Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 503
  • 786
  •   1
Отговори
# 270
Някой питаше за ракла-пейка. Попаднах на това, но не знам дали е достатъчно здрава
http://olx.bg/rakla-i50833609

# 271
  • София
здравейте Hugнякъде в темата имаше препарат за подхранване на цветя  newsm78 но не мога да го намеря  Praynig

# 272
  • Пловдив
Да не е зелен Кристалон?

# 273
Кристалон  Peace има го в Бриколажа - различни видове са - за различни етапи от развитието или за растения обичащи различна по състав почва. Успех! Слд тези бури и дъждове моите едва се държат. Иначе Кристалона върши страхотна работа наистина.

# 274
Цветята ми - почти си заминаха, терасата е в ужасно състояние, а тъкмо се бяха оправили и щях да се включвам в темата със снимки Sad Всички са очукани, цялата тераса ежедневно е с попадал цвят от сакъзите, петунията е почнала да засъхва и то те бяха под закритата част на балкона, на открито без навес имам едно сандъче здравец - нищо му няма. Мъжът ми ми казва - догодина само здравец, ама той не ми е интересен, не цъфти интересно.

# 275
  • София
Най-сетне поприключихме ремонтчето на тераската  Whistling
В сравнение с красотите, показвани тук не е нищо особено, всичко е с останали материали и собствен труд, та  толкоз  Sunglasses
Преди
Скрит текст:

и сега

Скрит текст:

Липсат ми сандъчета със мушкато и сакъзчета. Остана малко "лято", но ще сложа, пък каквото стане  Peace Също и по-интересни саксийки, аксесоарчета... не че има още много място на тези 3,5 кв.м  Simple Smile
Имах идея и за плочките на пода, но тъй като другата ранна пролет, живот и здраве, тук ще се бъркат материали за превръщането на голямата тераса в кухня, отложих.

# 276
 sofyia , Браво, чудесно се е получило! Много ми хареса.

# 277
sofyia, и на мен ми харесва  bouquet  Екстра сте използвали малкото място Peace Със здраве и настроение да си ползвате местенцето!

Ние си монтирахме още едно рафтче, като ми се ще да сложа висящи кашпи, но не знам дали няма да пречат, защото е над пейките. Искам да мина през икеа..
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 10:21 от barbaletka

# 278
Sofyia,макар и малко място много ми хареса как се е получило.
Barbaletka,много симпатична етажерка,колко струва?

# 279
Рафтчето беше, мисля, 10лв(или 6лв  newsm78  не помня  Embarassed ), от джъмбо. Конзолите са всъщност стойки за висящи саксии и може би ще излъжа, защото отдавна са купувани, но нещо ми се върти- 4-5лв. Също са от джъмбо  Peace

# 280
  • София
Благодаря, момичета   bouquet

Барбалетка, чудничко рафтче, очите ми останаха в него  Heart Eyes

Аз много си харесах ето това
Скрит текст:

На мъжО също много му допадна, железарии има и когато остане временце  ще го направи, а аз ще си го боядисам  Simple Smile Точно ще влезе на мястото на големият Бенджамин. Ще си го ползвам като цветарник, също и някоя голяма кошница ще сложа за прибиране на това-онова.
В другият край и сега зад цветята има голям куфар с инструменти. Ще търсим подходящ метален шкаф, има много неща за прибиране. Със сигурност ще бъде стар де, че новичките са от 400 лв нагоре  Whistling

# 281
Страхотен е цветарникът! Много обичам ковано желязо и един ден, когато живеем в собствено жилище, със сигурност терасата ще има доста такива акценти  Heart Eyes

# 282
Здравейте Simple Smile
Освен опустошени цветя след бурята имам и друг проблем-брезента на люлката (седалката) се скъса и се чудя как да се смени.
Ако имате идея  или сте имали такъв проблем,моля за помощ Simple Smile

# 283
Здравейте Simple Smile
Освен опустошени цветя след бурята имам и друг проблем-брезента на люлката (седалката) се скъса и се чудя как да се смени.
             Какъв по-точно е проблемът? На дупки ли е?

# 284
Здравейте Simple Smile
             Какъв по-точно е проблемът? На дупки ли е?

Не е на дупки,направо е скъсан.Люлката се е обърнала от силния вятър и се е сцепил брезента.Може би като няма покривало за зимата и я мокри винаги когато вали сняг и дъжд,плата се е износил.Пък и сме на предпоследен висок етаж без навес,винаги вее .

Общи условия

Активация на акаунт