Вярно, че голяма жега ...
Нашата принцеса също е дълго чакано бебе-аз имам разни проблеми с кръвната захар и щитовидната жлеза,така че много добре те разбирам... И аз трябваше да съм на легло първите месеци,в последните пък лежах в болница,но важното е,че сега гушкаме нашите бебоци! Дай Боже да са ни живи и здрави-другото се забравя! 
но наистина е важно,че сега с бебе сте заедно и сте добре
Честит ви сенник!Аз гледах,гледах,не намерих подходящ и изчистен като за нашата количка,че е на едни цветя и днес купих един червен чадър,че не ми се занимаваше вече,а и на детето все му свети (количката ни става доста тромава като се обърне дръжката и много ме ядосва
, та до тук се гушкахме и успокоявахме, а сега заспа. 

и от мен
, май не осъзнава че гласчето е негово
процедурата беше отметната
важното е, че си имаш рожбичка вече

За гладенето и стерилизацията - и аз още гладя и стерилизирам. Не знам до кога ще продължавам
За комарите и аз се чудя какво да правя - май мазилото на Чико е най-надеждно, но дали е безвредно
. Иначе с бебо направихме първото си пътуване и не мина много добре - само 200 км, но той последните 100 мрънка през цялото време защото според мен му омръзна в стола за кола, а и заради жегата. Беше ни страх да пускаме климатика в началото, но не издържахме. Не знам колко е плавилно ...Сега сме при майка ми и всички нови хора и места му се отразиха малко, но вече се връщаме към стария ритъм. Само дето лепна от някъде конюктивид и сега капя капки и мехлем ... винаги има по нещо, ако не е това някой обрив ще е, ако не обрив - вирус ... край няма:(

Затова всички февруарчета са толкова хубави. 
Чакам още бебоци да го разкрасят.