"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-15 т

• 39 282
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте  Hug

Рина, добре заварила в темата на зелените диаманти  bouquet  bouquet  bouquet

Добре, че е новата тема е зелена, да се поуспокоят страстите покрай липсата на епизод и около клубовете. Макар че и зеленото се оказва, че не е толкова безопасно, диаманите дължат зеления си цвят на радиокативно облъчване. 
Малко плашещо е с тези клубове. Не стига, че в КПА е пълно с психопати, невръстеници, ревли, мухлювци, а в темата и аутсайдери се появиха Wink А и с тези светкащи и стрелящи патрони, сън няма да ме хване Joy Joy Joy

Ами има ли клуб на диамантите newsm78 Или пък клуб на Йо и неговата команда newsm78 Днес попаднах на аналогия на КПА и "Тимур и неговата команда". Липсата на епизод явно развихря творчески фантазията thumbsup

Меги, ето и моята лепта за клуба на чичо:

# 46
ама дайте някоя ОТ и за следващия еп,  Б-то още е празно  Crossing Arms

моята ОТ беше, ако някой прекъсне Йо и Ел или звънне тел... от резюмето разбрахме , 4е така ще да е  Crossing Arms
сега за 9ти еп ще даваме ли ОТ или по4ваме от 10-ти преди да са излезли подсказки и резюмета  newsm78

Меги, къде отиде в бъдещето, те още пишат сценария, ние опорните точки ще търсим Joy Joy Joy Joy

# 47
Меги, добре дошла! Черпя с едно питие  smile3503, което се пие със сол и лимон.

# 48
  • Разград

# 49
  • софия
Меги  Hug
добавям  ОТ Б -
вярно за 10 еп. ще имаме повече, но и сега казвайте малките опорни точки за девети епизод.  Peace
аз съм с  -   Ел да очаква от Йо да отговори на чувствата и.
ама също так а и  - Йо да се държи като магаре и да се запъва и убеждава, че "нема да погледне друга".  Демек малко нещо проява на чувства ми се ще да има. И без друго е голям професор, нека се почуди малко кво му става  Joy Joy Joy

Фентъзи  Hug, това за парите го добавям в малките ОТ щото мина и замина, ама си беше истинска издъннка. Същото ще стане , ако накиснат диамантитИ у аквариума на чичо.... Joy
цялата схема за прането малко издиша, ама и аз я приемам.  Peace
да ги подминем ли благородно и да не им пишем ОТ за схемата или да го включа?

Скрит текст:
СЛЕД 8-МИ ЕПИЗОД

ОПОРНИ ТОЧКИ – А
1.   Сибел е дъщеря на Ахмед.
2.   Ахмед не е баща на една от дърщерите си.
3.   Разочарован от Сибел, Йомер се влюбва в Елиф.
4.   Тайар не знае за връзката на Пънар с Танер.
5.   Метин е полицай под прикритие, а негов шеф е Али.
6.   Любовта на Нил и Метин.
7.   Никой от семейсто Денизер няма да помага/разбира   Елиф.
8.    Йо е влюбен в Ел още по времето на спасителните акции за Нил.
9.   Сибел е била "муле" и за това и е била необходима фалшивата лична карта.
10.  Мерт не знае нищо за Метин.
11.  Пънар и Мерт не знаят за мръсния бизнес на Тайар.
12.  Липсата на информация у големия мафиотски бос Чиче.

ОПОРНИ ТОЧКИ – Б
1. Някой прекъсва разговора на Ел и Йо или им звънят по телефона.
2. Йо да отвърне на целувката на  Ел и да признае че я обича.
3. Ел да очаква от Йо да отвърне на чувствата и.
4. Йо да е убеден че обича само Сибел и не изпитва нищо към Ел.
5.теглото на парите в куфара на Ел.

ПЧЕЛИ
   1.Цялата римска серия.
   2.Целувката в края на 8 еп.
   3. Разпознаването на Йо от Пънар.
   4. Шеф Али казва на Метин кой е Йо.
   5.Отношенията Йо- Пелин.
   6.Отношенията Йо-Хю и майка им.
   7.Стокхолмския синдром
   8.Целувката в 1 еп.
   9. Сцената с клопката и Съткъ.
   10. Поведението и думите на Ел към Арда, след караницата с Йо в полицията.
  11. посещението на Фатма в банката.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 22:27 от freespirit

# 50
  • Разград

# 51
  • Сливен
Диамантчета, добър вечер! Hug

Ринка, благодаря за новата тема. Много е красива!  bouquet

Разгеле, малко остана до новата порция КПА. Дано утре нямаме проблеми с нета Peace Peace Peace

İyi geceler! Tatlı rüyalar, canım  arkadaşlar!

# 52
Найли, нямаш нужда от тази ОТ, защото няма как Йо да си признае толкова бързо,че е влюбен. Поне още серия и половина ще удържи.  Joy Joy Joy Joy Joy Но Сценаристките ги тласкат към любовта с доста голямо ускорение. Това е и причината поради която Йо не тъгува толкова много по Сибел, защото ако тъгуваше тогава зрителят няма да се съгласи с бързото влюбване. А така човек може да си помисли, че той не е обичал истински годеницата си, съдбата го е срещнала с друга жена, която се оказва, че е сродна душа и между тях има привличане. Това е трикът на сценаристките да стигнат по-бързо до любовта. Сега той трябва малко да се дърпа, защото е имал годеница. Елиф няма това ограничение и затова може първа да положи основите.  Joy Joy Joy А като се съди по еуфорията на зрителите от целувката, няма да го оставят Йо да се дърпа кой знае колко дълго. Според мен както още в самото начало казах, в 14 серия ще има много повече от целувка. Но реално погледнато ако толкова малко време е минало от смъртта на Сибел, и една седмица след това  да мине, си е все тая. На който му е бързо сега, редно би било да му е бързо и след седмица или две.

Меги, какви са тези ОТ дето си ги измисляш. Ми нали знаем,че някой ще ги прекъсне.  Joy Joy Joy Номерът е да имаш ОТ за нещо, което не знаеш.

Ели, вътре си джанъм. Добре дошла !  Hug Hug Hug Сега можем да си клатим заедно краката.  Joy Joy Joy

Баги,клубове на Енгин и Туба няма, Там сме всички без изключение. Нали затова сме заедно и гледаме този сериал. Ти стига си се ослушвала , ами си избирай клуб. Все пак ще следим развитието и на другите герои, ще си защитаваме патроните.  Joy Joy Joy

# 53
  • софия
Цитат
Меги, какви са тези ОТ дето си ги измисляш. Ми нали знаем,че някой ще ги прекъсне.  35 35 35 Номерът е да имаш ОТ за нещо, което не знаеш.
e, нищо де, тя Меги  си я беше написала преди да разберем и толкова се разсърди, щото то си е егати и тъпото...... и аз я подкрепям тази опорна точка.  Joy
за следващите серии ще почнем от по-рано, ама като гледам с ква скорост се трупат опорните точки, страх ме хваща.... Joy

оф, Димони   Hug, това дето си описала цялото прилича на опорна точка..... Joy Joy Joy
ама дано  сценаристките го направят добре, че да не се забелязва....... Joy.
много ми се ще да ни изненадат  с туй-онуй на лИбовния фронт... Hug 

Цитат
Номерът е да имаш ОТ за нещо, което не знаеш.
що бе  newsm78 то може да си стане ОТ и постфактум.
като например опорната точка на Фентъзито с теглото на парите.  Peace

# 54
Спиритче, ми то това си е живата истина. Всичко е като на филм. Принципно всеки като загуби близък човек тъгува. Разбира се по различен начин. Има хора, на които по-малко им личи. Но за огромната зрителска маса това тъгуване не може да е адекватно. А филмите не се правят за да ги разберат само тези, които тъгуват по този начин. То човек приятел да загуби и тъгува повече. А защо според теб е забранено по закон някой да се занимава с разследване ако е близък на жертвата? Личи ли по нещо , че Йо е любимият на жертвата? Той си разсъждава напълно обективно, съсредоточен е в работата си. А през останалото време се занимава с разведряване на обстановката, укротяване на опърничавата, свалки, погледи и мааалко екшън. Е кажи сега , че това не е с цел. Ами ако го даваше малко по-сериозно, ако не беше толкова приказлив, а поне на моменти малко по-самовглъбен, нали тогава публиката ще си мисли колко много той страда по годеницата си. И после как ще му прости едно влюбване. Да не говорим , че истинската любов по турските сериали е до гроб. Т.е. друга истинска йок. А любовта е важната бръмка в цялото. Без любов не може. Затова сега малко дърпане, някакви угризения, за да не изглежда съвсем гадно за някои зрители и готово. Какво от това, че ще е минал само 1 месец. Те повечето зрители няма да смятат. А най-малко тези, които чакат тази любов- легендарна.

