Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява апунтаментът и какво се случва по време на него?
Какви са правата при наличие на временен престой и какви документи са необходими за тяхното получаване?
Как мога да се справя с проблема с косата, която става тънка и лесно се омазнява поради твърдата вода?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява апунтаментът и какво се случва по време на него?
Апунтаментът представлява среща, по време на която се приемат документи и се вземат пръстови отпечатъци за започване на процедурата за издаване на разрешение за пребиваване поради семейни причини. По време на апунатамента се предоставят необходимите документи и се вземат пръстови отпечатъци, които служат за започване на процедурата за издаване на разрешение за пребиваване поради семейни причини.
-
Какви са правата при наличие на временен престой и какви документи са необходими за тяхното получаване?
С временен престой (permesso di soggiorno per turismo) може да се търси работа с ceo, да се извади codice fiscale и да се пътува в рамките на Шенгенското пространство, като е важно да не се надвишава максималният срок от 3 месеца. За получаване на временен престой са необходими различни документи, включително акт за граждански брак, трудов договор и депозитна книжка.
-
Как мога да се справя с проблема с косата, която става тънка и лесно се омазнява поради твърдата вода?
За справяне с проблема с косата, която става тънка и лесно се омазнява поради твърдата вода, можете да опитате яйчено измиване. Това може да направи косата ви по-плътна и лъскава. Освен това можете да използвате балсам за аромат след изплакване. Други предложения включват използване на оцет или специални шампоани за възстановяване на косата.
-
Каква е процедурата за преобразуване на българска шофьорска книжка след новата спогодба от 23.01.2006 г.?
-
Как мога да резервирам полет до София и обратно с авиокомпания Майер, какви са условията за пътуване и как може да се направи резервация за полет?
ima o6te 7 dena do kraq.Moze li da pitam zenata na tezi bileti e samo ot Bolonia ,a tuk ot Rim ima li oferta.Priaten den na vsi4ki 

,къде да търсите работа,как да се държите на интервю,как да попълвате психологическите тестове-насреща съм.
). Отварянето на НПО мое също ме блазни , каот идея, ама не знам засега докато тръгне кой ще ме храни, а и как става.

Как няма да карат нови коли хората , като вси4ко ве4е се ратеизира само и само да се насър4ат продажбите. Дават ти финансиране на 100 % за 6 години и така пове4ето хора биха могли да заделят по 100тина евро на месец за вноска за колата. 
Вси4ко е въпрос на малко късмет,но това важи както за нас така и за тях ( италианците ). Работа има. Според мен много е важно,4овек да не тръгва с много претенции. Понякога е от полза дори да се по4не като секретарка,да се навлезе в неЩата и после веднъж като 4овек е вътре във фирмата и е кадърен може да расте. 
.къде го намерихте,това у ваШенско ли е наваляло така?