Отговори
# 135
Здравейте, за по-нетърпеливите чучулиги, еп. 29 на руски
http://turkcinema.tv/turkey-serials/korolek-ptichka-pevchaya-201 … itry-calkusu.html

Благодаря за озета, за превода, за снимките. Накрая става интересно, жалко, че не беше през цялото време така.

Aзеля се отказва от отмъщение, но Нериман - не.

# 136
НАГ   bouquet
Цитат
Да повярваш в любовта е по-трудно, отколкото да си тръгнеш.
Ясно е, че ще тръгне за Анадола, но дали Кямран ще я открие и върне?  newsm78
Цитат
Все си мисля, че Фериде няма да се върже на Нериман веднага, но след като види Азеля и Кямран на стълбите да си говорят, ще повярва на думите и  Thinking Thinking Thinking
Убедена съм, че ще стане така.

На снимка от сватбата виждам 2 двойки седнали на една маса - Юсуф и Мюжгян са ясни, но защо Неджмието и Мурат са там. Да не би и тях да ги съберат и оженят?  Rolling Eyes

# 137
Вале,  Heart EyesБлагодаря за руския превод.

# 138
Вале Heart Eyes  bouquet задоволи любопитството ми  за 29 епизод.

Какво  от това ,че Азеля се е отказала   от битката . Нали си пусна  отровата и ни  ядоса....

Фериде ,вече свикна с  отровата на Неримам.Май вече има имунетут  срущу нея. Laughing

В кайна сметка си мисля ,че си тръгва заради Зелката.

Дали е правил секс с нея или не , няма значение.!  Спа под един юрган.

Каквото и да кажите в защита на Кямран няма да се ядосвам.
Аз продължавам да го харесвам като половинка в живота на Фериде , но това типично мъжко

поведение и не само при турците  е НЕ  ПРИЕМЛИВО  за мен.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 23:20 от sebilMM

# 139
# 140
Каквото и да кажете в защита на Кямран няма да се ядосвам.

Себи  Hug  Hug  Hug
Аз Кямран няма да го защитавам, не харесвам груби и арогантни хора, па ако ще през времето когато не крещи всички звезди от небето да ми свали.
И да уточня - Кямран не беше чак толкова пиян, че да не знае какво прави - секс е имало обезателно.

Но си спомням какви упреци имаше хвърлени към Мурат бей преди епизода. Все още ли ти се струва голям гад?

# 141
Себи,  Hug виж ми аватара, там поведението Е приемливо.  Grinning Ама...Фериде обича неприемливия, какво да я правим! Бих я посъветвала да се омъжи за Мурат бей, но едва ли ще ме послуша, като гледам снимките от 30 епизод.

# 142
 wavey

Момичета, на Мурат къде му е жената?

# 143
wavey

От градинаря знаем, че е избягала. Кога, къде, с кого надали ще имат време да ни кажат.

# 144
wavey

От градинаря знаем, че е избягала. Кога, къде, с кого надали ще имат време да ни кажат.

Може да се е отървала, да не се кося Joy
Кямран вече си го знаем докъде може да стигне, по-малкото зло е.  Laughing Sunglasses

# 145
wavey

Май не е градинаря, а файтонджията, личния "шофьор" на Мурат бей. Върнах се на разговора му с Юсуф и мисля, че въобще не може да му се вярва. Бил отскоро на работа. Господарят бил високомерен (защото не се усмихвал). Жена му била избягала (кой знае каква е истината?) и много жени и момичета докарвал и откарвал (но дали е това, което си мисли?)
После Азеля каза на Фериде, че познава Мурат бей и че е приятен човек.

Така че оставам с усещането, че истината е невидима за очите. Не знам къде е жена му, но е явно, че той страда. Много е търпелив с детето, много го обича. Показа, че не е високомерен, но дистанциран, докато не му спечелиш доверието и уважението.

# 146
Гнилото са само измислиците на сценаристката. Mr. Green

Кямран е такъв-онакъв, а го искат от всички страни и не могат да си го поделят, а Мурат добър, галантен и не знам още какъв, а жена му го е зарязала, та чак и детето й не я е спряло ooooh! ooooh!

# 147

Май не е градинаря, а файтонджията, личния "шофьор" на Мурат бей. Върнах се на разговора му с Юсуф и мисля, че въобще не може да му се вярва. Бил отскоро на работа. Господарят бил високомерен (защото не се усмихвал). Жена му била избягала (кой знае каква е истината?) и много жени и момичета докарвал и откарвал (но дали е това, което си мисли?)
После Азеля каза на Фериде, че познава Мурат бей и че е приятен човек.

Така че оставам с усещането, че истината е невидима за очите. Не знам къде е жена му, но е явно, че той страда. Много е търпелив с детето, много го обича. Показа, че не е високомерен, но дистанциран, докато не му спечелиш доверието и уважението.
Думите на Азеля ги забравих.  Embarassed Embarassed Embarassed
За другото си права. Особено за жените и момичетата. Може би са били кандидат учителки/гувернантки за Гюлдже, която не ги е харесвала, тероризирала и те са напускали. А и Валез потвърди, че много голям наплив на жени и девойки има около него.
Лили, освен вдовицата Нериман/ няма време жената, годините напредват/, не се сещам за друг наплив на жени. Embarassed Би ли ми ги посочила другите.  Praynig

# 148
Уси, аз и поименно мога да ти ги посоча, само ще трябва да поровя, но я ми кажи кой бяга от хубавото, от питомното? Коя майка би си оставила детето без причина Wink?

Или пие, или я бие, или в леглото не го бива Joy Все има нещо newsm78 Laughing Wink

# 149
Уси, аз и поименно мога да ти ги посоча, само ще трябва да поровя, но я ми кажи кой бяга от хубавото, от питомното? Коя майка би си оставила детето без причина Wink?

Все още не знаем каква е историята с жената на Мурат бей. Нищо не е такова каквото изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт