Летните ни местенца за релакс - да си покажем терасите :) - тема 3

• 180 445
  • 786
  •   1
Отговори
# 390
О, супер, ще взема и аз значи.

Гадамер, какви са плочките на терасата, предстои ми и това да избирам, а твоите са много хубави, от теб дори видях това осветление дето сте сложили под парапета, мисля и при нас така да направим, имам кабел дори оставен.

# 391
Момичета, на пазара Димитър Петков има един разсадник с много евтини цветя. Орхидеи си взех по 3лв., гардения 2.50лв.От входа към Тодор Александров, само направо и се пада от дясната страна, едно малко забутано,но има голям избор.

# 392
Според тях е - неръждаема тръба- поне според офертата.

Неръждавейка е това.

# 393
  • София
Момичета, на пазара Димитър Петков има един разсадник с много евтини цветя. Орхидеи си взех по 3лв., гардения 2.50лв.От входа към Тодор Александров, само направо и се пада от дясната страна, едно малко забутано,но има голям избор.
А случайно да знаеш дали има хортензии?

# 394
  • София
Преди да се омъжа живеех на двеста метра от въпросното магазинче. Какво ли не съм си купувала от там. Цените саневероятно ниски, защото като цяло е за преоценени цветя, но дефакто нищо им няма. Всеки ден има ново зареждане, така че дори нещо да го  няма, на следващия ден може да го има. Иначе днес ходих и имаше в съседно магазинче хортензии по 6лв. май бяха за около 18см. саксия в диаметър.

# 395
А случайно да знаеш дали има хортензии?

Да, има хортензии на Димитър Петков

# 396
Ох, тия Хортензии, имаше ги в ЛИДЛ намалени на 6 лв., а аз само ги гледах и им се чудих....още ме е яд , че не си взех от тях бяха много големи в бяло и лилаво/синьо. Следващият път като отидох бяха свършили вече  Mr. Green

Във Варна някой да знае градински център на сносни цени. Сещам се само за един под Колхозният пазар.

# 397
  • Балчик
Днес видях едно място, под Пикадили парк. Сега от там отбиват движението заради ремонта на пътя. не слизах от колата, че минахме в час пик и имаше голям трафик, нямаше къде да спрем, но пишеше цветя и всичко за градината на ниски цени. Не мога да кажа колко са ниски. Ако имаш път натам, може да се разходиш.

# 398
Благодаря, Джемма !   bouquet

# 399
Ох, тия Хортензии, имаше ги в ЛИДЛ намалени на 6 лв., а аз само ги гледах и им се чудих....още ме е яд , че не си взех от тях бяха много големи в бяло и лилаво/синьо. Следващият път като отидох бяха свършили вече  Mr. Green

Във Варна някой да знае градински център на сносни цени. Сещам се само за един под Колхозният пазар.
Ерика .

# 400
Здравейте!

Страхотни терасички си имате, предстои ни пооправяне и обзавеждане на нашата и затова исках да питам дали някой се е сблъсквал с тази подова настилка  или да е чувал мнения за нея:

http://www.ikea.bg/garden/Garden-decking/51141/76271/

Тъй като видях, че има опитвни цветарки, пък аз съм начинаеща, исках да питам от къде бихте ми препоръчали да си взема хубави саксии и кашпи. Имаме един доста голям Бенджамин за разсаждане и други неща и се чудех накъде да се запътя за хубави саксии Simple Smile

Edit: Става въпрос за София Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 май 2015, 18:01 от lilz

# 401
  • България-Варна
За Варна има един нов градински център от пътя под Метро към крайезерния път .

# 402
  • София
Здравейте!

Страхотни терасички си имате, предстои ни пооправяне и обзавеждане на нашата и затова исках да питам дали някой се е сблъсквал с тази подова настилка  или да е чувал мнения за нея:

Тъй като видях, че има опитвни цветарки, пък аз съм начинаеща, исках да питам от къде бихте ми препоръчали да си взема хубави саксии и кашпи. Имаме един доста голям Бенджамин за разсаждане и други неща и се чудех накъде да се запътя за хубави саксии Simple Smile

Вчера бях в Икеа, и обърнах специално внимание на декинга им. Да си призная, никак не ме очарова. Въпреки че подът там се предполага, че е идеално гладък, се разместват и тракат като се ходи по тях. Не знам дали го обясних добре, но мърдат дори от стъпките на детето, а то е на година и половина.

Относно саксиите, има толкова много и различни неща на пазара, но всичко зависи от бюджета.

# 403
Здравейте!

Аз съм с такъв декинг на терасата, при все че терасата е с наклон декинга изобщо не мърда. Вече около година го използваме и съм доволна  Peace

Редактирам се. Моят е такъв http://www.ikea.bg/garden/Garden-decking/46450/47581/ , но не мисля че има разлика Simple Smile

# 404
  • Sofia
здравейте, след вчерашно посещение на димитър петков се сдобих с хортензия. да се похваля с развитието на сезон 2015 на тераската ми. доста часове на четене и релакс прекарвам тук.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт