Отговори
# 330

Не знам  рускините от къде го изнамериха  newsm78

# 331
  НАГ Heart Eyes уж го гледах, ами гости , почерпка и късен час  на сериала Embarassed Embarassed Embarassed

Добре ,че са се повозили поне ,изглеждат щастливи  , а аз ще ги гледан на руски , на български  и почти наизуст ще го науча Laughing Laughing Laughing

HugЗдравейте Hug

Гледам тези фотоси и не мога да се сетя кога Кямран вози на колело  Фериде newsm78

Нали беше нарязал  гумите Shocked

Здравейте на всички!

Себи, май не си гледала епизода?
Кямран возеше Фериде на колелото в 57 минута,
дори й каза, че на връщане пак той ще го кара. Wink

Лите Wink[/bм Laughing] не зная какво значи това което си постнала и дали да се радвам или ядосвам.

# 332
Себи,това е часовник отброяващ дните, часовете , минутите и секундите до началото на втори сезон. Рускините коментират даже анонс на 31 епизод,че щял да излиза #Crazy #Crazy

НАГ,ако можеш погледни текста под часовника Praynig

# 333

Ох....Лите ще ми изскочи сърцето от вълнение  Kissing Heart

Убедена съм че ,ако има нов сезон ще е в пъти по-качествен от първи при условие ,че не сменят само актьорския състав , гримьорите и стилистите. Другите ..... хич да ги няма Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 334

"Чучулигата" - обратно броене

"128 Ден, 4 часа, 11 минута, 40 секунда

Знае ли се, може пък "Чучулигата" да продължи от деня, в който е започнала..
Нека да не губим надежда.."

# 335
 НАГ Heart Eyes уж го гледах, ами гости , почерпка и късен час  на сериала Embarassed Embarassed Embarassed

Добре ,че са се повозили поне ,изглеждат щастливи  , а аз ще ги гледан на руски , на български  и почти наизуст ще го науча Laughing Laughing Laughing

Шегувам се миличка и те разбирам.. smile3503
Лятото е пред нас, ще ги наизустим всичките 30 епизода..
Та с тях и песните и жестовете..И всичко.. newsm03

# 336
 smile3508 smile3508 smile3508

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Толкова  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 има ,че ме е срам вече да питам НАГ ама тя си знае ....няма кого Sad Sad Sad Laughing Hug

# 337

А , ако някой е забравил какво е любов да  погледа и се разтовари  с клипчето Hug

# 338
https://www.youtube.com/watch?v=4sIPZtV1xUs -това клипче е страхотно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 339
smile3508 smile3508 smile3508

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Толкова  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 има ,че ме е срам вече да питам НАГ ама тя си знае ....няма кого Sad Sad Sad Laughing Hug

Да се сбогуваме ли с "Чучулигата" или да й кажем отново "Здравей"?

"Много харесваният, преливащ от фенове дори извън пределите на страната,
сериала "Чучулигата"предната нощ излъчи своя 30-ти епизод.
Лансиран като последен и финален епизод, той сякаш остави у феновете и почитателите
си съобщение за ново начало, отколкото за сбогуване.
Една от актрисите, участваща в сериала - Бегюм Кютюк в последния си репортаж
спомена, че финала е отворен и че съществува вероятност за продължение.
Дни наред феновете не приеха финала на "Чучулигата", не успяха да видят
учителката-идеалистка Фериде, нейната истинска история и приключенията й в Анадола,
епизодът беше надежда за почитателите, беше като отворена врата към 2-ри сезон на сериала.
Не се знае какво ще ни покаже бъдещето, но зрителите са категорични, че до последно
ще подкрепят сериала, че няма да се откажат и че ще демонстрират своето търпение
до продължението на "Чучулигата", това е очевидно.
Дори да е обявен края на сериала, при тази страхотна химия между Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен и чудесния екип от актьори, може друг канал да постави едно ново начало?
А това пък е друга любопитна тема на разговор."

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 20:52 от NAGNAG

# 340
Наг, благодаря за превода , тъкмо щях да се мъча с гуглето Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet
Себи, Литъл - на вас също благодаля за прекрасните клипчета  bouquet  bouquet  bouquet
...Тъкмо имах нужда от малко разсейване, успяхте да изкарате усмивка на лицето ми...
Но пък и съжеление, че в реалния живот рядко се случва такова нещо...
Както и да е, ще си гледаме и ще си мечтаеме Laughing Laughing Laughing

# 341
НАГ  Heart Eyes аз наистина съм трогната от акуратността ти  bouquet

Може и да е малка надеждата но я има , че може да има един дори много по- качествен сезон.

Жижи Hug

# 342
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0EH7dQarwTM

Себи, това е за теб - Бурак без мустаци Simple Smile
/аз определено го предпочитам  мустаци/ Laughing

# 343
НАГ ,СУПЕР СИ  bouquet
Благодаря и за клипчетата Hug Hug
 Като сме подхванали Буби, докато се надяваме  ето ви го и под зсвуците на '' Sexy Back''
https://www.youtube.com/watch?v=CWLLJKX8nWo
направо не знам как издържа Ф под тези парещи погледи. Ако мен такъв мъж ме  гледа така ще ходя вечно подчервена  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 344

Това е постнато май в Туитър от актрисата, която играе ролята на Неджмие :

" Птички на надеждата, страхотно е, че Ви има.
И винаги ще Ви има. Това не е сбогуване..В най-близко време ще бъдем пак заедно."

И отдолу имаше коментар : "Вероятно отново всички заедно в някой друг проект.."

И друг : "Или в продължението на " Чучулигата".. Защо да не си помечтаем?"

Общи условия

Активация на акаунт