Мами в Италия 2

• 22 865
  • 256
  •   1
Отговори
# 135
 smile3541 newsm07zdravei te na vsi4ki moga da se poxvalia 4e ve4e si imame bebe.Rodi se v petak sutrinta to4no kogato mi be6e termina na 10.03.2005 vav 9.27 se poqvi na bql svqt sled 2 4asov sor da izleze.Krastixmeq "Lea" tezi 3.260 i e dalga 51 sm. za sega e mnogo spokoino beb4e no 6te vidim za napred kato porasne malko.Pozelavam uspe6na sedmiza na vsi4ki i dano da moga da vlezna po skoro pak za6toto sega imam dosta zada4ki sled kato se varnaxme v ka6ti  bouquet  :bouquet:Uspe6na  sedmiza mnogo liobov i 6tastie na vsi4ki ot nas

# 136
Да ти е жива и здрава!
 Честито!!  bouquet

# 137
Момичета да ви помоля за някоя идея. ooooh!
  В неделя е празника на бащата,та ако ми помогнете да измисля подарък за свекъра newsm78,ще съм ви много благодарна.
  Той е на 73,съвсем обикновен човек,няма никакво особено хоби,което ме затрудява доста.
  Ще съм ви признателна за някоя оригинална идея.  bouquet

# 138
Ванесаааааааааа! Супееер! Да ви е живо и здраво момиченцето!  stork-girl

А на теб много бързо и лесно възстановяване. Щом вече пишеш във форума , всичко е наред!))) Heart Eyes

Усетихме ние, че замълча за няколко дена ....

# 139
Честитооооооооо на Ванеса и малката Леа!!! Да е все така спокойно и добро бебче, мама да се възстанови бързо и да не се преуморява!
 newsm51

# 140
Момичета да ви помоля за някоя идея. ooooh!
  В неделя е празника на бащата,та ако ми помогнете да измисля подарък за свекъра newsm78,ще съм ви много благодарна.
  Той е на 73,съвсем обикновен човек,няма никакво особено хоби,което ме затрудява доста.
  Ще съм ви признателна за някоя оригинална идея.  bouquet

Без детайли за човека ми е трудно, но:
дреха за вкъщи, пантофи, абонамент за вестник/списание, бръснарски принадлежности,
чаша с надпис за бащата, рамка със снимка на бащата и децата ( черно-бяла напр.),
  bouquet

# 141
Ванеса, честито бебе!  Grinning   bouquet

# 142
  • временно във Пицеландия
е честито на Ванеса   bouquet много здраве и щастие на малката принцеса и да расте послушно дете  newsm51  babydust7  love001  ми много бързо си се справила,Ванеса,браво на теб и още веднъж честито на цялото семейство

а дойде ли вече празника на бащата,нали и ние сме родители тази година вече,ще се наложи и аз да мисля  Thinking

# 143
Честито бебче Ванеса.С пожелния за много здраве и безгрижно детство на малката Леа.  bouquet

# 144
  • временно във Пицеландия
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/kalinkayo/detail?.dir=/3253& … 2.jpg&.src=ph     

Последна редакция: ср, 15 мар 2006, 12:07 от piccola

# 145
Момичета, да ви се оплача - моята половинка замина в неделя вечерта във Венеция, по-точно Местре, да преподава информатика в една фирма там. Връща се утре вечер. Ще кажете - е какво толкова? Ми такова, много ми липсва. Почти четири години никога не сме се разделяли, вкл. когато раждах спеше при мен в клиниката. Ние по принцип винаги всичко правим заедно, и заедно работим, и работата по къщата, заедно гледаме телевизия, заедно пазаруваме и изобщо всичко. Сега през деня съм достатъчно заета с работа, но вечер и като си легна ми е адски самотно. Вярно, непрекъснато сме на телефона, остава само една вечер... Той и другата седмица ще е там, от вторник до петък, но тогава и аз ще замина, не се издържа така, пък тука работата ще чака!!!
Тъпа работа..... Embarassed

# 146
  • Italia
Ей Деска,я горе главата  Hug
Нормално е да ти е тъпо Щом досега не сте се разделяли,пък вие даже и заедно работите тъй,4е.... Но с всяко неЩо се свиква лека полека. И на мен в на4алото,когато Паоло запо4на да ходи в командировки ми беШе супер тъпо,ама лека полека свикнах. Сега по4ти не ми прави впе4атление като го няма за два три дена,даже си по4ивам  Wink
Пък и е добре 4овек да има някакви макар и малки ли4ни пространства,ина4е според мен рискуваШ да се привържеШ болезнено към него и при всяко негово макар и кратко отсъствие да страдаШ. Confused
Хайде Щом утре се прибира Ще си направите една романти4на ве4еря и Ще ви е супер готино.  bouquet

# 147
Момичета, да ви се оплача - моята половинка замина в неделя вечерта във Венеция, по-точно Местре, да преподава информатика в една фирма там. Връща се утре вечер. Ще кажете - е какво толкова? Ми такова, много ми липсва. Почти четири години никога не сме се разделяли, вкл. когато раждах спеше при мен в клиниката. Ние по принцип винаги всичко правим заедно, и заедно работим, и работата по къщата, заедно гледаме телевизия, заедно пазаруваме и изобщо всичко. Сега през деня съм достатъчно заета с работа, но вечер и като си легна ми е адски самотно. Вярно, непрекъснато сме на телефона, остава само една вечер... Той и другата седмица ще е там, от вторник до петък, но тогава и аз ще замина, не се издържа така, пък тука работата ще чака!!!
Тъпа работа..... Embarassed

душичка си ти, десита))
разбирам те много добре.
като намериш мъжа за теб ти се иска никога да не се разделяте.
тва е мила.. .. либофф.
  bouquet

# 148
Ооо, Деси, ми само за един ден , та това е ниЩо. Недей, ей го, то ве4е мина Laughing
Аз в края на януари стоях 2 седмици сама с МиШо, дори и без кола бях, празнувах си рождения ден без татито( за пьрви пьт от 15 години), ма оцелях Mr. Green Wink

# 149
Ей ме на банда   bouquet
Аз поизчезнах малко,но нямам много време за нет!
Първо на Ванеса ЧЕСТИТО!!!МНОГО ДА ВИ РАДВА И ДА Я СЛУШКАТЕ!БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВНЕ НА МАМА:)
Деска,не се оплаквай,4е на мен ве4е започва да ми превърта,а и аз не мога да отида при моята полововинка...абе...хубаво си е при мама,НО все си ме тегли в една друга посока  Whistling
Наистина е студено(много даже) и аз излизам,но мишлето на -5 не го извеждам!Започва леко и плавно затопляне...дано се пооправи,4е мишлето му писва все вкъщи!
Ина4е аз се разхождам...в4ера ходих за паспорта и взех,4е си обявих адреса в Италия...дали не сгреших?!  Thinking
4ао засега   bouquet

ПП.Забравих за подаръка....наистина е по-сложно,когато не познаваш човека,но при нас преди да тръгна видях едни чаши с надпис на бащата+POCKET COFFEE 6-7 euro!Ne e koj znae kakwo,no wse pak!

Последна редакция: чт, 16 мар 2006, 08:40 от Bella13

Общи условия

Активация на акаунт