Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 595
  • 358
  •   1
Отговори
# 150
Снимай си оная работа и качи снимката. Това е социално приемливо.
За теб може да е. За мен определено не е. Ако се изкажа ала Ази, моят пенис си има собственичка. Част от вътрешно осъзнатия ми ангажимент към нея е и да не позволявам на други жени да имат дори и визуален контакт със собствеността й Wink
Сигурна съм, че дясната ти ръка няма да се смути въпреки ангажимента ти към нея.
Наистина не разбирам интереса ти към различни органи от тялото ми като пенис, ръце и т.н. Неразбираем ми е заради пълната липса на реципрочност - аз не изпитвам абсолютно никакъв интерес към размерите или визията на твоята пещера. Може би и за това твоят ме учудва.

# 151
Фи-то, душко е по-важно. Дължината си ти е добра.

Ами аз съм кожа и кости при моя ръст от 186 съм 67 килограма.Перфектното ми тегло е 84 килограма или oще 17. Нормално е моят малчо да е тънък. Wink
Нали не си мислиш, че има връзка и ако надебелееш с 30кг Малчо ще наддаде на ширина? Shocked

# 152
Ами аз съм кожа и кости при моя ръст от 186 съм 67 килограма.Перфектното ми тегло е 84 килограма или oще 17. Нормално е моят малчо да е тънък. Wink

Глупости, приносителите на най-внушителните томахавки са високи, жилави и кльощави като Шурда от "Горещ вятър", ама ти ако си набор '89, сигурно не го знаеш  Laughing

# 153
Ми папкай повече.

# 154
Приятелски съвет. Не го наричай така. Наистина Simple Smile Недей.

Второ. Не си мисли, че фито на пениса има нещо общо с индекса ти на телесна маса. Пениса не е значителен "склад" на мазнини, нито пък има по себе си мускулна тъкан. Т.е. колкото и да наедрееш, пенисът ти по-дебел няма да стане. Фи на пенис се променя постоянно само с мед. интервенция. Може и с помпа. Но ефектът с помпа е временен. За постоянен резултат - само при лекар.

# 155
Фи на пенис се променя постоянно само с мед. интервенция. Може и с помпа. Но ефектът с помпа е временен. За постоянен резултат - само при лекар.
Не е вярно! Този, който да измисли как се уголемява мъжко достойнство, ама така, че да изглежда като идеален атрибут с природни дадености без засечки, още не се е родил. Помпи-момпи, и други лекарски намеси... са само козметични нещица, които всъщност само изглеждат, но не работят.

# 156
За теб може да е. За мен определено не е. Ако се изкажа ала Ази, моят пенис си има собственичка. Част от вътрешно осъзнатия ми ангажимент към нея е и да не позволявам на други жени да имат дори и визуален контакт със собствеността й Wink
Сигурна съм, че дясната ти ръка няма да се смути въпреки ангажимента ти към нея.
Наистина не разбирам интереса ти към различни органи от тялото ми като пенис, ръце и т.н. Неразбираем ми е заради пълната липса на реципрочност - аз не изпитвам абсолютно никакъв интерес към размерите или визията на твоята пещера. Може би и за това твоят ме учудва.

Нали гориш от желание да ни впечатлиш с перфектни мерки и ергономичност? Търсиш внимание.  Вероятно си фрустриран, смачкан от живота човечец на средна възраст, който живее с родителите си и работи за 600 лв. месечно.

# 157
Дължина 15 см и фи 13 сантиметра.
Нещо като футболна топка.

Иначе може и над 20 сантима целия да влезе в най-малкия размер вагина.
Колкото и да те учудва.

Всъщност е опасно ако жена поеме много голям член.Има рискове да се наранят вътрешните и органи и да се получат кисти.Затова бях чел ,че много жени ги е страх да пробват с много голям в някакъв форум на английски.Другото нещо ,което е възможно е да се счупи пениса в ерекция под натиска на партноьорката.Даже имаше такъв случай на известен спортист в Америка.Редки са случаите,но ги има.

# 158
# 159
Фи на пенис се променя постоянно само с мед. интервенция. Може и с помпа. Но ефектът с помпа е временен. За постоянен резултат - само при лекар.
Не е вярно! Този, който да измисли как се уголемява мъжко достойнство, ама така, че да изглежда като идеален атрибут с природни дадености без засечки, още не се е родил. Помпи-момпи, и други лекарски намеси... са само козметични нещица, които всъщност само изглеждат, но не работят.
Измислено е. Не съм спец и не мога да го обясня с терминологията, но принципът е следният - уголемяват се самите пещеристи тела и така се увеличава фито. Това обаче изисква оперативно лечение и много малко мъже въобще биха искали да си го причинят. Има и негативен ефект. Увеличава се масата на пениса и така се възпрепятства способността му да стърчи в еректирало състояние, а това разваля естетическия вид. Всеки мъж обича да му стърчи, а не да сочи надолу, когато е надървен. И говоря само за дебелината. За дължината си права, че не е измислен начин.

Иначе - за помпата. Нищо не разбираш и говориш за неща, които не си пробвала. Помпата може да увеличи фи до +20%. Ефектът е временен, около 10-20 минути. Като цяло е опасно, защото може да доведе до кръвоизливи в пениса, заради високото парциално налягане в съдовете. Затова не се препоръчва от никой медик. Това разбира се на кутията на помпата не го пише.

# 160
Нали гориш от желание да ни впечатлиш с перфектни мерки и ергономичност? Търсиш внимание.  Вероятно си фрустриран, смачкан от живота човечец на средна възраст, който живее с родителите си и работи за 600 лв. месечно.
Точно колкото е вероятно ти да не си виждала наживо пенис от 2-3 години. Еднакво недоказуемно и напълно безсмислено да си говорим всичко това. В крайна сметка това е форум, за да си чешем езиците, а не за да се опитваме да разгадаваме кой какъв е и да се заяждаме. Аз поне нямам никакви амбиции в тази посока. Тази тема не е за моя пенис, колкото и ти и Янечек да се опитвате да промените това. Успех!

# 161
  • някъде там
Еделвайс каза: Когато няма любов , размерът има значение, когато има любов.....размерът пак има значение

# 162
Ако размерът нямаше значение, защо са измислили тези помпи за уголемяване? Аз знам защо, де.

# 163
Измислено е. Не съм спец и не мога да го обясня с терминологията, но принципът е следният - уголемяват се самите пещеристи тела и така се увеличава фито. Това обаче изисква оперативно лечение и много малко мъже въобще биха искали да си го причинят. Има и негативен ефект. Увеличава се масата на пениса и така се възпрепятства способността му да стърчи в еректирало състояние, а това разваля естетическия вид.
А аз какво написах?

... така, че да изглежда като идеален атрибут с природни дадености без засечки...

Еделвайс някакво гуру в областта на секса ли е, та се цитират тези думи като крилата фраза от името на Еделвайс? Тук ни един Еделвайс не видях, но всяка нормална жена смята така за размера.

# 164

http://svejo.net/1791327-mma-boets-si-schupi-instrumenta-angelov

aft question but I'll answer. YES a big dick can hurt a women, think about it ... long physical object inserted inside the vagina and moved in and out, usually fast can cause damage to the cervix and other regions. Cysts have been caused to the cervix from amateur Casanova's who pounded the shit out of a bitch. Thick cocks like mine can cause tears of the vaginal entrance and if not lubed proper you can cause friction problems.

I don't harm the ladies with my WOMD now though, as experience and maturity teaches you that patience and technique go a LONG way over merely getting it in. Go slow, no need to rush.

Общи условия

Активация на акаунт