Отговори
# 705
Скрит текст:
Добро утро Hug Hug Hug

Кате Heart Eyes не мога да я понасям Мерве без да съм я гледала дори Laughing

Но на любимците си, пожелавам много късмет в бъдеще.

Себи, да ти е златна картинката Laughing Laughing- дано да се сбъдне и да има втори сезон! Praynig Laughing Laughing Laughing

Кате, аз имам едно чувство, че са били заедно, виж и снимките в колата на Чапа- салонът е светло сив и прилича на този от колата на Бу  newsm78 Не вярвам да са скъсали в последните 4-5дни, има някакво причина Бу да отсъства от снимките.

# 706
Скрит текст:
Момичета, знаете ли къде пише едно момиче Боня?
Тя пише в някой от руските теми, спрягат й името постоянно и уж има вътрешна информация за нашите хубавци- Фахрие и Бурак.
Вчера е писала нещо за човекът Х Grinning: "Её мужчина с хорошем смехом, добрый и страстный" , но на въпроса дали това е Бу не отговорила нищо.

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 10:12 от lilitoKoleva

# 707
Привет!  Hug Hug Hug

Благодарности на Гери Филипова, Алекс и Мименце за преведените епизоди. Радвам се, че има толкова добри и отзивчиви хора като вас. Желая ви здраве и много късмет!  Hug  Hug  Hug

Аз отсъствах доста време от дома и не съм гледала последния епизод, ще го направя тия дни, но не очаквам кой знае какво от него. Просто съм разочарована от сапунката, която сътвориха от този чудесен роман. И нито Фахрие, нито Бурак успяха да ме накарат да го харесам. Гледах го единствено с надеждата, че казаното от Фахрие ще се случи - събитията в Анадола ще са по книгата. Уви, не стана. ooooh!
Хубавото е, че все пак сериалът се е харесал на повече хора, разочарованите сме малко. Peace
Хубав ден ви желая!  Hug

# 708
Поздрав и от мен
Гери Филипова, Алекс и Мименце благодаря ви, че през цялото време бяхме заедно!

Snake777 разочарованите може и да не са малко, но каквото са ни поднесли, това гледаме. Аз очаквах съвсем друго, мисля, че и екипът имаше други идеи, а не това, което се получи накрая.

Ще цитирам elena_bgsf много ми харесаха нейните думи:
Цитат
За мен Тимур Савджи,и Чаан Ърмак и Севги Йълмаз заслужават адмирации за риска,който поеха да представят този смел римейк на обичания роман Чучулигата.Може би някои фенове това не можаха да преживеят Wink

Това е и моето усещане - Тимур Савджи и компания поеха риск за смел и неординарен прочит на романа, но после направиха компромис, за да оцелеят.

# 709
Вале,Ели Hug Hug

И според мен замисълът на сериала баше чудесен- една малко по-различна и осъвременена версия на "Чучулигата"
Спомням си с какъв хъс и настроение работеха всички в първите серии,но......се случи това често явление в турските сериали,нямаше кръв, болници ,затвори, изнасилване гадости.....
Т.е имаше от всичко по малко но поднесено умерено ,поносимо, интелигентно, ако щете дори, но НЕ- Селим и Нериман се оказаха недостатъчни на драгия зрител оформящ рейтинга.

От там нататък ставаше от зле по-зле ,но това усещане го имат всички чели романа "Чучулигата" .На голяма част от зрителите според мен им хареса.
Мисля си и друго ,ако има и 1% вариант за втори сезон , да сменят сценаристката ,да ни пуснат в

Анадола  с Фериде  и детето ,да има ухажори много и красиви и различни ,война ,преследване и да

оставят Кямран   спокойно,за да може Бу да си снима другия филм.

Е ще се мярка отвреме на време по малко да  можем да правим сравнение с играта на миската и Фахрие Wink Laughing Laughing Laughing и последните 3-4 серии изпълнени с много любов  межде Кям/Фе

Уси Hug надявам се моят анадолски сценарий да ти допада ,зщото на мен много. Laughing Laughing

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 13:39 от sebilMM

# 710
  • Враца
Скрит текст:
Момичета, знаете ли къде пише едно момиче Боня?
Тя пише в някой от руските теми, спрягат й името постоянно и уж има вътрешна информация за нашите хубавци- Фахрие и Бурак.
Вчера е писала нещо за човекът Х Grinning: "Её мужчина с хорошем смехом, добрый и страстный" , но на въпроса дали това е Бу не отговорила нищо.

Здравейте, момичета!  Hug Hug Hug

Лили, ето тук пише (само тук)
http://vk.com/evcenf_official

Кате, клюкините са много, но снощи явно са разпускали. На Бу му върви с танците тази седмица, дано да не се е  изморил много ooooh!, че го чака работа bowuu Sunglasses Laughing Laughing, а уж му предстоеше дълга лятна почивка и работа само в дюнерджийницата Thinking

Скрит текст:
Чапа май си е оформяла носа, новичък ми се вижда от известно време  newsm78. Горкият Бу,  Embarassed за кое по-напред да печели, трудна е любовта Joy
http://instagram.com/p/orhcBoNFFk/

Рускините коментираха, че се били сами, без Бу  Simple Smile

# 711
Новата тема е пусната.  Hug Като изпишем тази, заповядайте.  Hug Не съм променяла почти нищо, защото нямах време за повече, а не знам другите дни как ще съм. Wink Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784725.0

# 712

Ан жи  Laughing Laughing Laughing мерси Hug   bouquet

Снежка, благодаря за новата темичка!   bouquet  bouquet

# 713
Здравейте Hug Hug Hug

Изразителни устни,желаещи и даващи....

Изразителни очи ,казващи всичко- любов, желание ,молба...

# 714

Започват вълненията  и около новите проекти на Фахрие Wink Laughing HugАз съм доволна!

# 715

Не зная за какво и откога е това награждаване ,но винаги се радван когато Фахрие държи статуетка Laughing smile3508

Мисля ,че е от награждаването при завършване на университета.

Фантастична Hug

# 716

А това май е след края на сериала newsm78

# 717

Това е много приятен обзор на сериала  от начало - до край.

http://www.dailymotion.com/video/x1wopo9_calikusu-hersey-bitmedi-bitemez_creation

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 19:42 от sebilMM

# 718
За новия филм с Мурат Йълдаръм -игрален или сериал от есента. Пише ли го това? Аз и този актьор харесвам. Той имаше игрален със Селма Ергенч.

# 719

Момичета потвърдена ли е тази информация за новия филм на Фахрие с Мурат?

Последна редакция: нд, 01 юни 2014, 20:11 от lilitoKoleva

Общи условия

Активация на акаунт