От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 845
  • 741
  •   1
Отговори
# 300

И един въпрос: Защо ще посочваш различен billing адрес от този за доставка, при положение, че превозвачите те търсят по име или ИД??? Нали като се регистрираш в сайта на превозвача си попълваш личните данни в БГ?

Ми да това пита и  Black Cat 13! Ако аз съм Галина Петрова, но има и друга Галина Петрова, която също очаква пратки, превозвачът от къде ще знае на коя какво да изпрати, независимо че са си дали данните, а?

Като се регистрираш в сайта на превозвача си получаваш ID номер, който се изписва на адреса

Ако говорим в конкретния случай за КД си е тяхно задължение да се обадят на всички Галина Петрова и да ги питат.

Другият вариант е на адреса на втория ред, където пише Street Address2 си слагаж твоя и-мейл(те го имат вече в системата си) или телефона си или някакъв друг отличителен белег за да разберат коя си.

# 301
  • София
аз съм се регистрирала два пъти в КД, на латиница и кирилица.
пратките ми пристигат при тях с името ми на латиница, а получавам мейли от регистрацията на кирилица.
та е възможно и да стават грешки.

# 302
Да, когато имаш ID, ми е ясно, но КД не работят така, а момичето се интересуваше именно от тях. В крайна сметка тя предпочете друг превозвач.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 19:13 от Лъкито

# 303
  • Бургас
Лошото на Габко, че работят от 9.30 - 16.30 ч. без събота и неделя. На теб ще ти е по-близо да ти ги докарват в кв. Иван Вазов (по 1 лв отгоре на пакет), защото другия офис е на другия край на София(спрямо Княжево).

Погледн и други фирми с офиси в Овча купел, Манастирски ливади, ще ти е по-близо. А също така и около работното място.....
Не знаех, че ако искам в кв. Иван Вазов, се заплаща 1лв на всеки пакет, то по-добре по Еконт тогава.
Като търсих, не намерих такива фирми с офиси в Овча купен или Манастирски ливади, ако някой знае, да каже Hug

# 304
  • Sofia
Лошото на Габко, че работят от 9.30 - 16.30 ч. без събота и неделя. На теб ще ти е по-близо да ти ги докарват в кв. Иван Вазов (по 1 лв отгоре на пакет), защото другия офис е на другия край на София(спрямо Княжево).

Погледн и други фирми с офиси в Овча купел, Манастирски ливади, ще ти е по-близо. А също така и около работното място.....
Не знаех, че ако искам в кв. Иван Вазов, се заплаща 1лв на всеки пакет, то по-добре по Спиди тогава.
Като търсих, не намерих такива фирми с офиси в Овча купен или Манастирски ливади, ако някой знае, да каже Hug

Не е на пакет, а за цялата поръчка, независимо колко отделни пратки има в нея, ама ме мързеше да поправям господина. Освен това, не разбрах какво е това работно време, което е посочил, но няма значение, със сигурност няма нищо общо с работния график на Габко. Peace

# 305

Не знаех, че ако искам в кв. Иван Вазов, се заплаща 1лв на всеки пакет, то по-добре по Еконт тогава.
[/quote]

Цитат
За пакет доставен в склад София - Иван Вазов, се начислява допълнителна такса от 1,00лв. -
(независимо от кг./брой пакети в рамките един курс)
Като цъкнеш на контакти  и после на склад Иван Вазов...там пише

Иначе може да погледнеш Люлин, Обеля има фирми. Ако друг знае да помага Simple Smile

# 306

Не знаех, че ако искам в кв. Иван Вазов, се заплаща 1лв на всеки пакет, то по-добре по Спиди тогава.

Не е на пакет, а за цялата поръчка, независимо колко отделни пратки има в нея, ама ме мързеше да поправям господина. Освен това, не разбрах какво е това работно време, което е посочил, но няма значение, със сигурност няма нищо общо с работния график на Габко. Peace

Еми Габко един ден раздават до 16 ч; на другия от 12-20ч. без събота и неделя. Работното време, което съм посочил е на офиса за справка.

# 307

Чел недочел. 1 лв. е таксата независимо колко пакета получаваш от курс.

# 308
  • софия

Ggbg доставят до адрес за 1,50 до 4 лв. за 1-3 кг. в зависимост от зоната. Павлово им е 2ра зона - 2.50 лв.  Peace За мен те са най-изгодни. Освен това са супер коректни, любезни и точни. Има ги от около 3 години и това не се е променило за разлика от други, които се оядоха и наглеят.

# 309
  • Бургас
O, благодаря ти. Значи до Княжево излиза 2+2,50=4,50лв
Много е добре да Simple Smile

# 310
  • софия
Това е за 1 кг. Peace 1 кг. от Англия до Бг. е 1,99 лв. Доставката в рамките на София е 1-3 кг., 3-7 и над 7 кг. Получаваш мейли за движението на пратката - кога е получена при тях, кога тръгва, кога е тук. И не е нужно да регистрираш пратките.

# 311
Това е за 1 кг. Peace 1 кг. от Англия до Бг. е 1,99 лв. Доставката в рамките на София е 1-3 кг., 3-7 и над 7 кг. Получаваш мейли за движението на пратката - кога е получена при тях, кога тръгва, кога е тук. И не е нужно да регистрираш пратките.

+1 за GGBG, много коректни. Даже сега чакам да ми обработят последните 3 пратки и утре или в събота да си ги взема.

# 312
Доколкото разгледах сайтовете,предлагащи асистирано пазаруване, най-изгодни ми се видяха "доставка от англия" и "максстил".Само не разбрах за първия дали се плаща допълнително за транспорта от Англия до тук или всичко е калкулирано в 2.60 лв.за лира.
Ще съм много благодарна на отговорилите ми с опит!

# 313
  • ...на безопасно
От Доставка от Англия утре ще си взема пратката и ще пиша. Аз не съм ги ползвала друг път, но са ми близо до работа. Курса е тръгнал в сряда 27,08 и днес е във Варна пратката ми.
Това са цените от сайта им:

Цени на доставка от офис Лондон до офисите ни в България:

- от 0 кг до 10 кг – 1,80 лв/кг

- от 10 кг до 50 кг – 1,60 лв/кг

- над 50 кг – 1.30 лв/кг

# 314
  • насън...
здравейте, "колеги"!  Laughing

аз с един малко тъп въпрос, ще ме прощавате  Mr. Green и с надежда също питам тези, които са ползвали услугата "задържане на пратка" на габко - това в рамките на два курса, означава примерно курс 1 и 2 или ако задържа пратка от курс 1 ще мога да получа и пратка от курс 3 без да плащам допълнително за магазия или склад, или както там се казва? очаквам две малки джвъчки, ама ще дойдат през курс и хич не ми се искаше да им плащам допълнително доставки... Whistling досега съм задържала, но само от два съседни курса...

Общи условия

Активация на акаунт