Важен ли е размерът на мъжкото достойнство за жените в секса?

• 44 497
  • 358
  •   2
Отговори
# 210
Ако дължината е малка, не могат да се правят бавни движения навътре-навън, които особено се ценят от някои жени и всеки опит за такова нещо води до нещо като шиене на машина - тъка-тъка-тъка  Tired  Да не говорим, че няма как да ти липсва дължина, а ширината да о.к. Преди време Дона направи една шеговита класификация на видовете любовници и не случайно въпросният къс член беше наречен "телбод".

Хахахаха, скоро не се бях смяла така. Simple Smile

Която и жена да каже, че малък член я устройва, лъже. Който и мъж да се заблуждава, че с 13см. може да направи чудеса...в голяма грешка е. Simple Smile

# 211
Няма спор, че големият ятаган е полезно оръжие. Но и лъжа ще е, ако кажем, че той е единственото оръжие, което ще изведе мъжа на гребена на вълната на живота. Гледам в банята вчера във фитнеса размери всякакви. Пък всичките с халки на ръката. Тъй че за всеки влак си има пътници и освен, ако размерът ти наистина не е патологично малък (т.е. много много под средното), въобще не трябва да те притеснява.

Търсенето на голям атрибут е свързан с твърде много рискове за една жена. Затова повечето, ако попаднат на среден размер, се задоволяват с него. И после разправят на мъжа си, и на съфорумките си, че е огромен Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 14:32 от nofelet

# 212
Нали от самото начало тъкмо това казваме - намирате си жени, които да можете да задоволите и автоматично спирате да се тревожите от размера  Peace
Но е малко нахално да имате претенции малък до среден размер да е достатъчен да достави радост на всички жени и да питате 15 см стигат ли. За някои да, за някои - не. То ако 15 см (съвсем условно) стигаха за всички, нямаше природата да е създала тези с по-големите. Не се притеснявайте, че са опасни за жените, има кой да ги прибере, дори да рискуват здравето си  Crazy

# 213
Хехе, какви са пък тези рискове за жената....пълни глупости.

Всеки е доволен на различно. Ако една жена я устройват 15см., ок, чудесно. Да му се радва и т.н...
За друга може да не са достатъчни и все в някакъв момент ще стигне до човек с подходящите атрибути.
Да се изтъква обаче колко са добри 15см., на фона на по-голям размер, е твърде несериозно и субективно.

# 214
Гледам темата се раздвижи и си викам, петък е, сигурно са на снимки вече, пък вие само сте вдигнали спора от 13 на 15  Mr. Green

# 215
Хехе, какви са пък тези рискове за жената....пълни глупости.
Жените търсят стабилност. Не са чак толкова много, които ще сядат на 100 различни, докато си най-сетне нацелят правилния размер и форма. Размер около средния за света е ОК за масовата извадка жени при положение, че мъжът я привлича и с добро разнообразние от други важни качества.

Не казвай, че има изключения. Разбира се, че има. Нали точно те потвърждават правилата.

И не ползвай "глупости", когато коментираш. Не подсилваш тезата си така, а само издаваш липса на контрол върху емоциите си.

# 216
nofelet, а защо пък бройката трябва да е 100?. Simple Smile

Не се сърди човече, то за 13см. изобщо няма смисъл да се коментира. Simple Smile

# 217
Не "трябва", а "може". Именно, защото "може", ама "може и да не може", 90% от жените биха се кротнали върху среден размер, ако мъжът като цяло ги привлича с още 400-500 неща от 100293-те, които търсят в един мъж.

# 218
Не се сърди човече, то за 13см. изобщо няма смисъл да се коментира. Simple Smile

Няма, няма, ама повече от 10 страници коментари отнесе  Laughing

# 219
Гледам темата се раздвижи и си викам, петък е, сигурно са на снимки вече, пък вие само сте вдигнали спора от 13 на 15  Mr. Green

Няма все на минимума да си седим  Mr. Green  До неделя ще е станал тамън.

И аз това се питам. Защо 100, при положение че и от 5-6 спокойно можеш да се ориентираш, надали все късата клечка ще теглиш.

# 220
  • София
Все пак задоволителният секс си остава едно задължително условие за успешна връзка и семейство, затова в този ред на мисли, освен останалите фундаментални качества, които притежава един мъж, ако разглеждаме размера като необходимо условие от своя страна за задоволителен секс, оказва се, че не чак толкова жени биха се омъжили и създали семейство, правейки такъв компромис със сексуалния си живот.

Освен ако не е Абрамович, примерно, но аз съм твърдо убедена, че точно Абрамович не се числи към тънкопишковците.

Аз, примерно, съм се отказвала от фантастичен мъж, с данни за съпруг, които почти всяка жена би листнала в личната си класация в челните места, именно заради подобни причини.

# 221

Ако много важничи  бързо ще я разкарам колкото и да е красива.Жени колкото искаш.
Каква категоричност само! То щото са "колкото искаш", затова обикаляш из женски форум и бълваш сексуални теми една след друга като машина за тенис топки.  Laughing

И сега мога да си хвана гадже ако искам.Момичето е готово от няколко години,но не ми харесва в лице.Имам чувството че ще ме изяде като се усмихне.Иначе в тяло се супер слаба и висока,но е заспала.Аз искам нещо по-живо.
Искам луда ,която като ме грабне да ме скъса от секс,фетиши и т.н.

# 222
  • Насред хаоса

Ако много важничи  бързо ще я разкарам колкото и да е красива.Жени колкото искаш.
Каква категоричност само! То щото са "колкото искаш", затова обикаляш из женски форум и бълваш сексуални теми една след друга като машина за тенис топки.  Laughing

И сега мога да си хвана гадже ако искам.Момичето е готово от няколко години,но не ми харесва в лице.Имам чувството че ще ме изяде като се усмихне.Иначе в тяло се супер слаба и висока,но е заспала.Аз искам нещо по-живо.
Е нали са колкото щеш, кво ти пречи да си намериш лудата, вместо да се мъчиш със страха дали тази ще те изяде, като се усмихне или дали няма да заспи, докато правите секс.

# 223

Тогава трябва да се откажеш от това да ти шета и готви, тези, които описваш и онова, което търсиш са 2 различни планети  Mr. Green

...задоволителен секс...

Е, то това се пита в задачката. Дали със среден размер може да имаш задоволителен сексуален живот или трябва да е огромен  Simple Smile

# 224
  • София
Ами както вече бе отбелязано многократно, доста мъже с малки и средни пениси са щастливо обвързани, което отговаря на въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт