"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-15 т

• 39 261
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
pepel_ot_rozi, държаха ни на сухо доста време, сега му отпускаме каишката с това ядосване.
След като предизвиква толкова емоции, значи, всичко е наред, създателите свършиха добра работа. Simple Smile

MegiTeo, нали му е противоречиво държането? Това му е хубавото. Дано се държи така още поне две-три серийки.

Води ли се още списъка с пчеличките? Моите са:
- Йомер не отговори на чувствата на Елиф незабавно
- Йомер отиде при родителите на Сибел
- Елиф е отишла при Йомер (знам, много от вас смятат, че е тъпо. Тъпо, признавам. Но спомням себе си, то така тъпо се държах, като се влюбвах, тъй че за мен е абсолютно праводоподобно). Абе изобщо държанието на Елиф и Йомер след целувката ми е една огромна пчела. Не, направо голям пчелен рой.

Найли  Hug, права си и в този ред на мисли да добавя и аз една пчеличка:

Мето си е същата гад каквато си го знаем от първия епизод Simple Smile

....
Йомер:

Не ми вярват, че никога  няма да напуснеш сърцето ми /за родителите й говори/.  Сибел, ти си в него от първия миг, в който те видях. Ти си тук. /посочва сърцето си/. Тук. Единствена ти можеш да разбереш това. Затова не ме оставяй по средата на пътя.

Това пък ми е ОТ- не ми е изглеждал никога баш съкрушен от смъртта й и слава богу

# 721
 Меги, за девствеността на Сибел,съпругът ми има теория,ама е доста цинична и не е за излагане. Wink

# 722
  • In the light side of the Moon!

а какво каза Йо на гроба на Сибел  newsm78

Йомер:

Не ми вярват, че никога  няма да напуснеш сърцето ми /за родителите й говори/.  Сибел, ти си в него от първия миг, в който те видях. Ти си тук. /посочва сърцето си/. Тук. Единствена ти можеш да разбереш това. Затова не ме оставяй по средата на пътя.

е как да не го оставя по средата на пътя като тя още я на4алото го остави  Crossing Arms
Божееее  ooooh!

а ние си мислехме 4е тази реплика ще е към Ел  Laughing

Найли , докато гледах еп и като видях 4е Ел отиде при Йо ми стана зле....викам си тази няма никакво достойнство....оба4е си зададох въпроса аз как бих постъпила и също като теб се сетих за моето влюбване, как ходих да "работя" край цеха в един завод дето работеше  мъжко ми, с надеждата да излезе аз него да зърна и той мен  Joy Joy Joy Joy Joy
та след този спомен напълно оправдах Елиф  Joy Joy Joy

за камъ4ките на Йо още не мога да намеря оправдание ама се надявам да дойде с превода  Joy Joy Joy

# 723
  • Стара Загора
Аз пък за Сибел си мисля,че не е девствена още от самото начало на филма и доклада,който доказваше,че е  такава,е преправен.
С Метин беше доста хладнокръвна и се чудя каква роля е играла-муле,изнудвачка,пренасяла е мръсни пари  ли? newsm78

# 724
Аз пък за Сибел си мисля,че не е девствена още от самото начало на филма и доклада,който доказваше,че е  такава,е преправен.
С Метин беше доста хладнокръвна и се чудя каква роля е играла-муле,изнудвачка,пренасяла е мръсни пари  ли? newsm78

+1
Лека вечер на всички!

# 725
  • Русия
     Йомер, колкото и да ме ядосва, си има оправдание: той не я обича. Флиртувал си е съвсем невинно, без задни мисли, за приятелка я имал. Той от години е бил сгоден, когато си имаш спътник в живота, не мислиш за последиците, нали не си сам, какви ти други жени!
     Пък тя изневиделица му се нахвърли, го възбуди, накара го да мисли за неща, за които не иска да мисли, сега какво да прави, горкият? Той си е планирал да води разследване, всичко си вървеше както си му е реда: той е в обикновената за себе си роля на полицай-спасител, до него е жена, която го ядосва понякога, но като цяло се вписва във вижданията му за жертва, нуждаеща се от спасение. Каква ти любов, какви ти нова връзка? Годеницата трябва да я обели, че да не вземе да й падне нимба.
     А сега отникъде изникна проблем, който той не знае, как да го решава. От една страна той нали е спасител, как така ще вземе да я нарани, не става. От друга страна, тя е привлекателна и достъпна жена, как ще изпуснеш такова чудо, кога още ще имаш такъв шанс в живота, една такава като Елиф сама да ти се хвърля на врата.
     Ииии... абе къде ме води мисълта, че съм изпуснала нишката, много разсъждавам, брей...   newsm78  а, да, иска му се тя да е до него, не може да й каже не. Търси си оправдания да продължи общуването си с нея. Макар че точно сега в тази ситуация най-логичното е да спре общуването (това ако наистина не би искал нищо от нея в любовен план). Та затова измъчва камъчето. В действителност иска себе си да удари, задето не е готов нито да забрави Сибел, нито да забрави Елиф. Просто не му е времето, всички му планове се развалят, пък той не знае, как да внесе ред в живота си.
    Това разследване, което води, е всъщност неговия начин да удържи живота си в рамките на това, с което е свикнал. Необходимо му е да докаже на себе си, че всичко не е било лъжа, че всичко, в което е вярвал, че изборът, който е направил, не е грешка. Пък Елиф му предлага алтернатива, му предлага нов живот. Фактически му казва: забрави миналото, ела в бъдещето с мен. Ама той не може. Не може да забрави ей така, не е готов да се примири, че годеницата му не е света вода ненапита. Може би това е причината да се ядосва на Елиф: връзката с нея би означавала, че миналото вече не е толкова важно; че миналото си е минало вече. А той не е готов да го признае.

Ей, направих го светец!  bowuu

# 726

Не може да забрави ей така, не е готов да се примири, че годеницата му не е света вода ненапита.

Това, че не е света вода ненапита го знаем ние. Йомер тепърва ще трябва да преглъща този горчив хап.

Най-интересно в снощната серия ми беше това, че започнаха да ни връщат към участието на Сибел в цялата схема. Жалко, че не повдигнаха достатъчно завесата. На мен ми е много любопитно каква точно е била ролята й. Сигурна съм, че нещата около девствеността й ще си останат такива, каквито са сега, няма да се окаже, че е имала интимна връзка с някой от бандата. Доста хладнокръвно се държа с Метин. Излъга го за Йомер без да й мигне окото.  Дано в другата серия покажат повече.

# 727
  • Русия

Това, че не е света вода ненапита го знаем ние. Йомер тепърва ще трябва да преглъща този горчив хап.

Той два пъти е изказвал съмнения в нейната невиновност. Там му е проблема, че не иска да вярва на очевадното.

# 728
Naili,  по принцип сьм сьгласна с теб, ,,,, но  тои  Съвсем сьзнателно,,,,,, съвсем , флертува с нея,,,,, и то се вижда  непрекьснато,,,, както и химията , физиката,,,, и тн,,, между тях...не можеш да го отречеш. !,,,,, а. Защо....след като флертува , се изненада?..Мьжки глупости,,,

# 729
  • Русия
Цитат
тои  Съвсем сьзнателно,,,,,, съвсем , флертува с нея

verula, искаш да кажеш, че я е свалял целенасочено, искал е да бъдат гаджета?

# 730
Поне подсъзнателно, ,, да .Тои я хареса още от началото ,, като видя неината снимка, помниш?.... как ълестяха учите му?..Поне на мен така ми се видя..

# 731

Той два пъти е изказвал съмнения в нейната невиновност. Там му е проблема, че не иска да вярва на очевадното.

Дори и да има някакви съмнения това, което ще научи ще бъде доста по-разочароващо.

# 732

....
Йомер:

Не ми вярват, че никога  няма да напуснеш сърцето ми /за родителите й говори/.  Сибел, ти си в него от първия миг, в който те видях. Ти си тук. /посочва сърцето си/. Тук. Единствена ти можеш да разбереш това. Затова не ме оставяй по средата на пътя.

Това пък ми е ОТ- не ми е изглеждал никога баш съкрушен от смъртта й и слава богу
[/quote]

Това някак не го pазбиpам да го каже на мъpтъв човек  newsm78 Ако беше  казал - защо ме остави по сpедата на пътя- да, ама това не мога да си го обясня...

# 733
  • In the light side of the Moon!
Naili,  по принцип сьм сьгласна с теб, ,,,, но  тои  Съвсем сьзнателно,,,,,, съвсем , флертува с нея,,,,, и то се вижда  непрекьснато,,,, както и химията , физиката,,,, и тн,,, между тях...не можеш да го отречеш. !,,,,, а. Защо....след като флертува , се изненада?..Мьжки глупости,,,

Joy Joy Joy Joy Joy оохх Верулка, запо4ваш да ме разсмиваш  Joy Joy Joy

съзнателно не мисля 4е е флиртувал, но с поведението си й показваше, 4е не му е безразли4на  Peace

# 734
  • Русия
verula, за подсъзнателното не отричам. Съвсем сляп трябва да си да не виждаш, колко хубава е Елиф.

varna_2, точно така, той не иска да се разочарова, затова не е готов да загърби миналото. Трябва да докаже на себе си и околните, че Сибел е невиновна.

Общи условия

Активация на акаунт