Отговори
# 360

Моля да ме извинят Praynig нетърпеливите за превода  на 29 -ти епизод  , но Филипова и Алекс са толкова акуратни  в преводите , че ние сме направо щестливки ,че ги има  bouquet

# 361

А , този бивш мъж в живота на Фахрие  май напоследък се върги доста около нея.

# 362

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 18:16 от sebilMM

# 363

Една красива Фахрие с която биха искали да си партнират много хубавци от турските яктьори....

# 364
  • Враца
Нагнаг, благодаря!   bouquet  bouquet

Много е прав Айтекин Аташ, най-харизматичната двойка  Heart Eyes Heart Eyes
А музиката му е страхотна  Heart Eyes

Тази негова песен ми е най-легнала на сърцето

# 365
Мами Heart Eyes  bouquet наистина те хваща за сърцето тази музика.

Не съм музикант  ,но обичам всякаква музика и си мисля , че един композитор за да напише музика към филм .... трябва за харесва филма и в частност актьорите в него.
Той според мен харесва и двете. smile3508

# 366

Моля да ме извинят Praynig нетърпеливите за превода  на 29 -ти епизод  , но Филипова и Алекс са толкова акуратни  в преводите , че ние сме направо щестливки ,че ги има  bouquet

Вярно е че съм нетърпелива,но причината да питам е друга.В последно време нямам много време да следя какво се пише тук и си помислих че съм я пропуснала.Моля за извинение ако съм подразнила някои....

# 367
Муси Heart Eyes не си подразнила никой , най - малко мен но да ти кажа , че като се  появи ,то е с големи и червени букви Laughing Laughing Laughing

Лека нощ!

# 368
  • Враца

Преведен откъс от 30 еп.
http://vk.com/video156094631_168445913

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 00:15 от mama_an_ji

# 369
  • Once there was a Hushpuppy...

И ние го знаем това Себи Peace
Няма лошо, че питаме и сме нетърпеливи, но това не означава, че препираме или обвиняваме някой че се бави. Както често се третира питане за превод въобще в целия подфорум Романтични сериали.
Аз лично, пък и предполагам сума народ са безкрайно благодарни за преводите на Филипова и Алекс  bouquet
Но, моля ви няма защо след всяко питане да се намесва някой да обяснява как не трябва да се пита....
Моля да ме извините, че отговорих на момичето/което пита и че съм нетърпелива! Hug

# 370

Отново моля за извинение.

Най- малко исках  да разваля настроението в темата и да провокирам толкова мнения не по темата , а по отговор на някой си пишещ в нея каквато съм аз Embarassed Embarassed Embarassed
Срамувам се ,че ви обидих.

# 371
Себи, очаквах го още вчера/не от теб конкретно, а от някой тук/, когато отговорих на момичето....
Честно, това се прави във всички теми във подфорума, просто сега вече ми е дошло явно времето да кажа...не го правя с лоши чуства, нито искам да засегна конкретно теб Peace
Но, е много тъпо, съгласете се всеки път когато се попита за превод на серия се намира някой да размаха пръст.....предупредително, че не трябва да се питат такива неща... ooooh!
Извинете ме останалите за спама, вярвам че на настроението в темата му няма нищо Hug  bouquet

А,освен това не вярвам с нещо да сме натоварили чак толкова много темата, при положение, че е имало много пъти в които да се обсъждат въпроси не засягащи сериала Чучулигата!
Ако пък е чак толкова дразнещо, да минат и да ме затрият модовете Peace

# 372
# 373
# 374

Е, може ли да са толкова хубави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Особено Фахрие, то са дрехи, то са обувки, а за нея самата - нямам думи, красавица Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт