Отговори
# 690
  • Сливен
Здравейте  Hug

Превода на последния епизод на сериала в ASI-BG.NET

Специални благодарности на Гери   bouquet  bouquet  bouquet

Приятно гледане!!!

# 691

Mimence Аsi  bouquet,че ни донесе приятната вест.

Филипова на теб ,

и момичетата ,които ти помагаха за да имаме напълно преведен прекрасния сериал*Чучулигата*!Искрени благодарности! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 22:45 от sebilMM

# 692
Здравейте  Hug

Включвам се на финала, за да изкажа на точното място и в точното време огромните си благодарности на Алекс и Мименце, благодарение на които успяхме да проследим с отлично качество и на роден език епизодите на Чучулигата. 
Алекс, благодаря ти, че винаги се отзоваваш на желанията ми за превод на харесваните от мен сериали. Невероятна си.   bouquet

Благодаря и на всички верни до край фенове на Чучулигата, заради които си струваше да правим сериите. Не пиша, но винаги ви чета с удоволствие, дами.  newsm10

# 693
Момичета, благоаря Ви, че Ви има, че преведохте прекрасния сериял. На всички пожелавам прекрасни и слънчеви дни и нов сезон на любимия филм. Нали знаете надеждата умира последна!

# 694

С тази   и  подобни сцени още в началото  Фериде и Кямран ме "заковаха" тук при вас в темета и не съжалявам за нито една минута Hug

# 695
  • Враца
Здравейте, момичета!!!  Hug Hug Hug

Благодаря ви за всичката нова информация, която сте публикували последните дни.  Hug Hug Hug

Здравейте  Hug

Превода на последния епизод на сериала в ASI-BG.NET

Специални благодарности на Гери   bouquet  bouquet  bouquet

Приятно гледане!!!

ГФилипова, Алекс, Мименце, приемете моите искрени благодарности за превода на нашия сериал. Благодаря, че ви има и се надявам пак да се срещнем из интернет пространството Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

За вас с благодарност

# 696

Добре и от сърце са се забавлявали снощи сватбарите ,а аз им се радвам на хубавото семейство-

# 697

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 23:17 от sebilMM

# 698

С тази красота  ви пожелавам спокойна нощ Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 23:22 от sebilMM

# 699
Добро утро на всички! Hug
Благодарности за превода на последната серия на момичетата.   bouquet
А също и за инфото и коментарите. Изчетох ги, ориентирах се в клюките.  Laughing
Ето още една.  Laughing
http://instagram.com/p/oriG4gNUS7/

# 700
Добро утро Hug Hug Hug

Кате Heart Eyes не мога да я понасям Мерве без да съм я гледала дори Laughing

Но на любимците си, пожелавам много късмет в бъдеще.

# 701
Добро утро! Приятен и усмихнат ден на всички!

Филипова, Алекс, Мименце, благодаря ви много за преведения епизод, благодаря ви и за превода на целия сериал  Hug   newsm51    newsm51    newsm51

# 702
Кате, клюкините са много, но снощи явно са разпускали. На Бу му върви с танците тази седмица, дано да не се е  изморил много ooooh!, че го чака работа bowuu Sunglasses Laughing Laughing, а уж му предстоеше дълга лятна почивка и работа само в дюнерджийницата Thinking

Скрит текст:
Чапа май си е оформяла носа, новичък ми се вижда от известно време  newsm78. Горкият Бу,  Embarassed за кое по-напред да печели, трудна е любовта Joy
http://instagram.com/p/orhcBoNFFk/

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 09:09 от lilitoKoleva

# 703
Лили, ами аз не го виждам него на снощните забавления.  Laughing
Себи, аз я постнах тая фотка, щото се впечатлих от какво се вълнува Ч... hahaha

# 704
Добро утро. Hug Hug Hug

Благодаря за информацията, снимките, колажите и клиповете.    bouquet  bouquet  bouquet

Наг,  Hug  мерси за преводите на всички статии.    bouquet

Гери, Миме, Алекс,  Hug Hug Hug  много благодаря за преведените епизоди.     bouquet

Желая успех на Бурак в новото начинание.  Praynig

Чакам с нетърпение да дойде юни и да връчат официално наградите на Фахрие и Бу, а ако ни зарадват и с някоя обща снимка ....... ех, как ще се радвам  newsm44 newsm44 newsm44

Официалното награждаване, за което е писала Вера17, е за "Златната пеперуда", а наградите на Бурак и Фахрие не са оттам, а са от някакъв сайт, така че каквото са им връчили, връчили.  Sad ooooh! При всички случаи няма да е през юни на споменатата церемония. Peace

Хубав ден.    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт