ЛЮБИМИТЕ ВИ ГрИМОВЕ

• 4 635
  • 30
  •   1
Отговори
Кои са любимите ви гримове? Имате ли любими червила, балсами за устни, сенки, спирали...

# 1
Използвам  различни марки гримове, но любими са ми спиралата шок от ейвън и балсама за устни на нивеа! Peace Без тях не мога. Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 22:25 от тинити

# 2
  • София
Не мога без едно червило, което ми пасва най-добре като цвят и консистенция, леко, придава ненатрапчив за моите разбирания цвят, на марката S-he е. Открих го преди няколко години и колкото и други да си купувам, все на него се връщам и вече сигурно 5-6 поне съм свършила. Друго любимо нещо са ми метеоритите, но не ги ползвам в ежедневието.

# 3
Нииищо лично , но като начало си оправи заглавието , айде , че е с главни букви както и да е , но смешно стой така и с една малка.другото което е , има супер много теми в "Красива мама" които щяха да са ти от ползва и без да пускаш тази.така само се почват теми  , които след няколко дни остават назад.помоли модератор да ти я премести в подходяща друга тема

# 4
  • Бургас
Имам .Очни линии ползвам на Голдън Роуз.Спирали на Мейбълин.Фон дьо тени на Лореал и Катрис.Сенки имам доста,на Мейбълин,Аура,Слиик,Диор,Лореал...За мой срам от всички ружове до скоро най-много си обичах два,които бяха подарък към списание Грация и само тях си ползвах,те са с марка Грация.Сега взех един на Аура и много му се радвам.Кремове за лице ползвам на Ейвън и Авен.

# 5
  • Варна
Loreal гел очна линия-вече съм на второ бурканче, ползвам я всеки ден. Плътна, издържлива и ми стига за 2г.
Rimmel прозрачна пудра за лице
И Maybelline Color Tatto 91 Rose за основа под сенките.
Всички други гримове сменям всеки ден.
Сенки на Lorac(Pro 1)
Спирала-Архитекта на  Loreal
Хайлайтър Catrice High Glow
Крем за лице-Vichy Aqualia Thermal
Бронзър-Too Faced Chocolate
ФДТ- Healty Mix Bourjois

# 6
  • Варна
Добро утро!
Пристрастена съм към очна линия и единият ми любим продукт е именно очна линия. Другото е камуфлажа на катрис (кремообразния). Останалите неща ги сменям когато им дойде времето.

# 7
Ежедневно ползва спирала, матовото червило на ГР, и ББ крем на Гарние

# 8
ФДТ-матиращите на Римел и Катрис, Виши Дермабленд
Спирала- Catrice Baby doll, Maybelline The rocket,някои от спиралите на Буржоа
Червила - Maybelline Hydra extreme, на Есенс едно брокатено червило Sparkling angel
Avon CC перлите за лице( приличат на Метеоритите)
Сенки за очи- Maybelline Colour tatoo Rose gold

# 9
  • Бургас
Хелия,ти успяваш ли да загребеш продукт от перлите на Ейвън?Аз не успявах,или съм случила на лоша партида,или нещо не съм имала подходяща четка под ръка.

# 10
  • София, Западен парк
Хелия, кои точно перли ползваш?

# 11
Хелия,ти успяваш ли да загребеш продукт от перлите на Ейвън?Аз не успявах,или съм случила на лоша партида,или нещо не съм имала подходяща четка под ръка.
Бледички са,да, но на мен ми вършат работа. Аз виждам достатъчно продукт по четката като загребвам. Да не би да са по-стари твоите? Rolling Eyes

# 12
Хелия, кои точно перли ползваш?

СС перлите на Ейвън (сини,зелени, розови, бели).

# 13
Вчера си купих тези сенки, търсих отдавна такива и съм супер щастлива:

http://tartecosmetics.com/tarte-item-tartelette-amazonian-clay-matte-palette

# 14
Вчера си купих тези сенки, търсих отдавна такива и съм супер щастлива:

http://tartecosmetics.com/tarte-item-tartelette-amazonian-clay-matte-palette

87 лв. за сенки не са ли много? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт