"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-15 т

• 39 285
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Добър вечер на всички клубни дами! wavey wavey wavey

Голям кеф с тези клубове. smile3501 Обаче моят клуб “ТаПънар“остана без членове. newsm45

Линка нещо се двоумеше и отиде в друг клуб, но не пречи да дойде и в тоя, защото доколкото разбирам  харесва Пънар. Къде отиде при съперницата? Плюс това и титулярка при Танер. Места обаче  има Joy Joy Joy. Всичко търпи корекция. А тук, двойното членство не е престъпление Joy Joy
На Злати пък  нещо не й хареса името на клуба.
Златина, помисли си за членството, плиййййз!
В този клуб е и твоят любимец. Хайде, заповядай и направи една прошка за името.  Peace

За всички вас, заповядайте в клуба, моля! Да знаете, Танер си е “скрита лимонка“ и заедно с Пънар тепърва ще ни показват доста лимони, а може и цяла лимонова градина Joy Joy Joy

Меги, оттук ще има много лимони за твоята риба Joy Joy Joy, която наистина е много вкусна и много скъпа, че чак докиселява. Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 21:23 от dimana-nova

# 31
  • AMS
Скрит текст:
Скрит текст:
Голяма опорна точка би било: Мерт и Метин да не знаят един за друг!
Скрит текст:
Метин знае за Мерт, но май Мерт не знае за Метин  newsm78
Скрит текст:
Меги идеята ми е, че би била опорна точка ако двамата не знаят цялата истина!
БУМерт /Мето и на мен са ми малко опорна точка.
То е ясно, че Мето знае много за Мерт, а Мерт не знае много за Мето, щото тате все му купува самолетени билети и го пръждосва нанякъде.
Но пък хич да нямат вземане - даване  newsm78 не ми се вижда много логично Мерт хич пък нищо да не знае за Мето  newsm78
не знам точно как да го формулирам  newsm78
Мерт не знае нищо за Метин. - така става ли?
Перфектно го формулира Спиритче!
Скрит текст:
И още няколко неща!
Пънар не знае за бизнеса на чичи!
Мерт не зная за бизнеса на тати!

Те тази точка искам да я разбивам  Banghead Banghead Banghead

Ринка,   bouquet за снимката

Диманка, Hug

# 32
Ееее, ама Ели, стига си се колебала толкова. Направо идвай при нас. Аслъ е героинята, на която ѝ предстои развитие. Не знам доколко сценаристките ще развият останалите второстепенни герои, но за Аслъ съм сигурна, че това не е всичко, което ще знаем. Това е образът, от който очаквам изненади. А и ти ще си прекрасно попълнение за нашия клуб с твоите детективски способности.  smile3521

Имаме си вече и печат.  Laughing

# 33
  • софия
намерих ни и лого  Joy Joy Joy

ако намерите по-добро, казвайте  Hug

# 34
  • Разград

# 35
  • In the light side of the Moon!
Меги, не вярвам тази вечер да има трейлър.
Кончето ти е прекрасно!  Peace Ездачката ти ли си обаче не мога да разбера!  Thinking

аз съм бе, не ме ли позна  Crossing Arms това ми е от миналото лято, сега съм задробяла  Sunglasses
имам и един конник който ме преследва, ама се е скрил в храсталака  Laughing

Димана, аз не бях разбрала твоя клуб на кой е...на Пънарката ли  newsm78 без Куруто, нали  newsm78 щото той ми е 4ок ... ниакъв  Crossing Arms
а Пънарката е скрита лимонка може да излезе нещо от нея....

# 36

Димана, аз не бях разбрала твоя клуб на кой е...на Пънарката ли  newsm78 без Куруто, нали  newsm78 щото той ми е 4ок ... ниакъв  Crossing Arms
а Пънарката е скрита лимонка може да излезе нещо от нея....

Меги, клубът е на двамата. Нали са двойка, а и от последната серия се видя тяхната задкулисна игра.
Името идва от Танер и Пънар и Хриси в нейният хумористичен стил беше го измислила по този начин. На мен ми хареса и така си стана клуб Танер- Пънар та стана “ТаПънар“ Joy Joy Joy

# 37
намерих ни и лого  Joy Joy Joy

ако намерите по-добро, казвайте  Hug

Скрит текст:

май п4ели4ката е най-подходяща  Peace

Диманка, ако се запиша, кво' ще ми дадеш  Thinking
4е аз тоя хи4 не го харесвам, ама да ти правя компания  Laughing

# 38

.........Фантазия Hug за какво са ви многото джобове - за парите или диамантите Joy Joy Joy Joy

Не, Ели, ние не сме по материалните неща. Отхвърляме системното потребителство в съвременното общество. Джобчетата са ни да си събираме компромати. И да си носим ножовете. Mr. Green

Спиритче, много голяма опорна точка ми е липсата на информация у големия мафиотски бос Чиче.

Също така голяма опорна точка ми е прането на пари в Италия. Нерде, нерде та Рим???? Много неподходяща локация. В средата на Европейския съюз. В държавата на мафията. В родината на мафията.
Приемам го само защото смятам, че са искали да ни потопят в атмосферата на този многовековен град.
За обема и теглото на парите дето ги изнесе Елиф, това си е направо огромен гаф. Вече писах за това.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 21:50 от fantasya

# 39
ама дайте някоя ОТ и за следващия еп,  Б-то още е празно  Crossing Arms

моята ОТ беше, ако някой прекъсне Йо и Ел или звънне тел... от резюмето разбрахме , 4е така ще да е  Crossing Arms
сега за 9ти еп ще даваме ли ОТ или по4ваме от 10-ти преди да са излезли подсказки и резюмета  newsm78

# 40
  • Разград

# 41

Диманка, ако се запиша, кво' ще ми дадеш  Thinking
4е аз тоя хи4 не го харесвам, ама да ти правя компания  Laughing

Меги, ето какво ще ти дам - твоят патрон- риба Фугу Peace

Скрит текст:

гарнирана с лимони Joy Joy Joy, сол и... питието ти го знаеш smile3503

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 22:02 от dimana-nova

# 42
Ееее, ама Ели, стига си се колебала толкова. Направо идвай при нас. Аслъ е героинята, на която ѝ предстои развитие. Не знам доколко сценаристките ще развият останалите второстепенни герои, но за Аслъ съм сигурна, че това не е всичко, което ще знаем. Това е образът, от който очаквам изненади. А и ти ще си прекрасно попълнение за нашия клуб с твоите детективски способности.  smile3521

Имаме си вече и печат.  Laughing

Димони, много си убедителна, не мога да откажа членство, особено като видях и печата hahaha Joy Joy Joy
Записвай ме в списъка, а пък аз с моите детективски способности кой знае в какви посоки
ще ви отведа hahaha Joy Joy Joy Joy
Обикновено не познавам много как ще се развие действието, ама поне правя опити. hahaha Joy Joy Joy Joy

.........Фантазия Hug за какво са ви многото джобове - за парите или диамантите Joy Joy Joy Joy

Не, Ели, ние не сме по материалните неща. Отхвърляме системното потребителство в съвременното общество. Джобчетата са ни да си събираме компромати. И да си носим ножовете. Mr. Green

Фантазия, нещо съм подминала другата точка.  Grinning Grinning
Много ножове и компромати ще трябват за многото джобове Joy Joy Joy Joy Joy

# 43
  • Русия
ама дайте някоя ОТ и за следващия еп,  Б-то още е празно  Crossing Arms

За следващия епизод голяма опорна точка ще ми е, ако Йомер отвърне на чувствата на Елиф, ще й каже, че я обича, ще я целуне и т.н.

# 44

Диманка, ако се запиша, кво' ще ми дадеш  Thinking
4е аз тоя хи4 не го харесвам, ама да ти правя компания  Laughing

Меги, ето какво ще ти дам - твоят патрон- риба Фугу Peace

Скрит текст:

гарнирана с лимони Joy Joy Joy

айде пиши ме тогава....подкупи  ме  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт