Третокласна - последна и ваканционна - На добър час в ЧЕТВЪРТИ клас

• 46 756
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Хайде да си ходят болежките, идва ваканцията!  Sunglasses

НеПоКоРнА,  моето не си пада никак по масовки, ходили сме на работилнички - нищо не иска да пробва.
Целият ден ще е заето с ангажименти от извънкласните занимания, защото заради работния 31-ви май, завършването им е на 1 юни.

# 91
  • София-в сърцата на моите деца
 Hug

# 92
 Здравейте!
   Да минават всички болежки на децата!
   За първи юни нищо не сме измислили все още нищо,защото тогава имат състезание по волейбол.Сигурно след това ще се съберем с други мами и деца и ще се забавлявам някъде.

# 93
  • Пловдив
Здравейте мами на почти четвъртокласници. Аз отдавна не съм се"вясвала", но днес влизам с молба за помощ или инфо. Някой да има в повече учебници - търся на Просвета човек и природа(с пеперуда на корицата), по английски пак на просвета и читанка на просвета. Знам, че едва ли разполагате с по два учебника, аз имах два по домашен бит и техника, щото си имахме останал от баткото, но останалите са ми на различно издателство. Та - човека си губи учебниците редовно. Читанката която търся, е втората купувана от мен за тази учебна година, оказа се, че е способен и нея да изгуби. Ако пък знаете за борса за употребявани, която има доставка с наложен платеж или пък поне точен адрес или линк за София, и за Пловдив.
Благодаря предварително - и весела ваканция на децата.

# 94
  • В реалния живот
Моята дъщеря днес завърши, утре ще имат малко тържество, ще им дават бележниците. Приготвили сме подаръка, имаме добри очаквания за бележника.

На мен ми е някак тъжно, от промяната на режима ли, от очакването за порастване ли. Още от сега ми е тъжно за догодина, когато ще е разделянето и с началната учителка. Дано бързо да ми размине и добре, че на детето му е весело Simple Smile

За 1-ви юни в Политехническия музей ще има надявам се интересна лекция за звука, имах намерения да ходим.

Поздрави  bouquet

# 95
При нас тържеството ще е в събота, на 31-ви. Вече имат оценки в електронния дневник. По всички предмети има 6, без ЧП, по който има 5. Тя е доволна много. Аз имах притеснения за математиката, че не се справя достатъчно добре, но си е направила изходния тест без грешка.

# 96
  • 1st floor
Ако пък знаете за борса за употребявани, която има доставка с наложен платеж или пък поне точен адрес или линк за София, и за Пловдив.
.
http://www.uchebnici-borsa.com/kontakti.php
Купувала съм само на място, но май може и онлайн.

# 97
Моят хубосник  е с една 5- ца по БЕЛ. Госпожата много се ядосала, а той отговорил " Спокойно бе госпожо, тате са го оставили на поправителен по физкултура, а е станал майстор на спорта" Joy

Много се смяхме с госпожата.

Днес на екскурзия, дано да не вали.

# 98
  • Варна
Моля, споделете използват ли децата ви таблети и доколко полезна покупка е това според вас. Моето няма таблет, но гледам при други деца за път е удобно. Но само за път, като че ли не ми се струва оправдано. Ако ползвате и сте доволни, пишете някоя марка

# 99
  • София
 Не ползваме таблет. Има си детето собствен стационарен компютър в стаята. Използва го основно за слушане на музика/ луднала е по Големите надежди и понеже ляга рано не може да го гледа вечер/ и за училище ако и трябва информация. На този етап на моето дете таблет не е нужен въобще. Предвидили сме ако сегашният и компютър се развали, старичък е доста, да и вземем лаптоп.
В какъв смисъл за път да е нужен? В колата докато пътувате или когато сте някъде на почивка ?

Последен учебен ден. Да свършва, че имаме нужда от почивка всички вкъщи вече.

# 100
  • София
Таблет имат, но не го ползват - само за игри като чакаме пред лекарския кабинет или на път. Ползвам го аз, за да чета, когато ги чакам на някои от допълнителните занимания - полезна покупка за мен  Mr. Green

# 101
  • на път
Таблет имат, но не го ползват - само за игри като чакаме пред лекарския кабинет или на път. Ползвам го аз, за да чета, когато ги чакам на някои от допълнителните занимания - полезна покупка за мен  Mr. Green

Peace  и ние така + петък след у-ще ...

# 102
  • Варна
Валенцето, таблет на път - имам предвид, докато пътуваме.

# 103
  • София
Валенцето, таблет на път - имам предвид, докато пътуваме.
Ясно. Peace
Това вече си зависи от характера и нуждите на детето. Ние пътуваме доста, но за моите деца , а и за мен самата таблетът в колата би бил излишен.

# 104
  • В светлината на слънцето
И аз се позагубих малко. Grinning Но вчера имахме "абитуриент" и вълненията бяха големи. Брат й завърши детска градина. Както се казва - сложихме точка и на този етап от живота. Blush
В училище няма да имат тържество, а класната ще им даде бележниците, може би ще се почерпят. Последно беше яко омазала тестовете по ЧП и ЧО, така че хич няма да се учудя, ако донесе и четворки по тези два предмета, нищо че през годината имаше шестици. Ама казала съм: каквото си направи сама, това ще е. Mr. Green
Забравих да кажа за таблета. Получи такъв за Коледа и още не й е омръзнал. Даже веднъж успя да го прецака, та имахме спасителни акции. Mr. Green Основното, което прави е да играе на него или да гледа музикални клипове. Но сред многото глупави игри, си е дръпнала и няколко, от които има полза, защото са за учене на английски. Като не й отпусна компа, гледа филми (пак непреведени, директно в youtube) на таблета, нищо че екранът е по-малък. Пак има полза - свикна да си превежда по-лесните изрази без да чака субтитри. Даже превежда на брат си. Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 12:40 от lulumba

Общи условия

Активация на акаунт