Отговори
# 285

Себи, да не би тази снимка да е голямата изненада, за която се коментираше, че Бурак е казал, че ще има след последния епизод (по-точно в скоро време).  Laughing Laughing Laughing

Мами,ако говориш за снимката, в която махат от поста на Себи ,то това е просто кадър от епизода Rolling Eyes Така,че    едва ли това е изненадата. Аз съм пропуснала момента,когато Бу го е казал това. newsm78  То оттук нататък освен втори сезон се сещам само за още едно нещо, което би ме сюрпризирало приятно Laughing Laughing Laughing

Но след като на 14.02 гледахме цялаа нощ Канал Д в очакване на обещанат от Фахрие изненада вече съм леко скептична Mr. Green

# 286
И въпреки всичко беше хубаво,  нали?
Поне за два часа седмично се пренасяхме в света на приказките. ..с тези погледи и прегръдки Embarassed Heart Eyes
Благодаря ви,  момичета, за забавлението и хубавите постове    bouquet
Надявам се да продължи те да пишете и публикувате новости и разбира се жълтинки  Embarassed за артистите.
Аз определено ще продължа да чета тука

# 287
  • Враца
Литъл, този момент с махането съм го пропуснала  Laughing Laughing Laughing
Мислех, че е извън кадър  Laughing Laughing   Тюх, язък!  Wink

# 288
  Аз пък си мисля ,че не е от  епизод , а зад кадър ,защото в снощната серия Фериде изобщо не е била с лилава рокля.

С такава беше когато се катереше по дървото и засече Кямран и  Нериман.

Може и да греша но да си кажа.

l Сбогом завинаги, Жълтоглаво кралче! започна толкова добре и завърши толкова зле .... но не губете кураж, надежда и очакват нови проекти (успешни проекти) с Ef)))) копнах го от рускините.

]

# 289
http://www.diziizleten.com/calikusu-30-bolum-final-izle-17-mayis-2014.html
Себи,от снощи е . Part 3 , 6:15 . Изпращаха М и Ю Simple Smile
Мами,аз се радвам,че е от снощи, защото ми се ще истинска изненада Mr. Green

# 290

А , ако скоро Бу  изглежда по този начин ще ви черпя и виртуално  в темата  и реално на есен в заведението му Laughing Laughing Laughing cheers cheers cheers

# 291
Лите Heart Eyes когато фактите и кадрите говорят и Себи си мълчи. Laughing

Браво , ще те направим разследващ журналист и ще те изпратим в Истанбул да наблюдаваш Фахрие и Бу от близо и на живо .Така де  WinkТи просто си го наизустила сериала smile3508 smile3508 smile3508

# 292

И пак довиждане ..... Добре ! Съгласихме се.Заедно и поотделно. Тъжно Cry Cry Cry

# 293
Себи Hug  С най-голямо удоволствие ще предавам директно за бгмама от Истанбул Mr. Green Mr. Green
Нали е отворен финалът. Реших, че ще се успокоявам като си представям,че Ф и К са събрали, простили са си и са си сбъднали мечтата за щастливо семейство с много дечица Heart Eyes

Не знам за вас,но снощи ми беше мн забавен и моментът с гостуването на Мураат Laughing Laughing Laughing
Бесиме си беше веселата сватовница като в пръвите епизоди hahaha а Неджимието като видя Мурат как тактично си пооправи косата,която беше разрошила минутка преди това hahaha hahaha hahaha hahaha

# 294

Мале....... Rolling Eyes #Crazy #Crazy #Crazy тази пансионерка съм я пропуснала newsm78

Колко жалко за мен но е добре за нея - до Мурат  бей и аз го харесах на края.

# 295
Марти Hug  ето я и Неджмието позакръглена вече и май се точи на Мурат Wink

# 296
11-11..- не е ли по-точно 11 НОЕМВРИ ? Ако изобщо става въпрос за 2 сезон newsm78

# 297
# 298
  • Враца
Ето я Неджмието

# 299

Общи условия

Активация на акаунт