От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 698
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Таксата за Русе е 2лв, независимо колко бройки пакети имате.

Вчера взех 2 пакета. Водят се 2 кг. Платих 4.40 +2лв такса - общо 6.40лв

Така излиза по-изгодно отколкото със Спиди.
Цените, на които са:

1кг - 2,40лв.
1-2кг - 2,65лв.
2-5кг - 3.10лв

Последна редакция: ср, 11 юни 2014, 15:50 от maiche

# 106
Преди известно време Гъбите ми бяха отговорили точно така, че задържана пратка от Г-я може да се получи само със следващ курс от Г-я. Но на практика ми я пратиха /аз не чаках вече нищо от немско/ със следващия курс от английско с обща доставка. Вече въобще не питам, задържам и те сами си ги обединяват.
Относно задържането, да кажа, че това е големия плюс на Гъбите в едно с най-ниската тарифа на Спиди. Аз съм от Сливен и почти всяка седмица имам доставка, пазарувам леки неща - дрехи, обувки и от този род за семейството ми - ако и всяка седмица плащах за доставка........

Очевидно и при мен се е случвало така досега.За първи път са ми отказали ,а често пазарувам.

Никъде в условията им не прочетох такова нещо.
Леко съм разочарована,честно казано.

# 107
И всичко това за 2лв?  ooooh!
Хора, като не ви харесва, намерете по-доброто предложение. Фирми за транспорт да искате!

Не намирам за добра практика тези такси по 1-2лв, пък било то и от 'партньори'. Ако наистина от тях се издържат да си го калкулират в цената. Само че, тогава тези офисчета няма да съществуват, щото никой няма да им ползва услугите.

# 108
Кеф ти Спиди, кеф ти офис на Габко. Избери къде ще ти е по-удобно, и на двете места се плаща.
И не мога да разбера как хора, пазаруващи онлайн за стотици евро правят сметка на 2 лева, поне това се коментираше пространно в последните мнения. Това е риторичен въпрос, моля не отговаряйте.  Peace

# 109

Не намирам за добра практика тези такси по 1-2лв, пък било то и от 'партньори'. Ако наистина от тях се издържат да си го калкулират в цената. Само че, тогава тези офисчета няма да съществуват, щото никой няма да им ползва услугите.

Същото важи и за практиката с различни цени за една и съща услуга в зависимост от местожителството на клиента.  Mr. Green Stop То затова май в Бургас изреваха, че от днес за утре фирма Х им затваря офиса?!?!?!?

# 110
 момичета, нещо не мога да намеря инфото - колко дни може да стои  пратката в офиса на Спиди? май ще се наложи до там да препращам - не знам, дали ще има някой вкъщи в определен ден newsm78 Ще ми е по-лесно да я изпратя до офиса. Благодаря предварително  Grinning

# 111
...Така излиза по-изгодно отколкото със Спиди.
Цените, на които са:

1кг - 2,40лв.
1-2кг - 2,65лв.
2-5кг - 3.10лв

Писах и на Габко, но още не са ми отговорили.
Само за моите пратки ли тези цени са нереални? Почти с лев отгоре плащам  ooooh!

П.С. И не, не харча стотици левове/евро за поръчки, за това и 2-та лева са ми важни  Naughty

# 112
Miss M

приведените цени са до офиса! Ако поръчваш до адреса, те са с поне 0.5 лева по-високи. И още взимат и за превода на парите към гъбите, мисля, че от там излиза този 1 лев, за който говориш  Grinning

# 113
От скоро имаме и офис на Спиди, но говоря за цените като цяло.
Може да е така, както казваш, но не съм убедена. Ще видим какво ще ми отговорят на съобщението  Peace

# 114
  • Sofia
   Искам да похваля Kdshopping. Възползвах се от услугата "Асистирано пазаруване", за която бях питала неотдавна в темата. Отговарят много бързо и изчерпателно на e-mail-ите си, получих пратката си доста бързо.

Единствената ми забележка е, че при обаждане по телефона са малко неадекватни – случи се така, че въпросния ден, в който трябваше да им преведа сумата за поръчката, нямах интернет и съответно, не можех да погледна нито информацията, необходима ми за банковия трансфер, нито да видя в пощата си какво трябваше да пиша като основание за плащане. Макар да звъннах на всичките телефонни номера, които са предоставили, така и никой не можа да ми даде тази информация, странно... Rolling Eyes

Кофти е също, че не пращат мейли, когато пратката ти пристигне на UK адреса им.

Въпреки това, за мен са коректен превозвач, който препоръчвам. newsm10

# 115
Здравейте. Прочетох последните страници и не намерих отговор на моя малко глупав въпрос.
Ползвам Габиели за доставки от Англия. За да поръчам нещо от Германия, същото ID ли да си ползвам или ми трябва нова регистрация?

# 116
Една и съща е регистрацията и респективно АйДи-то за пратките  и от Германия и от Англия.

# 117
Благодаря ти   bouquet

# 118
  • Пловдив
Искам да препоръчам ggbg.bg, много съм доволна от тях. Поръчвала съм два пъти от тях, с едната от пратките имаше проблем, бяха много вежливи и ме информираха обстойно какво се случва, в крайна сметка си получих пратката. Комисионната им е добра и курса на който изчисляват също е добър, а това не е за подценяване, някои изчисляват на 2.60 и отделно комисионна 10%!
За всички почитатели на hm, поръчват и от него, доставят за около месец! Simple Smile 
До колкото знам имат офис само в София, само това не ми допада много.

# 119
  • София
много са любезни ggbg , обаче се плаща 2лв за всеки започнат килограм, за 2 кила и 20 грама си платих 6лв.
аз три пъти съм ги ползвала, уж за да пристигнат нещата по-бързо, обаче курсовете нито тръгваха, нито пристигаха в обявените дни.

Общи условия

Активация на акаунт