглеждам за лагер или занималня (в Изток) за да организирам лятото, но не мога да се спра на нищо. Предложението за лагер от у-щето е прекрасно, но не ни устройват датите - момъкът има БД тогава и държи на него.

# 70
  • София
Момичета,

Дадоха ли вече на децата ви списък с книгите за четене през лятото? Ние още нямаме ...

Продължавам да се оглеждам за лагер или занималня (в Изток) за да организирам лятото, но не мога да се спра на нищо. Предложението за лагер от у-щето е прекрасно, но не ни устройват датите - момъкът има БД тогава и държи на него.
Д-Ива - в 119, което е до вас, има летен лагер, но са обявили само за началото на ваканцията  Peace

иначе в Изток и Дианабад нищо не намирам, само в Младост, моите там ще тръгнат, въпреки, че ми е супер неудобно.

# 71
В 93-о ще има лятна езикова школа на Аво бел. Може би на сайта има повече подробности. Не се заинтересувах, защото децата няма да са в София.

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 12:20 от lulumba

# 72
  • на път

Д-Ива - в 119, което е до вас, има летен лагер, но са обявили само за началото на ваканцията  Peace

иначе в Изток и Дианабад нищо не намирам, само в Младост, моите там ще тръгнат, въпреки, че ми е супер неудобно.

Руди, на 119 не им харесвам директора ... след разговор с него през януари.
Къде ще ги водиш в Младост? Марти е свободен през юни и трябва да организирам нещо ... или пък да ги запишем заедно на лагер младежите сокато Дара е заета, а Мая е на у-ще  newsm78

http://asport-bg.com/letni-lageri-programi/lqtna-sportna-zanimalnq/

http://www.reverso.bg/adventureschool/

http://ucraya.com/categories.php?CategoryID=64w.ucraya.com/categ … php?CategoryID=64

http://www.luckykids.bg/static.php?content_id=17

Последна редакция: чт, 22 май 2014, 12:25 от Д_Ива

# 73
  • София

Руди, на 119 не им харесвам директора ... след разговор с него през януари.
Къде ще ги водиш в Младост? Марти е свободен през юни и трябва да организирам нещо ... или пък да ги запишем заедно на лагер младежите сокато Дара е заета, а Мая е на у-ще  newsm78

щерката е на детска до 2 юни, след това тръгва с брат си в Щастливи деца - големият ходи там на занималня и ще ги пробваме тази година за лятото, но си е далеч - в Младост до ХИТ почти. Нямам възможност да водя единия на детска, а другия в Младост, затова предпочитам да са заедно. На лагер моя отказа категорично да ходи, освен ако не е от училището, а училището лагер не предлага, .

# 74
   Привет!и при нас ваканцията започна,и се чудя,защо ги карат да ходят на у-ще оставащите дни?!
  В смисъл,че няма никаква стройна организация на уч. процес.Самите учители казват-амии не знаем с какво ще ги занимаваме.
   Иначе у дома са наредени вече три колелета,едно боядисано със спрея,едно измито и едно се кара нон стоп,топки по двора,федербал,учи се да си пуска хвърчило.Вчера цял следобед са разхождали кучето около язовира,и двамата са изгорели на потници,като трактористи.
   Тържеството ни е чааак на 31.05 от 17ч,още нямаме списък със задължителна литература.
  Ще има занимавки през лятото,класната е приготвила някаква ваканционна книжка,аз съм приготвила задачки,БЕЛ,където ни куцат нещата.Има време за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт