Отговори
# 675

Burak Özçivit'ten teklif geldi!

Miss Turkey 2014 birincisi Amine Gülşe’ye ilk teklif oyuncu Burak Özçivit’ten geldi.
Özçivit, senaryosunu yazdığı, çekimlerine Temmuz ayında başlayacağı aşk filmi için Gülşe’ye teklif götürdü. Dünyaca ünlü top model Irina Shayk’a benzerliğiyle dikkat çeken Gülşe’nin teklife sıcak baktığı öğrenildi.
Burak Özçivit ile Amine Gülşe filmde iki sevgiliyi canlandıracak

Первое предложение для "Мисс Турции"-Амине Гульше сделал Бурак Озчивит!!

Бурак Озчивит,который сам написал сценарий к фильму о любви,сделал предложение сыграть Амине. Съемки фильма начнутся в июле. Амине которая,очень похожа на Ирину Шейк,возможно примет предложение Бурака и вместе с ним сыграет в фильме влюбленную пару.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/burak-ozcivitten-teklif-geldi?p=1
[/quote]

# 676

elena_bgsf, мерси Hug   bouquet

# 677
 Flutter Flutter Flutter
  Лили, Елена Hug ,но нали Бурак щеше да почива няколко месеца newsm78 или нещо са се променили плановете му Rolling Eyes

А за Фахрие не се чува нищо и аз не мога да намеря новини около ния?

# 678
Flutter Flutter Flutter
  Лили, Елена Hug ,но нали Бурак щеше да почива няколко месеца newsm78 или нещо са се променили плановете му Rolling Eyes

А за Фахрие не се чува нищо и аз не мога да намеря новини около ния?

За Фахрие бях чела при рускините за евентуален проект с Мурат Йълдъръм,което ще е невероятно хубаво, ако е истина Grinning
За Бурак и тази миска  #CrazyКак ще играе с нея,месец,след като си е партнирал с Фахрие? Такава екранна двойка аз за почти 30 г.гледане на театър и кино не съм видяла!Абсолютно прекрасни smile3501

# 679
Изключителна двойка, невероятна игра и  #Cussing out супер некадърни сценаристи- заради тях ми спряха филма Twisted Evil #Cussing out

# 680
Изключителна двойка, невероятна игра и  #Cussing out супер некадърни сценаристи- заради тях ми спряха филма Twisted Evil #Cussing out

Лили,според мен се объркаха нещата след 18 еп.,когато тръгнаха да вдигат рейтинга ooooh!
Лично аз, филма го възприемах като романтична комедия/в турски вариант разбира се/ Grinning
Но явно липсата на драма,а напротив тази лекота,фриволност и великолепно чувство за хумор изобщо не се възприе от турския зрител CryТогава явно решиха да заложат на познатите схеми и по този начин ни лишиха от удоволствието да се насладим до край на тази красива приказка за любовта,така великолепно поднесена ни в началото Heart Eyes
За мен Тимур Савджи,и Чаан Ърмак и Севги Йълмаз заслужават адмирации за риска,който поеха да представят този смел римейк на обичания роман Чучулигата.Може би някои фенове това не можаха да преживеят Wink

# 681
 Laughing Аз филма си го харесвах. До 27 епизод си ми беше интересен, но в момента, в който решиха края да е след 3-4 серии  Mr. Green Mr. Green ми се стъжни - при положение, че знаят, че ако имат нисък рейтинг филмът ще бъде спрян можеше да се постараят след годежа да гледаме малко по-смислени серии, но не ooooh! - трябваше да вкарват нови персонажи, че малко бяха останалите измислени  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 16:10 от lilitoKoleva

# 682
Ели , Лили за съвършенна двойка като  Бу и Фахрие се иска не само красота , а и много талант! Затова  ги гледаме в  захлас.

Тази миска е красива но  обикновена.Ката нея колкото щеш.
Дано Бурак е  преценил добре възможностите и ,защото вече в два поредни филми върви нагоре .
Не трябва да греши.

Колкото до Фахрие и М.Й ще ги гледам с най-голямо удоволствие.Много го харесвем този мъж още от *Аси*

# 683
Себи, напълно подкрепям написаното от теб с изключение на това относно таланта на мис Турция- повярвай,достатъчно ще бъде няколко пъти Бу да я погледне и ще ни се вижда най-желаната, красива и талантлива дама не само в Турция Laughing Laughing Laughing

# 684
Лили Grinning  той и Мерве я гледа с тези очи  и целува с тези негови  .......*много е рано за подобен коментар* устни Thinking Thinking Thinking Heart EyesЗа коментари ще трябва   . и нищо ние ми трепна ,та гаранция поне за мен докато не ги видя под прожекторите  smile3505

# 685
Лили Grinning  той и Мерве я гледа с тези очи  и целува с тези негови  .......*много е рано за подобен коментар* устни Thinking Thinking Thinking Heart EyesЗа коментари ще трябва   . и нищо ние ми трепна ,та гаранция поне за мен докато не ги видя под прожекторите  smile3505

Мерве я остави, все едно целува Майкъл Джаксън там  doh, но ще видим - аз ще гледам филм с Мурат и Фахрие, там за погледите няма да има засечки- всичко ще бъде ок Laughing

# 686

Лили newsm10 за М.Й  и Фахрие -там съм на 100%

Историята на Дунербей   Laughing Hug съвсем не е от скоро .
Парите и извесността им не са спечелени лесно и набързо .Това  с основоние  Бурак да се гордее и чувства добре в семейството си.

# 687
Сега, понеже нямам работа и си мисля:

За толкова време никой журналист не попита нито Фахрие, нито Бурак дали в клюките по техен адрес има някаква истина newsm78 и те нито веднъж не опровергаха клюките. А онзи ден, когато нападнаха Фахрие по повод просякинята Thinking тя на минутата отговори, че това е измислица newsm78

Явно са над тези неща и не им пука какво пишат клюкарските издания и  какво си мислим ние Tired
Няма да е лошо да ни осветлят, че ме човърка вече няколко месеца Mr. Green
Скрит текст:
Joy Joy Joy отивам да си търся работа

">#t=12[/video]

# 688

Лили чудесна игра !Неподръжаема !Запомняща се!

Очи , устни, тела.........Бог им е дал много и те го използваха на макс. Hug

Аз отивам да се справя с вечерята ,защото   доколкото разбирам няма кетъринг  #Crazy #Crazy #Crazyтова заведение Laughing

# 689

Общи условия

Активация на акаунт