От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 628
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Привет!
Да ви попитам, че нещо не мога да си спомня...
 ELC може ли да се пазарува с БГ  карти и с какво плащате, с карта или Пей пал?
Благодаря предварително!
Може с карта, може и с ПП.
Благодаря  bouquet

# 46
Някой знае ли дали Габиели ще започнат да раздават днес, курса който пристигна вчера? Можете ли да дадете телефон на склада им в Пловдив?

Последна редакция: пн, 19 май 2014, 10:31 от huliganka

# 47
Някой знае ли дали Габиели ще започнат да раздават днес, курса който пристигна вчера? Можете ли да дадете телефон на склада им в Пловдив?
Раздават. Телефони на сайта им.

# 48
Раздават. Телефони на сайта им.
duhi,   bouquet

# 49
Да, раздават от Англия. Курса им от Германия, който също е пристигнал вчера ще се раздава итре.  Peace

# 50
  • Sofia
   Искам да попитам тези от вас, които са запознати с Kdshopping, когато се възползвам от услугата "Асистирано пазаруване", банковият превод ли е единственият начин, чрез който мога да извърша плащането на стоката? Дадоха ми само едно име и номер на сметка, а на сайта им не намерих повече инфо за начините на плащане. За да избегна разкарването до банката, се надявах да имат PayPal, но не са ми писали за такъв. Rolling Eyes

Също, правя плащането в рамките на 24 часа, след като те ми поръчат стоката, така ли? И последно искам да попитам, получавам ли мейл, когато пратката ми пристигне на UK адреса им и съответно, когато е натоварена на камион към Б-я?

Благодаря!  bouquet

# 51
  • Русе
   Искам да попитам тези от вас, които са запознати с Kdshopping, когато се възползвам от услугата "Асистирано пазаруване", банковият превод ли е единственият начин, чрез който мога да извърша плащането на стоката? Дадоха ми само едно име и номер на сметка, а на сайта им не намерих повече инфо за начините на плащане. За да избегна разкарването до банката, се надявах да имат PayPal, но не са ми писали за такъв. Rolling Eyes

Също, правя плащането в рамките на 24 часа, след като те ми поръчат стоката, така ли? И последно искам да попитам, получавам ли мейл, когато пратката ми пристигне на UK адреса им и съответно, когато е натоварена на камион към Б-я?

Благодаря!  bouquet

Ако е първата ти поръчка - да. Трябва да направиш превода до 24 часа, инак след това няма да ти дадат правото да пазаруваш отново чрез тях. За следващите поръчки мисля, че е до 3 дни. Преводът, уви, е само банков. Нямат Пейпал. А за това дали ще те уведомят, че ти е пристигнала стоката на адреса там - мисля, че не. Наскоро говорихме нещо подобно - че уведомяват едва като пристигне тук, в България. Някой ако смята, че греша, да ме поправи  Simple Smile

# 52
  • Sofia
   Благодаря ти много, страхотна си. Hug Аз си размених няколко мейла с тях, де, така че повечето неща ми станаха ясни, но все пак реших да попитам за някои от детайлите тук. Simple Smile

Пак мерси!  bouquet

# 53
  • Стара Загора
Точно аз се ядосвах, че КД не уведомяват кога и дали стоката е пристигнала в склада им и с кой курс пътува. Чак като пристигне в Б-я. И информацията в сайта им за курсовете, не се актуализира навреме, или пък  е грешна. До тук не съм очарована от тях, но да видим кога ще ми пристигнат пратките.

# 54
  • ВАРНА
Понеже става въпрос за закупуване от английски сайтове - да питам тук - в Ибей ме подканят от няколко дни да си сменя паролата заради опити за проникване в системата им....При вас има ли такова нещо,да я сменям ли  newsm78 ?

# 55
Понеже става въпрос за закупуване от английски сайтове - да питам тук - в Ибей ме подканят от няколко дни да си сменя паролата заради опити за проникване в системата им....При вас има ли такова нещо,да я сменям ли  newsm78 ?
И аз получих такова нещо и понеже не ми даваше да се логна преди да съм я сменила, взех че я смених.....

# 56
Да, всички потребители на ибей трябваше да си сменят паролата.

# 57
Мдааа, източени са данните на 145 милиона потребители.  Rolling Eyes

# 58
Ами то какви толкова данни има в ибей, освен един имейл?
Виж ако акаунта в ибей е вързан с акаунта в Пейпал, тогава е кофти. Имаше оферта преди време за създаване на подобна връзка. Аз не се вързах, обаче и е било добре.

# 59
Access Self Storage London N8 9DJ Може ли да ми кажете на този адрес коя фирма се намира. Трябва да платя нещо , но незнам кой ще го транспортира до Бг.

bouquet  bouquet   bouquet

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 22:15 от valkka

Общи условия

Активация на акаунт