Топло слънце вече грее, ФЕВРУАРЧЕ сладко ни се смее!

• 21 998
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • NE
Лютата чушка Има нокътчета на краката, които дори не съм рязала още. Засега режа само на големите пръстчета и пак както на ръчичките с бебешка нокторизачка. Гледам само да няма остри ръбчета за да не се дръпне нокътчето или тръгне надолу.
Вярно, че голяма жега ...   Nature Sunny

# 661
nelly N-разчуства ме с твоя разказ!  Hug Нашата принцеса също е дълго чакано бебе-аз имам разни проблеми с кръвната захар и щитовидната жлеза,така че много добре те разбирам... И аз трябваше да съм на легло първите месеци,в последните пък лежах в болница,но важното е,че сега гушкаме нашите бебоци! Дай Боже да са ни живи и здрави-другото се забравя!  Praynig

Ноктите на крачетата ги режа с нокторезачка,ама само на палчетата за сега!  Peace

# 662
Нели, и мен ме разрева  Hug но наистина е важно,че сега с бебе сте заедно и сте добре  Hug Честит ви сенник!Аз гледах,гледах,не намерих подходящ и изчистен като за нашата количка,че е на едни цветя и днес купих един червен чадър,че не ми се занимаваше вече,а и на детето все му свети (количката ни става доста тромава като се обърне дръжката и много ме ядосва  Close Laughing )

# 663
  • София
привет пак. Ние се разходихме сутринта по хлад , после ходихме на консултация и сега се крием в къщи на хлад.
Сложиха ни 2 ваксини и този път доста  поплака  Sad, та до тук се гушкахме и успокоявахме, а сега заспа.
Иначе сме 7300кг , 68см. И много се плюнчим, има някакви точици и е доста изнервен от време на време. Вчера го мацнах с малко гелче и се успокой. Явно са си зъби.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРЪСТЕВА. Много радости, любов и дълголетие  bdbaloni

Почти безобидна нещо много започна да ни се губи. Дано всичко е наред с принцесите.

# 664
  • NE
Нели, Съни Труден път сте извървяли, но резултата който гушкате няма цена. Hug
Скрит текст:
Независимо, че имах лека бременност трудно забременях. Чаках една година за да се зарадвам на две чертички след като загубих първата си бременност неочаквано в 7 г.с. Процедурата по изчистване беше повторена след като една варненска докторка си остави ръцете и до последно се съмнявахме това да възпрепятства забременяване ми. Впоследствие се оказа, че е резултат от хормонален дисбаланс и забременях най-неочаквано. Всичко забравих в мига щом зърнах Вилито голичък и плачещ да излиза от мен. Heart Eyes
Гери Всеки следващ прием на тези ваксини е по-тежък и в комбинация с горещото направо е ужас за тях. Утре ние бием Синфлорикса и не съм спряла да се моля да не направи реакция. Praynig
Браво на Влади. Голямо юначе. Hug

# 665
Благодаря ви момичета, бъдете здрави и благословени, вие и вашите семейства  Praynig Hug
Ние се разходихме и се прибрахме на хладнинка, но в 18.00 ще ходим да хапнем по една пица за да си отчета празника  Hug
Приятен и спокоен следобед на всички

# 666
Кръстева Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много прекрасни мигове и красиви спомени!  nbirthday
Нели Много ме трогна  Hug

Скрит текст:
Аз имах лека и безпроблемна бременност, но преди това имах много проблеми. Уж с кисти, а то са били хормони.Доста лекари смених и чух и неща от сорта, че никога няма да имам деца, но попаднах на страхотна лекарка и само 5 месеца опити и имахме двете чертички. Много е важно да попаднеш на специалист

И ние бяхме на консултация преди малко и ни сложиха последните двойни ваксини   newsm44
Поплака си малката, но сложихме лепенки на боцнатото и сега спинка сладко дано няма реакции  Praynig
Иначе сме 6400 гр и 62 см  Grinning
Люта чушка За мравките пробвай и със здравец Simple Smile

Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 667
Люта чушка,
Също имах голям проблем с мравки и поръчах от този сайт една опаковка от къщичките и едно устройство за контакта. За два дни изчезнаха всички.
http://www.newfresh.org/shop/category/15/borba-s-mravki.html
Преди години, когато беше земетресението в Перник пак имахме много мравки и ги гоних с къщички, които сега не намерих в аптеката и затова поръчах тези продукти онлайн.

# 668
  • Варна
Кръстева newsm59 newsm51 и от мен

И ние днес бяхме на консултация и ваксина , но ни се размина ваксината че нашето ако е малко зеленикаво с мехурчета , пуснахме микробиология да видим какво ще излезе , спирам и черешите че май си докарахме  колики по никое време .  Наддали сме само 300гр за 22 дена , и сме пораснали с 3 см .7300 кг/65 см . Надявах се на повече грамчета , но от зъбчета ми отказваше кърма близо 10 дена .
Нашите нокти на краката растат многооооооооо бавно и още не съм ги рязала . Питах днес и за вит. Д дали да го спирам , но ни казаха да го продължавам .
От няколко дена моето мишле вика  доста силно чак се ослушва какво става  Grinning  , май не осъзнава че гласчето е негово  Laughing Laughing Laughing

# 669
Ноктенцата на краката - преди 2-3 дни ги изрязах за 2ри път. Почти няма за рязане, те се късат направо, но  Naughty  процедурата беше отметната  Laughing
nellyN нямам какво да ти кажа, само ще те гушна  Hug важното е, че си имаш рожбичка вече
Мони се появи от втория опит. Първия завърши със спонтанен аборт още в 11та седмица. С Мони лежах 2 пъти за задържане, но слава на Бога, ето го - дупи се до мен.
Благодаря още веднъж за честитките  Hug

# 670
Duceto- ето го моя сенник
 http://bebelandia.bg/productv/53050/abc-design-sennik-za-kolichka-sunny-plus.html
В този сайт видях,че има само 2 цвята,а в магазина бяха поне 20 вида-на цветя,на карета,точки,райета ,едноцветни и т.н.Моят също е ярък цвят на цветя,но пък количката ми е сива и така поне малко се освежава,иначе сиво за момиче си е доста скучно/нямаше друг цвят тогава/
само че аз го купих от магазина на място във Варна,от същия ,от който купихме количката.Там продавачите са много любезни и компетентни-нещо важно според мен за търговския сектор. За съжаление забелязвам,че все още има персонал  по магазините,които освен,че не поздравяват като влезе клиент,ами и си лакирват ноктите,гримирват се,ядат ,говорят по телефона или просто блеят в някаква точка.  #Crazy
Лека и спокойна вечер на всички Heart Eyes

# 671
  • Varna
Здравейте момичета!
Кръстева, изв, че чак сега, но все пак: Честит рожден ден! Бъди много обичана от двете най-важни за теб момчета/ малкото Мони и голямото, което скоро ще бъде при теб/!  bouquet
Момичета, изв, че несъзнателно отворих тази, за някои от вас, наистина болезнена тема за зачеването на дечицата. Най-важното е, че до всички нас има едно малко човече, което вече се усмихва и ни доставя неописуема радост с всеки свой жест!
Нещо пак ме напират хормоните и ще се разплача отново, та спирам да пиша. Лека вечер от мен и Бобо!  Hug

# 672
  • Варна
Здравейте момичета!
Кръстева, изв, че чак сега, но все пак: Честит рожден ден! Бъди много обичана от двете най-важни за теб момчета/ малкото Мони и голямото, което скоро ще бъде при теб/!  bouquet
Момичета, изв, че несъзнателно отворих тази, за някои от вас, наистина болезнена тема за зачеването на дечицата. Най-важното е, че до всички нас има едно малко човече, което вече се усмихва и ни доставя неописуема радост с всеки свой жест!
Нещо пак ме напират хормоните и ще се разплача отново, та спирам да пиша. Лека вечер от мен и Бобо!  Hug

spoko Hug Hug
Чакането определено си заслужава , сега благодарим всеки ден на Господ ,  че ни дари с нашето ангелче и най-вече че съумяхме да запазим любовта и уважението между нас с ММ след 13 години борба .Обичам Ви момичета радвам се че Ви има  bouquet  bouquet  bouquet

# 673
Момичета,  от доста време не бях онлайн и сега едва успях да прочета всички теми, през които сте преминали. Първо и аз да пожелая на всички здрави и весели бебенца. Благодаря на Господ, че ги има! Гледам писали сте за косопада и понеже и аз се притесних, че косъм няма да ми остане питах фризьора ми и той каза, че каквото и да правя каквото има да пада ще падне и че нова коса расте отдолу. А и на бебо косата пада и е станал смешен плешивко, но и при него новата е отдолу ...абе големи сме смешковци и двамата - ръсим косми навсякъде  Simple Smile За гладенето и стерилизацията - и аз още гладя и стерилизирам. Не знам до кога ще продължавам
...докато не ми писне. И в тази връзка да ви попитам - вие на колко време сменяте бибероните и пластмасовите шишета? Аз бибероните подмених веднъж, но шишетата са от самото начало и май е добре да ги сменя?  newsm78 За комарите и аз се чудя какво да правя - май мазилото на Чико е най-надеждно,  но дали е безвредно  newsm78 . Иначе с бебо направихме първото си пътуване и не мина много добре - само 200 км, но той последните 100 мрънка през цялото време защото според мен му омръзна в стола за кола, а и заради жегата. Беше ни страх да пускаме климатика в началото, но не издържахме. Не знам колко е плавилно ...Сега сме при майка ми и всички нови хора и места му се отразиха малко, но вече се връщаме към стария ритъм. Само дето лепна от някъде конюктивид и сега капя капки и мехлем ... винаги има по нещо, ако не е това някой обрив ще е, ако не обрив - вирус ... край няма:(
Кръстева ЧРД!!!  bouquet
Благодаря за линка с лигавниците. Аз поръчах лот 305 и сега ги чакам.
Лека и спокойна нощ на всички!

# 674
  • NE
Добро утро!

Много се радвам,че нашите бебета са правени с много любов и мерак. Hug Затова всички февруарчета са толкова хубави. Heart Eyes
Новият колаж нарочно не ви го показвам защото е много хубав. Grinning Чакам още бебоци да го разкрасят. Praynig

Ние вече няколко дни се наспиваме. Хубаво, не хубаво оставям си го до мен да спи и така хем аз, хем той доволен. Вероятно и на това ще се научи без да иска в кошарата, но каквото такова.
Да ви питам кога мислите да взимате столчета за хранене? Това ми е на дневен ред и се колебая между два-три модела.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 08:45 от Flower Fairy

Общи условия

Активация на акаунт