Отговори
# 240
  • София
Марти, последните думи на Кямран бяха " Фериде, идвай" - все едно имаха уговорка, защото каза  и нещо от сорта - може ли жена да не закъснее  Simple Smile, а часовника показваше 11:11 - вероятно ще има продължение! Обаче ако няма продължение - тогава на сценаристката трябва да й връчат тиквен медал за най-тъп край на филм!!!  smile3511

# 241
Алекс, да ти призная очаквах нещо тъпо да се изсипе и тук, но пък точно в края не го очаквах,не съм предполагал, че ще ни сервират такова нещо. Даже останах с отворена уста, честно  Mr. Green

# 242
  • Враца
И все пак някой разбрали като каква се яви Мунисе?

Който е чел книгата - евентуално може да предположи, че това е осиновената дъщеря  Thinking Thinking
А който не е чел книгата?  Какво си мисли?  ooooh! ooooh!

# 243

Много отворен край ...... с надежда 11.11  т-е 11 ноември да започне нов сезон  или  адска подигравка с всички нас и актьорите;

Как няма да ходи с капа Бу  Wink Wink Wink и тениска .За мен е вид п Winkпротест.

Момиченцето е  осиновено от Фериде и я е кръстила на името на детето от съня си.

Толкова съм не удовлетворена , че ще се зарека да гледам турски сериали.

# 244
 Въпреки надеждата ми вътрешно си знаех,усещах,че финалът ще е такъв. Сега могат,както да продължат, така и да спрат до тук. Ф може да е дошла, може и да не.......
Ужас, много ми е мъчно.. Иначе като изключим тъпият край епизодът много ми хареса  bouquet

# 245
И все пак някой разбрали като каква се яви Мунисе?

Който е чел книгата - евентуално може да предположи, че това е осиновената дъщеря  Thinking Thinking

аз, който 3 пъти я прочетох, автоматично в съзнанието ми Мунисе дойде като образа на осиновеното от Фериде момиченце. Просто не си го представям друго яче, няма как Кямран да е ... забременил Фериде  Mr. Green нали не са женени..

# 246
Въпреки надеждата ми вътрешно си знаех,усещах,че финалът ще е такъв. Сега могат,както да продължат, така и да спрат до тук. Ф може да е дошла, може и да не.......
Ужас, много ми е мъчно.. Иначе като изключим тъпият край епизодът много ми хареса  bouquet

има пък и нещо друго, щом той се усмихна, явно наистина са дошли.. Но пък това от друга страна не може да означава нищо, докато не видим действие, продължение.. Фериде може и да е дошла при него, но какво ще стане, мисля, че даже още не е снимано  Joy

# 247
  • София
Себи, Бу ходеше с капа и тениска и преди, може да е някакъв спешъл стайлинг на Чапа, знам ли? Нали много си пада по стила й  Joy Joy Joy

Според мене претупаха серията, защото все пак ще има втори сезон и тогава на спокойствие ще изяснят всичко - и за Мунисе, и за загадъчната усмивка на Кямран в последните кадри  newsm78

# 248
Себи,  Hug успокой се, признай, че Мурат излезе чок благороден бей.

И след Големия финал, ви пожелавам "лека нощ". Сънувайте първа серия, там беше хубаво. Или люлката...Или на парахода.  Simple Smile

# 249
  • Враца
Загадъчната усмивка   Laughing

# 250
аз исках и друго - поне за малко да покажат семейството, Бесимето, Сайфеттин, интересно ми е как ще ги преобразят, ако разбира се има продължение, някой забеляза ли колко време е минало от както тя избяга, докато К я срещна, уж внимателно гледах, но май не показаха периода ?

# 251
И аз забелязах усмивкаката тип '' Мона Лиза''.  Според мен към момента и те не знаят ще имали 2 сезон,затова краят и усмивката на К беше такава.... Все си мисля,че ако Ф беше там щеше да се усмихне по-широко newsm78

# 252
  • Враца
Марти, не става въпрос за забременяване на Фериде. Който не е чел книгата, а те не са малко - се чуди какво е това момиченце, дето вика на Фериде - мамо. Laughing

Не дадоха калко време е минало от бягството  Laughing

Сейфетин и Бесиме си останаха неженени - живеят в грях  Laughing Laughing Laughing

# 253
И аз забелязах усмивкаката тип '' Мона Лиза''.  Според мен към момента и те не знаят ще имали 2 сезон,затова краят и усмивката на К беше такава.... Все си мисля,че ако Ф беше там щеше да се усмихне по-широко newsm78

хахаха, може да е видял Зелката, или пък Нериман  Joy  Joy  Joy

# 254
  • София
Мурат излезе най-стабилния и готин екземпляр във филма - точен, коректен, нито веднъж не си изпусна нервите, постъпи благородно с Кямран, а вероятно му излезе и късмета с Неджмието  Joy Joy Joy Като характер е супер, Кямран може само да диша прахта от обувките му! Нищо, че Кямран ми е любимец  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт