Отговори
# 375
Здравейте чучулиги!  Hug
Лили, това е колаж нали?!
Аз чак днес изгледах последния епизод. Разбрах и значението на часовника. В 11.30 Фериде все пак е на гарата, надмогнала болката и обидата...
Радвам се, че все пак макар и в екстремални условия направиха добър финал. Логичен ми е и се доближава и до романа. Нова сватба просто нямаше да е в синхрон с чувствата в последната серия.
А Нериман - гадна до край. Разгадах я.  Laughing Само не ми е ясно как докуцука чак до къщата, но ... злобата сигурно прави чудеса също, както и ... любовта...

# 376
Твърдят, че не е колаж и един хотел има лепнат в туитъра, уж, че били там Laughing Laughing Laughing
Аз вярвам, на което ми хареса, така, че съм доволна от снимката. Crazy Laughing Laughing

Бурак с тези дрехи беше на погребението миналата седмица newsm78 има снимки при рускините видях сега.

Нямам време да пиша, но понеже не съм гледала финала на български,  Laughing за мен филма не е свършил Sunglasses.

# 377
# 378
Не знам дали е колаж, знам само че са много красиви и ти е приятно да ги гледаш.
 Joy Joy Joy
А при рускините настана такава суматоха,  не е истина .

# 379
Не само там, навсякъде са пощурели Laughing

Пише, че Бу няма да се снима в новия сериал, други артисти са там

Скрит текст:
newsm78
 Mr. Green

# 380
Чучулиги  Hug  bouquet Hug  bouquet
Страхотни сте  Hug  А  за Бу и Фахрие нямам думи  Heart Eyes Тези двамата поне визуално са създадени един за друг .Изглеждат като две красиви частици на едно Великолепно цяло. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 381
това били мястото на снимките

# 382

Това е хотелът нали? Репортаж ще има уж и втори сезон newsm78 Praynig

# 383

Това е хотелът нали? Репортаж ще има уж и втори сезон newsm78 Praynig
Така пишат рускините. Сега ще попрочета по-подробно,че още съм в шок Mr. Green Laughing Heart Eyes

# 384

newsm03 newsm12 smile3503 newsm03

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 21:49 от lilitoKoleva

# 385
  • София
Страхотни снимки, Лили - благодаря за удоволствието!  Hug

Гледам, гледам ..... не са колаж, истински са  Shocked Shocked Shocked

И за първи път Бурак е не само чудесен, перфектен е! Най-накрая да изглежда нормално, без да е нахлупил капата и да се е натикал във впита в него тениска с V-образно деколте smile3511 Даже с 5 дневната си брада изглежда великолепно smile3501
А за Фахрие направо нямам думи  newsm51

Двамата са чудесна двойка и се чудя защо не се снимаха заедно и по време на сериала - със сигурност щяха да вдигнат рейтинга  newsm12

Не знам как е при вас, момичета, но на мене много, много ми липсва липсва сериала ....  smile3518

p.s. Тези двамата да вземат да се вземат, стига са се помайвали вече Joy Joy Joy

# 386
 Момичета, Hug Laughing

и аз съм много доволна, че имат общи снимки Grinning

За Бурак, когато беше на погребението на майката на Х.Ергенч със същите дрехи рускините изписаха какво ли не за бялата му ризка, а сега след снимките с Фахрие коментарите са съвсем различни Heart Eyes, а Фахрие е много хубава този път( аз първо помислих, че е колаж- обувките помислих, че са на Чапа Joy, но по глезена веднага познах, че е Фахрие Laughing Joy)

Сега пишат, че в интервюто ще потвърдят, че няма да има втори сезон newsm78 newsm78

На мен ми е много мъчно, че свърши "Чучулигата" и сега си мисля да започна отначало, от първа серия и с други очи да погледна на филма, а може и да не съм много критична, като знам вече кога свършва. Laughing

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 21:54 от lilitoKoleva

# 387
Лили,Алекс,ако зависеше от нас отдавна да сме ги венчали Laughing Laughing Laughing
Явно обаче  вероятно не си допадат по характер и интереси . Иначе сигурно щяха да са заедно. Едва ли ще е друго , тъй като не вярвам да има жена,която да не харесва Бу и мъж,който да не харесва Фахрие визуално Rolling Eyes Rolling Eyes

Освен това ,ако се загледаме в това,което говори езикът на телата им в тези фотки ще разберем,че определено не са си безразлични Mr. Green

Пък кой знае може и не всичко да  е така,както ни се представя и да ни сюрпризират някой ден.... Heart Eyes

# 388

Много са красиви и на кого му пука дали са двойка в живота, важното е, че изглеждат невероятно един до друг, аз още се пуля и блещя Shocked Party Laughing, не мога да повярвам, че имат общи снимки Laughing Laughing

Така или иначе и ако са заедно няма да снимат филм за личния си живот newsm78, това е идея - рейтинг ще имат Stop Mr. Green Laughing Joy

# 389
  • Враца
Здравейте!  Hug Hug

Благодаря за снимките. Напълниха ми очите - дългоочаквани фотки. Сега чакаме и интервюто  Laughing Laughing Laughing
Много са хубави - и в реала като двойка.  Heart Eyes Heart Eyes  Жалко, че не са заедно.  Grinning
А как са се лепнали един за друг  Thinking Thinking    Laughing Laughing Laughing
Можеше да спазват и комсомолско разстояние помежду си - а не да оставят фантазиите да се вихрят  Laughing Laughing Laughing   Дали през цялото интервю са седели по този начин или е само за снимките  Thinking Thinking

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 22:48 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт