От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 777
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Има си кредитен лимит ,който постепенно се увеличава ,според поръчките ,моя лично е 3 хиляди паунда ,което не е малка сума . Абсолютно същото е при НМ ,аз не драматизирам ,просто се надявам ,да не се случи същото.Все пак блокираха плащанията от България ,точно заради тези натрупани кредити,превозвачите спряха да приемат поръчки ,понеже започнаха да пристигат писма със задължения.Мен не ме засяга кой знае колко ,аз лятото се прибирам само за месец в България ,но съм сиг ,че много други ще ги засегне.

# 136
И все пак не разбирам за какви кредити и задължения говориш, при все че си плащаме с картите.

# 137
Аз вече 2 пъти го обяснявам ,влез на  Next Terms and Conditions ,то си пише всичко за кредитния лимит.Аз не казвам ,че ти не плащаш / обръщам се на ТИ ,понеже така се обърна към мен / ,най-малкото пък искам да обидя някой.

# 138
  • Русе
 Имате ли информация за транспортните фирми - дали излизат в отпуск сега през лятото? Интересуват ме най-много гъбките. Навярно ако се случва ще бъде написано някъде.

# 139
  • Стара Загора
Да, излизат в отпуск, аз например вчера получих мейл от една, от кога до кога ще са в отпуск. Но най-добре питай директно фирмата която те интересува, за да си планираш нещата.

# 140
Аз вече 2 пъти го обяснявам ,влез на  Next Terms and Conditions ,то си пише всичко за кредитния лимит.Аз не казвам ,че ти не плащаш / обръщам се на ТИ ,понеже така се обърна към мен / ,най-малкото пък искам да обидя някой.

Не съм засеганата или обидена и не бих могла да бъда, тъй като обръщение на "ти" в уж анонимен форум е по-нормално, отколкото "Вие"! Peace

Иначе по темата, прочетох условията на Некст и смятам, че часта с кредитния лимит касае само тези, които са открили Next Directory Flexible Account, за което са подписали хартиени документи изпратени им по пощата. Според статуса им се издава и Next Directory Card. Тези клиенти на некст получават и месечни извлечения, с остатъчния им баланс по кредитния акаунт и следват схема на изплащане на закупените стоки описана в условията.

За всички останали, т.е. за нас важат условията за клиенти без Next Directory Account, а именно: 
Customers Without a Next Directory Account

Customers without a Next Directory Flexible Account can pay for items as they are ordered by credit or debit card, eVoucher or gift card. The remainder of the terms and conditions set out below will then apply.

Peace

# 141
  • Русе
Един спешен въпрос: ако поръчам днес нещо от Амазон има ли шанс да дойде до 4 юли в Русе? Или съм много нахална Simple Smile Simple Smile. Ползвам по принцип http://dostavkiteuk.com/index.php, но с тях няма да стане, те ще раздават на 6-7 най-вероятно в Русе.
Та кой е най-бързия превозвач Simple Smile, ако има офис в Русе, още по-добре.

# 142
Обръчам се към вас за съвет.

Закупих си някои неща от английски сайт - дрешки - около 5 кг. Ще ги вземе мой роднина там. Как най-изгодно да ми ги изпрати до БГ (София) ?

Благодаря предварително  Hug

# 143
  • Русе
Един спешен въпрос: ако поръчам днес нещо от Амазон има ли шанс да дойде до 4 юли в Русе? Или съм много нахална Simple Smile Simple Smile. Ползвам по принцип http://dostavkiteuk.com/index.php, но с тях няма да стане, те ще раздават на 6-7 най-вероятно в Русе.
Та кой е най-бързия превозвач Simple Smile, ако има офис в Русе, още по-добре.
С транспортните фирми няма как да стане. Дори да предположим, че като го поръчаш днес и пристигне на адрес в Англия утре, камионът, да речем, също потегли утре - от там насетне има около 6-7 дни път. След това 1-2 дни обработка и още толкова за доставка до Русе - ще бъде при теб на 5, при това в най-идеалния вариант. Друг вариант е DHL, ама там не съм компетентна, знам само, че ще ти излезе по-солено.

# 144
  • Русе
То и аз така си мислех, ама си викам да питам Simple Smile.

Доставям тръгват в неделя и те със сигурност няма да са тук преди 7-ми.
А не е пък и чак толкова скъпо, че с ДЧЛ да го пращам, сигурно доставката ще ми е доста повече.

И при китайците го има, но там отиде 1 месец. Ще го мисля.

# 145
  • Русе
То и аз така си мислех, ама си викам да питам Simple Smile.

Доставям тръгват в неделя и те със сигурност няма да са тук преди 7-ми.
А не е пък и чак толкова скъпо, че с ДЧЛ да го пращам, сигурно доставката ще ми е доста повече.

И при китайците го има, но там отиде 1 месец. Ще го мисля.

На гъбите следващият им курс е на 26. Последните им камиони пристигат за 6 дни, но няма да са толкова бързи в обработката. Едва днес ще си взема пратка, която е в склада им в София от четвъртък  Shocked

# 146
  • Русе
Мерси, няма смисъл тогава. Или ще търся от тук или ще чакам голяма доставка от Китай.

# 147
Мерси, няма смисъл тогава. Или ще търся от тук или ще чакам голяма доставка от Китай.

С Габиели ще стане,имат на 26-ти курс,ще се раздава на 3-4-ти и ще дойде при теб до 7-ми.

# 148
  • Русе
Понеже бях питала, сега имам прясна информация от служител на Габко - фирмата няма да излиза в летен отпуск. Служителите ще се заместват, за да няма прекъсване на курсовете.  Simple Smile

# 149
  • Sofia
Понеже бях питала, сега имам прясна информация от служител на Габко - фирмата няма да излиза в летен отпуск. Служителите ще се заместват, за да няма прекъсване на курсовете.  Simple Smile

А, така! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт