Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 435
  • 786
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ау, прелест!
 Благодаря Ви момичета, за отговорите. През уикенда бяхме в провинцията и не можах да отида до пазара, но тази седмица ще се организирам.
П.П. Снощи сънувах едни прекрасни бордо хортензии /не съм виждала такъв цвят, само в съня си/, та явно трябва да притежавам час по-скоро това цвете-храст.

# 406
здравейте, след вчерашно посещение на димитър петков се сдобих с хортензия. да се похваля с развитието на сезон 2015 на тераската ми. доста часове на четене и релакс прекарвам тук.   bouquet

Тераската е рай!!! Heart Eyes Прекрасна е...

# 407
  • В полите на Пирин планина
spanko,честити ти придобивки,и тераската ти е супер  Heart Eyes

# 408
  • София
Момичета, моля - дайте по-точно упътване къде е този безценен магазин? Аз например мога с трамвай 22 да отида до спирка пазар Д.Петков и после? От коя страна по посока бул. Т. Александров се намира, къде горе-долу, има ли някакви обозначения?
Благодаря!   bouquet

# 409
  • София
Тъй като видях, че има опитвни цветарки, пък аз съм начинаеща, исках да питам от къде бихте ми препоръчали да си взема хубави саксии и кашпи. Имаме един доста голям Бенджамин за разсаждане и други неща и се чудех накъде да се запътя за хубави саксии Simple Smile

Най-голям избор на саксии и кашпи има в градинските центрове на Бриколаж, Практикер, Баумакс. И по пазарите разбира се, но изборът е по-малък и са по-стандартни.

spanko, балкончето ти е много приятно  Simple Smile

# 410
Момичета, моля - дайте по-точно упътване къде е този безценен магазин? Аз например мога с трамвай 22 да отида до спирка пазар Д.Петков и после? От коя страна по посока бул. Т. Александров се намира, къде горе-долу, има ли някакви обозначения?
Благодаря!   bouquet
[На Д.Петков има цветна борса в участъка м/у Пиротска и Симеон.Продават се рязан цвят и саксийни.Добре е да се отиде преди 10 ч./quote]

# 411
  • София
БАБА ЯГА , благодаря ти! Simple Smile

# 412
Vayana,много харесвам твоите тераси,ако направиш успешна покупка,моля покажи ги отново.

# 413
  • София
Много мило!  Simple Smile Аз и сега имам промени, но ми се иска цвят - дано успея сутрин да отида на Д. Петков.

# 414
Привет!Да се разпиша и аз този сезон Simple Smile Това е моята скромна тераска,не е кой знае какво,но аз си я харесвам.За сега няма цветя,но другата седмица ще съм си закупила и засадила.Та тогава ще покажа пак снимки по-цветни...
P.S. Снимките са в края на албума

http://tutka.snimka.bg/other/razni.807397

# 415
YASEMINA  тераската е супер.

# 416
  • Русе, у дома
Похвал, похвал, купих си лед -гирлянда и лед- лампи от Практикер - те са хита за наШия терасен сезон 2015, само лед да има и мноооого коктейли навън... прилагам снимков материал (скромен)...
http://barfly.snimka.bg/family/u-doma.105687.35400447

# 417
  • В полите на Пирин планина
barfli,честито  Laughing пожелавам ви много ледени коктейли в топлите летни вечери.

# 418
  • в огледалото на живота
Похвал, похвал, купих си лед -гирлянда и лед- лампи от Практикер - те са хита за наШия терасен сезон 2015, само лед да има и мноооого коктейли навън... прилагам снимков материал (скромен)...
http://barfly.snimka.bg/family/u-doma.105687.35400447
Супер изглежда,честито   bouquet!На каква цена?

# 419
Ихааа, искам и аз гирлянд!! Иначе, имам нови цветя, само малко да вкарам терасата в ред, че все не остава време за там и ще покажа!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт