От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 657
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Здравейте момичета, моля за съвет, Praynig искам да поръчам някои дрешки от английският сайта на  H&M. Поръчвала съм сама преди време, но сега не може. За първи път ми се налага да използвам посредник, моля препоръчайте ми такъв. Благодаря.  bouquet

Здравей.Аз бих ти препоръчала http://ukshops-bg.com/uktobg/index.php.Вземат 6 % комисионна.

Тези също извършват такава услуга: www.kdshoppinguk.com. Peace

# 76
  • София
 Black Cat 13, знаеш ли какъв е курсът на британската лира/пауд при www.kdshoppinguk.com ?
Аз никъде не пткрих.

# 77
  • Sofia
Black Cat 13, знаеш ли какъв е курсът на британската лира/пауд при www.kdshoppinguk.com ?
Аз никъде не пткрих.

Ето какво ми бяха отговорили по този въпрос: "Паунда го смятаме на 2.55 лв., понеже поръчките се заплащат с английска карта, а всеки един международен превод си е за наша сметка и струва около 50 лв.". Peace

# 78
Ползвам куриери след като ми пристигнат пратките в БГ.
С Габко съм, защото имат много ниски цени на Спиди, а и отскоро вече имаме и техен офис, обаче има други фирми, които имат по-често курсове от УК.
Габиели имат само 20% отстъпка до офис на Еконт, което пак е повече.

Някой с препоръки?

# 79
  • Русе
Ползвам куриери след като ми пристигнат пратките в БГ.
С Габко съм, защото имат много ниски цени на Спиди, а и отскоро вече имаме и техен офис, обаче има други фирми, които имат по-често курсове от УК.
Габиели имат само 20% отстъпка до офис на Еконт, което пак е повече.

Някой с препоръки?

Напоследък Габко страшно бързо ми доставят всичко - буквално пратката ми пристига в техния склад и на същия или следващия ден камионът тръгва насам. И когато влизам да проверявам ми прави впечатление, че курсовете на камионите  са през 4-5 дни. Не си ли доволна от тях или те бавят?

# 80
Габиели, примерно, имат през 2 дни курс.
А Габко не са много бързи в обработката, примерно, курсовете могат да бъдат и през 7 дни. Също и това, че уж вчера щеше да  тръгне курс, а не се знае дали е тръгнал или остава за днес (дано още не е, че имам спешни пратки).

# 81
  • Русе
Габиели, примерно, имат през 2 дни курс.
А Габко не са много бързи в обработката, примерно, курсовете могат да бъдат и през 7 дни. Също и това, че уж вчера щеше да  тръгне курс, а не се знае дали е тръгнал или остава за днес (дано още не е, че имам спешни пратки).

Щом не са ти пратили мейл значи не е тръгнал. Ако си чакаш пратките днес - може и да имаш шанс да ти ги натоварят в този курс. Пък другите фирми колко са бързи не се знае. И гъбите виждаш, че посочват курсове през 4 дни, но се забавят в потеглянето. Човек докато не опита, няма как да бъде сигурен. За Габко, обаче, отдавна не е имало такова нещо - курсовете им да бъдат през седмица. По едно време даже имаха 3 камиона, които потеглиха към България през 3 дни.
Иначе за обработката и мен много ме дразнят понякога. Но последния път ги бяха начаткали за 1 ден.  #Crazy

# 82
Има ли отделна тема за транспорт от Германия и може ли да помоля за линк,ако има такава?

# 83
  • Sofia
Има ли отделна тема за транспорт от Германия и може ли да помоля за линк,ако има такава?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=442629.0

# 84
Чакам няколко пратки, а пътуват само 2.
Случвало ли ви се е с Габко да получите повече пакети от описаните в сайта?

На мен ми се е случвало, ама май много отдавна. Някой наскоро?  Simple Smile

# 85
  • Sofia
Чакам няколко пратки, а пътуват само 2.
Случвало ли ви се е с Габко да получите повече пакети от описаните в сайта?

На мен ми се е случвало, ама май много отдавна. Някой наскоро?  Simple Smile

Да, преди няколко седмици ми се случи в сайта им да пише, че пратките са 2, а, всъщност, бяха 3. Peace Ставаше въпрос за доста малки пакетчета, обаче, та може и от това да е дошло объркването.

# 86
Дано и при мен така, наистина са малки  Peace

# 87
  • Русе
Сега и при мен е така на последния курс на Габко - имам два пакета, но пише 1.

Отидох на транспортна услуга - търсене по тракинг номер от UK. И там като си напиша тракинг номера, ми изписа, че и двете пратки пътуват към България. Peace

Ако пратката е пристигнала непосредствено преди потеглянето на курса, се приоритира тя да бъде натоварена за транспорт, без да има физическа възможност да се отбележи в системата ни.
- В много редки случаи, поради голям обем от пратки, е възможно някои да не бъдат отбелязани по ID номер, но биват маркирани по track number в системата ни. (виж ТРАНСПОРТНА УСЛУГА UK > track number - Услугата работи само за пратки от UK.)

# 88
  • Сливен
Или пратката да е без ID номер и едва след като пристигне в Б-я се отбелязва. При мен доста често се случва  Peace

# 89
Здравейте!
Много отдавна не съм влизала в темата и влизам с въпрос.

Ползвам Габко.
Преди съм задържала пратка от Германия и са ми я изпращали заедно с пратка от UK.
Днес обаче не стана така.Обадих се и някакъв намусен тип ми отговори,че задържана пратка от ДЕ се доставя само със следващ курс от ДЕ.
Не прочетох такова нещо в условията им.

Някоя от вас има ли информация как стоят нещата.
В такъв случай никак не са ми удобни.

Общи условия

Активация на акаунт