Отговори
# 630

Изпълнена съм с чувство на тъга и неудовлетвореност. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не може , Не трябва  да се подминава в турското кино по такъв неглижиран начин  играта и красотата на Фахрие и Бу в *Чучулигата*

Доволно кадърни  са за да започнат ново начало и двамата !

Пожелавам им от сърце УСПЕХ! Hug Hug Hug

# 631
  • София
Здравейте прекрасни Чучулиги!  Hug

От два -три дена прелитам само колкото да мина по диагонал това което пишете и какво да видя  newsm09 Бурак - продуцент  newsm78

Желая му много късмет, защото ще му трябва  newsm10

Обаче за разлика от вас аз нещо хич не съм ентусиазирана относно новото му начинание. Притеснявам се да не се окаже прекалено голяма хапка за неговата уста. За да си успешен "диригент" на такъв голям "оркестър" като една филмова продукция се изискват и опит, и познания. Да беше записал да учи поне някакъв мениджмънт, поне теоретично да е подкован за това, което го очаква....

Много ми хареса мнението на adi_ko -
" Продуцентството е интердисциплинарна област,която съчетава ПОЗНАНИЯ и УМЕНИЯ  за управление на процеси в медийните изкуства , финансиране и управление на медийни проекти, медиа-планиране  и предприемачество ,  както  и  познания за техниката на работа ,свързани със създаването  на различните  медийни продукти: филми, ,предавания ,музикални и театрални продукти....

Професията ФИЛМОВ ПРОДУЦЕНТ  не е академична наука.За нея са нужни  ХЪС, ЖЕЛАНИЕ , АДСКИ МНОГО НЕРВИ  и  СТАБИЛЕН ФИНАНСОВ ГРЪБ.Необходими са качества като КРЕАТИВНОСТ , ДАЛНОВИДНОСТ,ПСИХОЛОГИЯ  и ХАРАКТЕР НА РЪКОВОДИТЕЛ. Той е ДИРИГЕНТ  НА ОРКЕСТЪР  ,т е той не може да свири на всеки един инструмент, НО ЗНАЕ ТОЧНИЯ ЗВУК<КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗПРОИЗВЕДЕ !!! ТОЙ СИНХРОНИЗИРА В РИТЪМ ЦЯЛОТО ЗВУЧЕНЕ !!! "

ИЗВАДКИ ОТ ТЪЛКОВНИЯ РЕЧНИК И СТАТИЯ.

Ето това, подчертаното е много съществен момент! И понеже от опит знам, че безплатен обяд няма, затова му стискам палци на Бурак да се изтъргува успешно и да не е за сметка на личния му живот. За жалост, хич не съм оптимист  doh

А наградата за най-добра екранна двойка за 2014  година е напълно заслужена - прекрасни са и е голямо удоволствие да ги гледаме в тандем  Grinning
И понеже днес се изживявам като критик  Joy Joy Joy да взема и за това да ги захапя: не знам дали е само слаб PR или е съвсем целенасочено, но ми направи лошо впечатление факта, че не получиха двамата заедно и лично наградата си  Crossing Arms Чак ми е обидно  ooooh!

И въпреки цялата критика, която им хвърлих - пак си ги харесвам много и им се възхищавам  newsm51

# 632
# 633
Алекс Hug мислим еднакво и аз ще съм частично удовлетворена ,ако поне на награждаването са заедно.

Иначе , то няма да  е каприз , няма да е унижение , няма да е нищо сериозно каквото  и  извинение

да се измисли.

Не си спомням в  друг  турски сериал  двама  много обичани актьори  да си вземан отличията по поляни  и поотделно.

Отказвам да го приема за нормално.

Е .....Лили Hug  надявам се  това до Бу да не е Фахрие Laughing Laughing Laughing

# 634

Тази 6-та серия трябва да  влезе в класиката на романтичните сериали.

# 635
# 636
Здравейте прекрасни Чучулиги!  Hug

Желая му много късмет, защото ще му трябва  newsm10

За разлика от вас аз нещо хич не съм ентусиазирана относно новото му начинание. Притеснявам се да не се окаже прекалено голяма хапка за неговата уста. За да си успешен "диригент" на такъв голям "оркестър" като една филмова продукция се изискват и опит, и познания. Да беше записал да учи поне някакъв мениджмънт, поне теоретично да е подкован за това, което го очаква....

За жалост, хич не съм оптимист  doh

..но ми направи лошо впечатление факта, че не получиха двамата заедно и лично наградата си  Crossing Arms Чак ми е обидно  ooooh!

Уважавам мнението ти, но аз пък съм оптимист,
Бурак е талантлив и напорист, ще се изкачи и на тази скала,
ще покори и този връх, аз съм сигурна.
Ако имаш талант и си сигурен в себе си, няма нужда от допълнителни курсове
и квалификации, теоретични попълнения, в крайна сметка, който си го може, си го може..
Пък и как преценихме колко точно е интелигентен Бурак?
И колко и как е подкован?
Да не би да са публикували някъде неговото IQ?
Времето ще покаже, браво за дързостта му!
Аз продължавам да му се възхищавам..
Браво на момчето!

За награждаването им Vera 17 каза вече, че наградите се раздават официално
и датата за церемонията се е отложила и предстои да се състои.

# 637
# 638
Вече има лого или емблема или нещо си Laughing Laughing LaughingPeace

şirketimizin logosu da hazır...

Наг,  Hug не се ядосвай   bouquet,  Бамби Чапи го е измислил- шегуват се  Sunglasses

Bambi Çapı @bambis_55  ·  25m

# 639
  • София
НАГ   Hug

Не ме разбирай погрешно, аз му се възхищавам на Бурак за това, че е решил да се захване с нещо, за което се изисква много смелост и много хъс и ще се радвам да успее! И въобще не подлагам под съмнение интелигентността му  Simple Smile Но смятам, че освен природната интелигентност е полезно да имаш и повече познания в съответната област - поправи ме, ако греша  Simple Smile 

Знам и че в продуцентството само с гол ентусиазъм  не става, трябват и пари, а Чапа -старши няма да му ги даде само заради хубавите му черни очи  Joy Joy Joy Това е бизнес все пак и то бизнес за много пари. Времето ще покаже какво му е струвало това на нашия хубавец!  newsm78

А за наградите ................инфото за тези награди е много противоречиво - първо бащата на Бу ги беше получил вместо тях, после снимки на Бу с плакета, а сега - през юни официално връчване ........ та не знам къде е истината  ooooh!
Чакам с нетърпение да дойде юни и да връчат официално наградите на Фахрие и Бу, а ако ни зарадват и с някоя обща снимка ....... ех, как ще се радвам  newsm44 newsm44 newsm44

# 640
NAGNAG,....струва ми се,че нещо не съм обяснила добре и затова не съм разбрана... Тази награда, която са им определили е от някоя анкета ,но не се разбира кой я е правил newsm78 newsm78. Никой не знае кой ще получи големите награди на "Златният портокал",мисля,че има и "Златната пеперуда". Всичко става в огромна зала,като на "Оскарите" . Ще поживеем и ще видим! Hug

# 641
Вече има лого или емблема или нещо си Laughing Laughing LaughingPeace

Наг,  Hug не се ядосвай   bouquet,  Бамби Чапи го е измислил- шегуват се  Sunglasses

Bambi Çapı @bambis_55  ·  25m
rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 642
# 643

Аз, ако съм на Бу на връчването на и без това вече бутафорни награди освен с плетената капа ще си облека и жилетката оплетена от Фериде.
То явно  за сериозни неща не може да се говори сериозно ,когато няма ясна позиция за наградите нЕ зависимо от кого newsm78

# 644

Хайде......и на колене пред ....... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт