От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 811
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Габко няма да излизат в отпуск, ами останалите, някой има ли инфо?

# 151
  • Стара Загора
Аз имам информация, че buyers, ще са в отпуск от 05.07 до 28.07, и в сайта им го пише.

# 152
  • Русе
Мерси, няма смисъл тогава. Или ще търся от тук или ще чакам голяма доставка от Китай.

С Габиели ще стане,имат на 26-ти курс,ще се раздава на 3-4-ти и ще дойде при теб до 7-ми.

Понеделник не ми върши работа, трябва ви до петък/събота.
Отказах се да поръчвам, ще се спасявам от тук. Пък на спокойствие след това.

Благодаря ти все пак.

# 153
Мерси, няма смисъл тогава. Или ще търся от тук или ще чакам голяма доставка от Китай.

С Габиели ще стане,имат на 26-ти курс,ще се раздава на 3-4-ти и ще дойде при теб до 7-ми.

Понеделник не ми върши работа, трябва ви до петък/събота.
Отказах се да поръчвам, ще се спасявам от тук. Пък на спокойствие след това.

Благодаря ти все пак.

Писах до 7-ми ще е при теб,вероятно около 5-ти.Но няма значение явно вече.

# 154
  • Русе
Не ми се рискува Simple Smile ,а и мисля,че си намерих удобен вариант тук.
Благодаря ти все пак.

# 155
  • Luxemburg
тези които ползват услугите на uktobg може ли да се задържат пратки (в смисъл да стои в Лондон или Пловдив до следващият курс и след това да ги пратят към Сф)? Имам няколко покупки от по 100-200гр. и не ми се иска по едно да ги носят, а миналата седмица имаха 5 курса и вероятността всяка да е в отделен курс е голяма.

# 156
тези които ползват услугите на uktobg може ли да се задържат пратки (в смисъл да стои в Лондон или Пловдив до следващият курс и след това да ги пратят към Сф)? Имам няколко покупки от по 100-200гр. и не ми се иска по едно да ги носят, а миналата седмица имаха 5 курса и вероятността всяка да е в отделен курс е голяма.

Няма задържане при тях,а и дори да си ги вземеш накуп,пак ще платиш за всяко по 2 лв,защото са от различни курсове.

# 157
  • Luxemburg
кофти, аз тъкмо се зарадвах че 5 неща са дошли наведнъж и ще платя общо, независимо че бяха в 3 курса, но явно ще си платя като поп за нещо дето е 100гр. и струва 1 лира и пътува само в единия курс. Не е честно да ми ги донесат накуп а да платя за всеки курс. Но пък са ми най-близо и не се налага да плащам екстра по 1лв. на курс като при гъбите.

# 158
  • Sofia
   Габко задържат, но и при тях, ако пратките са от различни курсове, си плащаш за всяка отделно. Сигурно има изгода, ако се налага да ползваш услугите на вътрешен куриер и пестиш поне от тяхната такса.

# 159
Здравейте,

регистрирах се защото се зачетох в темата и се замислих нещо...за покупките ми от Англия. Досега си плащам винаги доставките от сайтовете в Англия в общия случай около 10-15 паунда. Та има следните питания. Гледам най-евтини са http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php - 1.5 лв/кг имам пратка 5 кг. Та питам следното:

1. Доставката до БГ ще ми е 5кг х 1.5= 7.5 лв + куриер до София(до вратата ми)....така ли е?
2. За колко време идват доставките до софийски адрес?
3. Кои са най-евтини до София?

Благодаря Ви:) от толкова много четене ми се припотиха очилата newsm78

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 11:13 от bobo_13

# 160
  • Русе
Здравейте,

регистрирах се защото се зачетох в темата и се замислих нещо...за покупките ми от Англия. Досега си плащам винаги доставките от сайтовете в Англия в общия случай около 10-15 паунда. Та има следните питания. Гледам най-евтини са http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php - 1.5 лв/кг имам пратка 5 кг. Та питам следното:

1. Доставката до БГ ще ми е 5кг х 1.5= 7.5 лв + куриер до София(до вратата ми)....така ли е?

Благодаря Ви:) от толкова мнмого четене ми се припотиха очилата newsm78
Да, доставката до БГ ще ти коства 7,5 лв, оттам насетне заплащаш куриерската услуга за транспорт на стоката от Пловдив/Варна до София. Може да избереш да ти ги пратят до офис на фирмата, за да ти излезе по-евтино. Все пак куриер до врата е малко по-скъпа услуга.

Инак за колко време пристигат е относително - но в най-общи линии от датата ти на поръчването до доставката в София ще изминат около 16-18 дни. Все пак имаш 5 работни дни (за повечето магазини), за да ти изпратя стоката до английския адрес, от там ако камиона тръгне веднага има път 6-7 дни. Следва разтоварване и обработка - 1-2 дни, и после препращане при теб - още 1 ден. Това е  Simple Smile

# 161
Здравейте,

3. Кои са най-евтини до София?

Благодаря Ви:) от толкова много четене ми се припотиха очилата newsm78

Ако фирмата, която избереш има офис/склад за раздаване в София, можеш и да не плащаш допълнително за доставка до домашен адрес, а да си я вземеш на място.
Има фирми, които пътуват често и доставят средно за 10 дни от покупката - енда от тях е http://www.uktobg.com/:
 - 1-3 дни за доставка до английският им адрес, според продавача и неговия куриер.  
 - 6-7 дни за транспорт до БГ, в т.ч. обработка.
И така на около 10тия ден пратката ти може да е при теб.

# 162
  • София
Досега не съм пазарувал повече от 1 нещо накуп - събират ми се 3-4 неща от английския амазон.
С превозвач ако пазарувам всяка отделно ли ще ми я таксуват?
Друг вариант?

http://www.uktobg.com  таксуват ли за обемно тегло?

Имат курс в неделя - има ли смисъл сега да пускам поръчка следващата да чакам?

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 20:41 от hakama

# 163
  • Русе
Досега не съм пазарувал повече от 1 нещо накуп - събират ми се 3-4 неща от английския амазон.
Друг вариант?

Превозвачите таксуват на килограм. Ако всичките ти пратки са в един курс - колкото килограма излязат накрая - за толкова ще платиш. Таксуват по различен начин обемистите и нестандартни пратки, ама твоите едва ли са такива.

# 164
Друг вариант?

http://www.uktobg.com  таксуват ли за обемно тегло?

Имат курс в неделя - има ли смисъл сега да пускам поръчка следващата да чакам?

тези 3-4 пратки, най-вероятно са от различни търговци и могат да пристигнат по различно време и така да хванат различни курсове. Не разбирам защо трябва да чакаш курс. Пускаш си поръчките от амазон, като пристигнат тръгват за БГ с първия курс след това. Понякога е още същия ден.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт