От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Искам да препоръчам ggbg.bg, много съм доволна от тях. Поръчвала съм два пъти от тях, с едната от пратките имаше проблем, бяха много вежливи и ме информираха обстойно какво се случва, в крайна сметка си получих пратката. Комисионната им е добра и курса на който изчисляват също е добър, а това не е за подценяване, някои изчисляват на 2.60 и отделно комисионна 10%!
За всички почитатели на hm, поръчват и от него, доставят за около месец! Simple Smile 
До колкото знам имат офис само в София, само това не ми допада много.

Много ми е чудно кои са тези ,които смятат паунда на 2.60 и отделно 10 % ?Повечето момичета си пишат в условията  по 2.60 или 2,70 за паунд крайна цена /зависи от сайта /, това не значи ,че слагат и още 10 %  отгоре .

# 121
  • на морето
Имам регистарция в www.uktobg.com-защо не мога да вляза .При вас така ли е? Отдавна не съм поръчвала, да няма някакви промени. Пиша си мейла,паролата и кликам върху бутон ВЛЕЗНИ и нищо newsm78

# 122
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
[Искам да препоръчам ggbg.bg, много съм доволна от тях. Поръчвала съм два пъти от тях, с едната от пратките имаше проблем, бяха много вежливи и ме информираха обстойно какво се случва, в крайна сметка си получих пратката. Комисионната им е добра и курса на който изчисляват също е добър, а това не е за подценяване, някои изчисляват на 2.60 и отделно комисионна 10%!
За всички почитатели на hm, поръчват и от него, доставят за около месец! Simple Smile  
До колкото знам имат офис само в София, само това не ми допада много.

Много ми е чудно кои са тези ,които смятат паунда на 2.60 и отделно 10 % ?Повечето момичета си пишат в условията  по 2.60 или 2,70 за паунд крайна цена /зависи от сайта /, това не значи ,че слагат и още 10 %  отгоре .
Кажи поне една фирма, която да не взема комисионна за поръчките, да се насочим към нея. Аз не виждам комисионна под 5%  newsm78 , ама не съм ги и проверявала щателно.

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 17:32 от k a t r i n

# 123
Имам регистарция в www.uktobg.com-защо не мога да вляза .При вас така ли е? Отдавна не съм поръчвала, да няма някакви промени. Пиша си мейла,паролата и кликам върху бутон ВЛЕЗНИ и нищо newsm78

Аз нямам проблем с влизането в профила си.  Peace

# 124
Чак сега ви намирам и реших да разгледам какво обсъждате  Mr. Green

Аз съм от Русе и ползвам http://www.dostavkiteuk.com/ Цената е 2,10лв на започнат кг и съм доволна. До сега не съм имала забавяне, допълнителна такса и каквото и да е друго в мой ущърб.

# 125
  • Русе

Аз съм от Русе и ползвам http://www.dostavkiteuk.com/ Цената е 2,10лв на започнат кг и съм доволна. До сега не съм имала забавяне, допълнителна такса и каквото и да е друго в мой ущърб.

Бре! За тези от теб разбирам, че съществуват. Къде се намира офисът им?

# 126
Офис е силно казано. За сега няма офис, а звъниш на момичето и се разбирате кога да минеш да си вземеш пратките.
Намира се точно срещу старото родилно. Блока над сладкарница България. В сайта има адрес и телефон за връзка. Ползвам превозвача от януари месез и за сега съм ОК.

# 127
Здравейте, включвам се с изключително доброто впечатление, което ми направи тази фирма http://ukshops-bg.com/. Преди дни получихме пратките си, всичко пристигна навреме, без допълнително оскъпяване, изпращат имейли,когато пратката пристигне в офиса им в УК, отново имейл когато тръгне към БГ, обаждат се когато е в посочения град за доставка. Цената е 1.50лв/кг.

# 128

И аз ги ползвам от скоро. Доволна съм!

# 129
  • ВАРНА
МОмичета моля за малко превод - искам да питам един сайт на баркода на продукта,как е на английски  Blush

# 130
  • Sofia
МОмичета моля за малко превод - искам да питам един сайт на баркода на продукта,как е на английски  Blush

Barcode. Mr. Green Не сме го измислили ние, все пак. Laughing

# 131
  • София, Манастирски ливади

Ако последно си влизала при старата визия на сайта, цъкни за забравена парола и си я смени.

# 132
  • София
Отдавна следя темата, но до сега не съм писала. Днес за спорта се опитах да направя поръчка от next.co.uk с бг карта, като предположих, че картата ще бъде отхвърлена. При плащането сайтът прави проверка на картата и нямаше проблем. В момента поръчката ми е приета и парите дори са изтеглени от картата. Надявам се да няма проблеми и в понеделник да бъде доставена на адреса на превозвача. Дано да може вече с бг карти да се плаща, защото стоките в разпродажба ако не ги купиш веднага, след 15 минути вече ги няма.
Бре, чак ми стана интересно и любопитно. Дано да ти изпратят нещата. Ще споделиш ли по-късно какво е развитието?
Здравейте, и аз след неколкокаратни опити да пазарувам от разпродажбите на единични артикули /които пускат към 5, 6 часа сутринта и веднага изчезват/, успях да пусна една поръчка от next.co.uk до адреса на cheaptrans.com. Още на следващия ден в сайта беше отбелязано, 4е е изпратена и signed and delivered, парите от картата са дръпнати. Да, обаче в страницата на cheaptrans.com вече 4 ден не е отбелязано такава поръчка да е получена. На някой случвало ли му се еподобно нещо?

# 133
Питайте cheaptrans.com ,щом ви е първа поръчка и се притеснявате,тук няма как да знаем какво се случва с нея и защо те не са я отбелязали в сайта си.По принцип поръчките на Некст пристигат за един раб ден ,ако няма артикули с отложена доставка  .Аз се учудвам как превозвачите въобще приемат поръчки от  Некст ,и скоро сиг ще стане ,както с НМ ,ще започнат да пристигат писма с поръчки взети на кредит и ще блокират плащанията  от България .Аз в НМ не мога да направя плащане от България  с англ ми карта ,с която си поръчвам в Англия.

# 134
Не знам за какви поръчки на кредит говориш, при положение, че некст си взима парите при доставка. Не виждам драма.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт