От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 854
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
sunny91 Аз също живея в този район и използвам Габиели. Разбира се има значение къде работиш, но офиса на хладилника е много удобен за мен.

# 316
+1 за GGBG.bg и от мен!

Винаги точни и бързи, от миналият декември съм с тях и нямам забележки. Поръчвам доста на брой дребни и леки нещица и ми ги таксуват накуп за 1,99 ( до 1кг и в един курс), а доставката до вратата ми е още 2,5лв. отгоре. Добре ми е така!!!!!! newsm44

# 317
  • Sofia
   Заинтригувахте ме с тези GGBG. Може и аз да ги пробвам. Simple Smile Колко пъти в седмицата са им курсовете ориентировъчно?

# 318
   Заинтригувахте ме с тези GGBG. Може и аз да ги пробвам. Simple Smile Колко пъти в седмицата са им курсовете ориентировъчно?

Това инфо е от сайта им   "Курсовете тръгват всяка Събота - Неделя от Англия и пристигат всяка Сряда - Четвъртък в БГ!"

Раздаване след обработка- петък или събота.

# 319
 През уикенда тръгва от Англия. В сряда-четвъртък е в София. В петък ги раздават. Работят в събота, в неделя по договаряне.

2 оофиса -
1. Младост 1А, на 50м от Била и метростанция Младост 3
2. Дружба, до блок 69(пазара на езерото)

цени

# 320
  • Sofia
   Мерси, и аз току-що хвърлих едно око на сайта им. Peace

# 321
  • Sofia
   Сега се регистрирах в сайта на GGBG и ми направи впечатление едно поле, намиращо се в страницата на профила ми, наименувано "Точки", срещу него пише 1. newsm78 Какви са тези точки, които очевидно се трупат, и за какво служат, някой да знае?

# 322
Всеки курс с твоя пратка е 1 точка. Засега не знам за какво се ползват. Може би ще измислят нещо вбъдеще. Прочети и за ВИП има някои допълнителни екстри(с/у пари де Laughing), може на някого да са полезни.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 01:47 от bobo_13

# 323
  • Sofia
   Ясно, може би ще им пиша, да ги питам за точките, че ми стана интересно. Peace Ще споделя тук, в темата, ако науча нещо по въпроса.

# 324
  • Sofia
   Ох, писах 100 пъти в тази тема днес. Embarassed Надявам се, сега да е за последно.

Адресът за доставка на BBGB така ли трябва да се попълни или без втория ред (т.е. без повтарящото се Badshot Lea, което не знам защо се появява в моя профил?

72 Badshot Lea Road,

Badshot Lea,

Farnham,

Surrey GU9 9LT,

United Kingdom

# 325
Както ти позволява самият сайт откъдето купуваш.

В Амазон ми е с повтарящо се, в Аргос е само веднъж, защото на втория ред ми е ИД-то и така

Ето примерни как да попълнеш. Надолу на страницата има дадени в Ибей, Амазон примерни

http://www.ggbg.bg/pages/kak-da-porychate

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 00:08 от bobo_13

# 326
  • Sofia
   Мерси!

# 327
  Сега се регистрирах в сайта на GGBG и ми направи впечатление едно поле, намиращо се в страницата на профила ми, наименувано "Точки", срещу него пише 1. newsm78 Какви са тези точки, които очевидно се трупат, и за какво служат, някой да знае?

В меню промоции пише това:

Цитат
При регистриране в сайта на "GGBG.bg" Вие получавате една бонус точка!

Харесайте ни във "Фейсбук" и получавате една бонус точка!

За всички превозени пратки в един курс получавате една бонус точка! Препоръчайте на приятел: на всеки 5 пратки, заявени от Вашия приятел получавате една бонус точка! При натрупването на 20 точки получавате безплатна доставка на пратка до 3 кг. (следващата ваша пратка) от склад Англия до офис София!

В края на всеки месец ще се тегли томбола и трима от клиентите на "GGBG.BG", използвали услугите в текущия месец ще получат безплатен транспорт на пратка до 3 килограма от склад Лондон до офис София!

При 20 точки, безплатен превоз на една пратка до 3 кг Simple Smile

# 328
  • Sofia
   Ами, супер, добре са го измислили. Simple Smile Само не знам как отчитат кой е харесал FB страницата им и кой не, че да му дадат точка. Mr. Green

# 329
  • Бургас
А знаете ли фирма с офис около центъра на София  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт