От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 642
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Габиели

# 61
http://www.uktobg.com/
От сутринта се опитвам да вляза, но не зарежа. Грешката в моя телевизор ли е  newsm78

# 62
  • Русе
От сутринта се опитвам да вляза, но не зарежа. Грешката в моя телевизор ли е  newsm78
Май да. Аз влязох от раз Simple Smile

# 63
  • софия
Пробвай с друг браузър. Влизам без проблем през Хром.

# 64
и аз ползвам google chrome  newsm78

# 65
и аз ползвам google chrome  newsm78
Отваря се сайта без проблем. Изчисти си кеша и бисквитките и пробвай пак.

# 66
  • Стара Загора
MuJIuHka, ако още не се оправил проблема, обади се на интернет доставчика си- да не би от там да е причината. Имах подобен проблем, от 3-4 дни не ми се отваряше един определен сайт, а при други, с друг интернет доставчик го нямаше този проблем. Звъннах на моя и разрешихме случая.

# 67
Отдавна следя темата, но до сега не съм писала. Днес за спорта се опитах да направя поръчка от next.co.uk с бг карта, като предположих, че картата ще бъде отхвърлена. При плащането сайтът прави проверка на картата и нямаше проблем. В момента поръчката ми е приета и парите дори са изтеглени от картата. Надявам се да няма проблеми и в понеделник да бъде доставена на адреса на превозвача. Дано да може вече с бг карти да се плаща, защото стоките в разпродажба ако не ги купиш веднага, след 15 минути вече ги няма.
Бре, чак ми стана интересно и любопитно. Дано да ти изпратят нещата. Ще споделиш ли по-късно какво е развитието?

Да се похваля вчера вече си взех поръчката от доставчика. Само дето при поръчката в сайта имаше въпрос дали искам безплатни каталози с асортимента и аз ги поръчах. Очаквах да са като на nextdirect, но не - получих две огромни книги с твърди корици. Толкова не ме е яд, че заради тях платих  на превозвача за 5 кг такса, а че бях без кола и ми се скъсаха ръцете докато се прибера.

# 68
  • Русе
Чудесни новини, но не съвсем за портмонето ми  Mr. Green Ще взема да пробвам и аз, колко човека вече успяха. Може и при мен да мине номера. Благодаря, че писа, Фют !   bouquet

# 69
Момичета, при регистрация в ТКmaxх адреса на превозвача ли изписвате? Защото някъде мернах, че трябва да съвпада с този на картата, но пък искат УК телефон?  newsm78 

# 70
Момичета, от Пловдив съм, Смирненски. С коя фирма е най-надеждно да поръчам едни обувки от английския амазон и за колко време горе-долу пристига. Дали може поръчката да е от мое име, а да я получи баща ми?

# 71
Момичета, при регистрация в ТКmaxх адреса на превозвача ли изписвате? Защото някъде мернах, че трябва да съвпада с този на картата, но пък искат УК телефон?  newsm78 
Даваш телефон на превозвача, който си избрала.

# 72
За пореден път съм страшно доволна от Dorothy Perkins
Поръчката ми дойде за по-малко от седмица с безплатна доставка. Доста често правят намаления и като цяла май повече почнаха да ми харесват от Асос.

# 73
Здравейте момичета, моля за съвет, Praynig искам да поръчам някои дрешки от английският сайта на  H&M. Поръчвала съм сама преди време, но сега не може. За първи път ми се налага да използвам посредник, моля препоръчайте ми такъв. Благодаря.  bouquet

# 74
Здравейте момичета, моля за съвет, Praynig искам да поръчам някои дрешки от английският сайта на  H&M. Поръчвала съм сама преди време, но сега не може. За първи път ми се налага да използвам посредник, моля препоръчайте ми такъв. Благодаря.  bouquet

Здравей.Аз бих ти препоръчала http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php.Вземат 6 % комисионна.

Последна редакция: пн, 02 юни 2014, 10:51 от mary26

Общи условия

Активация на акаунт