# 55
Димони, аз се писах първо при чичето, после при аблата, хвърлила съм око в перспектива и на други, ама солено ще ми излезе с членския внос. Чудя се дали да не съм гост-коментар newsm78
Пък и нали сме в Европа, там са глобалисти, а не сепаратисти Wink

За Йо - отдавна съм си решила че Сибел е била по-скоро любов по инерция и защото така е нормално за 30те му години. Според мене, той почти от самото начало бе впечатлен повечко, отколкото му се иска, от Ел, а това вече си е добър старт за една любов. Различното, предизвикателното.  Като се вземе предвид, че Ел съвсем не му се вмества в представата за богаташка и че дотук не го е разочарова, а напротив приковава все повече вниманието му и се добави, както си отбелязала, че вижда в нея сродна душа (за разлика от Сибел - за 5 минути, в които ги видяхме заедно, имаха повече разминавания) за мене вече си е влюбен или почти влюбен. Друг е въпросът дали го съзнава и дали ще му се иска да е така. И колко дълго ще се дърпа за благоприличие Wink
Хич не ми се иска да се влюби, защото ще се разочарова. Пък и не съвпада с анонса за сродните души.

# 56
БагиHug пиша те в клуба на Аслъ и вадим тежката артилерия.  Joy Joy Joy
С всичко съм съгласна, но само като имаш време ми кажи защо мислиш, че ще се разочарова. Аз предполагам какви са ти доводите, но не мислиш ли, че има начини да се преодолеят разочарованията? По принцип при такъв вид сценарий има място за любов, защото криминалната нишка ще си върви и ще им прави живота труден. Така пък любовта ще става по-необикновена. Ама кой знае какво са ни измислили. Така или иначе ще гледаме. Пък дано ни изненадват приятно по-честичко. Под приятно нямам предвид само с любовта, а по принцип с интересни сценаристки решения. И с второстепенните герои също.

smile3524

# 57
  • софия
Е, Димони  Hug, то това ясно, нали затова се опасявам че ще ми сбъднат главната опорна точка ....... Joy Joy Joy

аз не мисля така по принцип. Това за любовта и загубата.  Peace
разбира се, че да загубиш близък е много тежко. Дали го показваш или не също е въпрос на характер. Виждала съм го. С весели закачки, да се опитваш да върнеш старото си щастие, а щом останеш сам да се скъсваш от  рев.
Но когато в същия този момент се срещаш с други също толкова разтърсващи чувства - като любовта например, болката и тъгата не могат да спрат или омаловажат новите чувства. Те са се появили, искаш или не, очакваш или не. И едното няма нищо общо с другото.
Вярно, тук става въпрос за любов към жена, а в случая към две жени..... Joy
така че няма как - ще трябва да се избира по -малкото зло.....разочарование от бившата, или че не е бил баш много влюбен, та затова не страда.

Но като цяло не споделям нито едно от двете.
И изобщо не мисля, че е рано да се влюбва, щото това не пита.
И изобщо няма да му падне реномето на комисариото пред мен.

И последно, за да не спорим пак за същото - знам, че няма да стане така и съм се подготвила за другите обсъждани варианти.
Все пак Йо трябва да е почтен мъж, а не некъв си Дон Жуан като Жонката.... Heart Eyes Joy

# 58
  • софия
Абе този Метин дали няма да заплаши Ел, че ще убие Йо, ако продължава да се меси  newsm78

и тя затова да го посрещне с неочаквана поведение / нещо такова беше в резюмето, ако се отнася изобщо за нея/

щото така, тя ще му каже - братле, я забрави тая работа от снощи. Бях много развълнувана, спасихме Нил и бля бля....

И така и ние ще останем с пръст в уста, щото Йо нищо няма да каже нито  на нея, нито  на нас. И вместо въпросът да стои отворен, направо ще му хлопнат вратата за няколко серии.....

олееее...
и друго се сещам ooooh!
ще звънне телефона, той сериозен  - "открили са нещо за Сибел" - казва с покъртителен глас
"върви" - усмихва се Ел " обади ми се като разбереш нещо"
той отпрашва с колата, а тя отива да споделя с Бахар

а аз съм бясна, щото току що са намесили Сибелчето между тях  и сега като се почнат едни коментари.....  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 59
Здравейте елмазки.  Two Hearts Two Hearts

Димана, пиши ме и мен в клуба ТаПънар.  Peace Много ме кефи заглавието.  tooth tooth
 А и ми е интересно какви са ги вършили двамата.  Thinking Mr. Green

Димони, виждам, че имаме нови членове в клуба на Аслъ, набираме скорост.  newsm10

За опорните точки нещо не и остава време да ги измъдря, та май след епизода ще се произнеса. Grinning

Виждам много клубове се сформираха, ама един тип определен клуб не виждам.  Thinking В КВФ имахме клуб на еротичните сънища с Керим .  hahaha hahaha Та като се развие любовната линия в сериала  можем да си измислим някой клуб като например "Либоф, Кекс и други вкусотии"  Mr. Green Или турския вариант на известния мюзкъл " Секс, диаманти и арабеск".  Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт