Отговори
# 90
  • Враца

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 19:00 от mama_an_ji

# 91
Добър вечер,чучулиги Hug Явно повечето от вас са поразочаровани от сералчето ни.
Определено и  аз страдам,че претупаха финала и не отпуснаха още 5-6 епизода. За мен ''Чучулигата'' вече заема челната позиция в категорията романтичен сериал. Heart Eyes
  Да, имаше малко разтягане на локуми,но това е стандартна процедура. Любовта,която изживях заедно с ФерКам беше много повече и опредлено ми помогна да си затворя очите за забавянето на действието.
Определено съм щастлива,че попаднах на този сериал. Всичко беше на ниво-актьорска игра,декори, костюми, музика. Благодарна съм на целия екип и най-вече на Фахрие и Бу  bouquet  bouquet

# 92
  • Враца
Цитат
Fahriye Evcen | Фахрийе Эвджен | Фахрие Эвджен
Съемки завершились а осветитель все фоточки кидает ..

# 93
Литъл, аз мисля като теб, не съм разочарована от това, че свърши бързо,
но в мен остана горчивия вкус от мъките, на които подложиха Кямран,
но пък Бурак се справи перфектно.
Бяха най-красивата екранна двойка, кой каквото ще да каже.
Пожелавам им успех и занапред.. Heart Eyes

# 94
Здравейте Hug Hug Hug

Лите наистина съм умъчнена ,че сералът свършва .

Яд ме е ,че и причината за раздялата им е  тъпата мъжка реакция на Кямран.

Нещо което няма да простя на Бу е безразличния  и бездушен негов отговор .

. ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ Бурак OZCHIVITA
Бурак Ozchivit ". Дори и словото не може да се говори за продължението Ние сме изпълнили всички стрелбата е време за почивка.".
Превод: Inessa Malikov
Subtitles: Алексей Lyuberetskiy
Специално за: http://vk.com/ptichka_korolek

Какво значи - и дума не може да става т-е въобще не си въобразявайте ,че ще се трепя още в този сериал, вместо-благодаря ви ,че ни харесвате и искате още серии.Не зависи от нас! Благодаря ви!

# 95
Момичета, случайно попаднах на снимка с предишна Чучулига, от 1966 г. - Тюркан Шорай. На снимката е със Седа Гювен.

Тук е млада:

# 96
НАГ Hug Бу винаги е страхотен Hug Дори когато вика и крещи пак си го харесвам Laughing

Себи, аз имам надежда,че всичко ще е манипулация и К ще заспи,а Зелката ще лъже. Нали и преди казаха,че Ф ще замине заради недоразумение или нещо такова newsm78
Пък и ако си е легнал, трудно можем да го виним,отдавна са разделени с Ф, отдавна е на сух режим, Азеля му се подлага,а той има нужда от утеха. Да не говорим,че видя Ф с М и детенцето на закуска в градината.Та това беше тяхната мечта,която се превърна в кошмар пред очите му. #Crazy

А като стана дума за най-красива двойка,какво се случи  с наградата,която спечелиха  newsm78 Връчили ли са я Rolling Eyes

# 97
Наградите са връчени на бащата на Бурак, защото двамата с Фахрие са били ангажирани.
Себи, Бурак не говори снизходително, той не решава дали сериала
да приключи или не.
Той казва, че и дума не може да става за продължение,
след като екипа е приключил снимките.
Аз не виждам каква е вината му..

Вината носи и Фериде - и тя заради "тъпата" си реакция към г-н Мурат.
Кямран видя, че тя не се вълнува повече от него,
щастлива е с новото си "семейство".
Пък и тя прие подаръците и жестовете му..

# 98
 wavey
Цитат
Явно в 30 еп. ще се върнат на този момент и ще видим как Кямран я намира.
Ако предварително са знаели, че няма да има продължение, може и да стане. Но аз не очаквам Кямран да я открие, видях една тъжна Фериде с Мунисе накрая. И мисля, че така ще завърши.

И на мен ми е тъпо от края на сериала, но пък ако трябваше да гледам още няколко измъчени епизода с този екип, си казвам - по добре че свърши. Макар че последните два епизода ми харесаха, та можеше и да не са измъчени. newsm78

# 99
Наградите са връчени на бащата на Бурак, защото двамата с Фахрие са били ангажирани.
 Напразно се надявах на фотки извън кадър Cry Cry Cry Нищо, колкото толкова.

такива сцени не видяхме, няма и да видим, но пък и двамата играха толкова убедително,че развихриха фантазиите ни  Mr. Green

# 100

Аз просто спирам да се вълнувам от сериала *Чучулигата*
За пореден път турската политика в кинопроизводството се издъни.

Беше ми изключително приятно да бъда част от вашата компания в темата.

Бъдете живи и здрави и много щастливи! Hug Hug

# 101
Себи,на мен също ми беше много приятно  bouquet Не ли рано да се разделяме newsm78 Още не сме видели финалът. Мисля си,че ще имаме още теми за обсъждане Simple Smile

# 102

Аз просто спирам да се вълнувам от сериала *Чучулигата*
За пореден път турската политика в кинопроизводството се издъни.

Беше ми изключително приятно да бъда част от вашата компания в темата.

Бъдете живи и здрави и много щастливи! Hug Hug

Себи, какво стана бе мила?
Ако аз съм те нагрубила, моля те да ми простиш.. Praynig
На мен ми беше изключително приятно да си пишем в темата,
опознах те като много сърдечен и мил човек..
Не си тръгвай, моля те..
Нали щяхме да си пишем и след края на сериала? smile3518

remybussi

# 103
  • Враца
Себи,  Hug Hug  къде тръгна толкова рано?
Нека поне свърши сериалчето  Praynig

Има си още за обсъждане  Heart Eyes

Появи се някакво "интервю" с Бурак и Фахрие  (ако някой не си го е измислил, защото няма източник с линк  Thinking Thinking Thinking)

Цитат

— Что тебя смешит?

Фахрие: — Бурак меня страшно смешит. Он хочет быть серьезным и внимательным к работе, но мы много смеемся. Обычно, когда я взрываюсь от смеха, меня трудно остановить.

— На что ты любишь тратить деньги?

Фахрие: — Меня не тянет к украшениям, коже, шубам. Я трачу деньги на поездки и подарки друзьям. Мне нравится видеть лицо человека, когда он получает подарок.

— А что ты скажешь о навязчивом слухе, который хочет связать тебя с твоей партнершей,Фахрие Эвджен?

Бурак — Что она — подруга, большая подруга. У нас не то, что химия, у нас алхимия. Поэтому люди нам верят.

Бурак:
— Одна очень крупная актриса, присутствовавшая на площадке сказала мне, что никогда прежде не видела ничего подобного. «Вы только взглянули друг на друга, и между вами сразу же возникла невероятная близость» - сказала она. Это и есть та самая знаменитая «химия». Не знаю как это объяснить, но работая с Фахрие, я произношу «Услада души моей » и сам верю в то, что сказал. Как только звучит команда «Стоп», волшебство рассеивается, и мы разъезжаемся по домам, но вовремя съемок у меня не возникает ни малейшего сомнения в том, что она – "моя услада".

— Разве у тебя не происходит подобного со всеми партнершами?

— Нет, не происходит. Нельзя ведь нравиться всем без исключения, да и тебе самому абсолютно все нравиться не могут,хотя не исключаю что с моей подругой Мерве Болугур,мы играли не хуже.

Интервью TV Drama.ws 2014

# 104
Ах, че хубаво, Мамии.. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт