Отговори
# 255
  • Враца
Мурат излезе най-стабилния и готин екземпляр във филма - точен, коректен, нито веднъж не си изпусна нервите, постъпи благородно с Кямран, а вероятно му излезе и късмета с Неджмието  Joy Joy Joy Като характер е супер, Кямран може само да диша прахта от обувките му! Нищо, че Кямран ми е любимец  smile3521

Алекс  newsm10

Joy Joy Joy Joy Joy
Цитат
Ольга Ключникова
Ольга, ага, а наши тормоза, за 4 месяца и Мунисе спокойно сварганить могли:)
 Anna Ermakova
Ольга, К с Ф ничего не успели... 4 поцелуя успели...

# 256

хахаха, може да е видял Зелката, или пък Нериман  Joy  Joy  Joy
hahaha hahaha hahaha
Ако ги беше видял тях щеше да легне на линията и да зачака влака

Аз мисля, че може да се е усмихнал,защото си е казал ''ех инатливото ми диваче'' и да е решил,че тя като не ще да си ходят , той ще остане....

# 257
  • Враца
Някой знае ли дали качиха епизода някъде, че много ми прекъсваше?  

Тук този път още не са го качили
http://www.ddizi.org/izle/44223/calikusu-30-bolum-final.htm#

Сетих се за Нериман - как дойде до конака като беше с парализиран крак  Thinking Thinking Thinking и кямран я возеше с количка и вече нямаше пингвин  newsm78 newsm78 newsm78

# 258
  • София
Имам съмнения, че всички съобщения и изказвания във връзка с финала си бяха чиста постановка, включително и грубото изказване на Бурак, че не може да се говори за продължение и че го чакала дълга почивка .... В последната седмица всичките им клюкарски издания пишат, че арабска продуцентска компания му е предложила 1 млн. USD за 13 сериен филм, а той не бил отговорил на предложението - защо ли ???  newsm78 newsm78 newsm78

Мами - в канал Д го качиха http://video.kanald.com.tr/calikusu/30Bolum-FiNAL/24399

# 259
Дай Боже, причината да е ,''ЧУчулигата'' , сезон 2 , Алекс Hug

Иначе рускините имат друго предложение затова как да се подобри репутацията на сериала след тъпия край Mr. Green Mr. Green Mr. Green
репутация сериала будет спасена только их свадьбой в реальной жизни!
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 260
абе да, имаше по някое несъответствие и неточност, но забравих вече какви бяха Grinning и аз бях мернал нещо

# 261
Да си кажа само пак репликите и ви оставям на мира за тази вечер Mr. Green
Възхитена съм от играта на Бу и Фахрие! Евала! В сериала нямаше ни една страстна целувка,нито сцена с такова съдържание, но с всички погледи и докосвания ни накараха да седим и да се чудим как е възможно да са толкова добри,да преживеем една почти истинска романтичня история   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

НАГ,когато можеш хвърли едно око да видим какво казва Ебру Praynig

# 262
Вале с ръка на сърцето  ще си призная ,че Мурат бей излезе наистина много положителен  образ и незаслужено го нагрубих Embarassed Embarassed Embarassed

Лека нощ!Той и Юсуф бяха достойна  конкуренция на Кямран.

# 263
  • Враца
Алекс, благодаря  Hug

Цитат
Сегодня в Твиттере Бу написал:"Сегодня вечером Королек последний раз с вами..."

Burak Özçivit ‏@ozcivit_burak 4h
Bu gece son kez calikusuyla sizlerleyiz...

# 264
  • Враца
Нагнаг  Hug  и това погледни когато можеш, моля    Praynig Praynig

Ебру пак е писала в Туитър
Цитат
ebru helvacıoğlu @ebruhelvacioglu  ·  1h

her son yeni bir baslangic. biz sizi cok sevdik. hoscakalin. umutla kalin.

Нещо от сорта - "Всеки край е едно ново начало. ... Това не е сбогуване  ....."

Само дават някакви надежди Crossing Arms

А арабите ги започнаха в туитър  Laughing Laughing
Цитат
Çalıkuşu Arab Fans @calikusu_arab  ·  33m
#Calikusu How did Feride travel to Anadul ? how did Kamran find her ? what did she do in these months ?? please answer !! @ikodogan

MeSHo ^_* @foxymesho  ·  22m
Bad ending they are manipulate and don't respect the fans what the stupid ending @KanalD

Çalıkuşu Arab Fans @calikusu_arab  ·  4s
'am so angry and sad Because this stupid ending they destroy the story #Calikusu

А този мистър Анджелотти свързва часа на този часовник с 11 епизод, където Кямран и Фериде признаха своите чувства и  беше и предложението за брак  Thinking
Цитат
mr.Ancelotti @ocizis  ·  55m
11:30.. 11 dizinin en güzel bölümüdür, duygularını ilk kez açtıkları, evlenme teklifinin yer aldığı bölüm.. 30 SON..

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 02:35 от mama_an_ji

# 265
# 266
Добро утро,чучулиги Hug Тази сутрин се събудих с чувството все едно някой ме е ограбил Cry Cry
Много са зли сценаристите и режисьорите,много...... Колкото повече го мисля се убеждавам,че няма да има втори сезон. Тимур заминава,рейтингът не е блестящ.......Ще ми липсва тази двойка.Не знам само аз ли виждам въображаемото  сърчице, което се образува всеки път като си допрат челцата така Heart Eyes

А ние какво ще правим ? Ще продължим ли да пишем? Да знаете,че и вие ще ми липсвате

# 267
Добро утро!

Çalıkuşu 30.Bölüm (Final)

Последен валс???

# 268
  • София
Добро утро, Чучулиги!

Усмихната и слънчева неделя ви пожелавам!   bouquet

Little, би било чудесно да продължим да пишем в темата  Simple Smile Финалът на филма не е край на всичко, ще ми е приятно да продължим да сме заедно тука!  Hug

# 269
Добро утро  мили чучулиги Hug Hug Hug

Алекс ,  Hug,ако знаеш как дабре ми дойде кафето след вълненията нощес и това ,че съм на работа до довечера  bouquet

Вале Heart Eyes много точно но и тъжно е това с "последния"валс Sad
Много обичаха до си танцуват двамата ,а и Бу/Кямрян е много добър танцьор.

Лите  Heart Eyesмного чувствително и искрено момиче и ти вярвам ,че много ще ти липсва сериала както и на мен.

Приятен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт