От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 13

• 65 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Много се разочаровах от габиели. 6,50 лв.  платих за куриерска услуга за пратка до 1 кг. Ще ги сменям.  Naughty
Търся доставчик, който да е сравнително бърз и да не взима такива суми.

Кажи град за доставка

# 391
Много се разочаровах от габиели. 6,50 лв.  платих за куриерска услуга за пратка до 1 кг. Ще ги сменям.  Naughty
Търся доставчик, който да е сравнително бърз и да не взима такива суми.

Конкретизирай за какво е тази сума,не може да е само за тяхната услуга,сигурно включва и куриер,но те нямат вина за това,така че не виждам защо ги обвиняваш  Rolling Eyes
Вероятно 2 лв за доставката ЮК-БГ и другото е доставката на куриерите+НП.

# 392
Беше 4,37 лв., после стана на 5,40 лв., и днес хоп 6,50 лв. Наложен платеж за 2 лв.

# 393
Знам, че тук се обсъждат други неща, но са ми много смешни някои размерчета! Извинявам се и моля който ми помогне да пише на ЛС,че да не дразним допълнително другите.
Момичета, моля за малко помощ от тези които пазаруват от Теско и Маталан. Интересуват ме размери 18-24, 2-3 от тези :
http://www.clothingattesco.com/tops+t-shirts/f+f-authentic-sloga … tops-and-t-shirts
http://www.clothingattesco.com/trousers/f+f-athletic-team-jogger … y-boys-trousers#1
Пролетта поръчах подобен комплект и няма да ви  кажа каква огромна долница дойте! За р-р 2-3 с тези мерки: дължина 53см, широчина 26 без опънат ластик. Понеже е за детето на моя много близка, не искам пак да стане гаф.
И от Маталан
http://www.matalan.co.uk/kids-clothing/boys/shop-by-age/toddler- … gilet--6mths-5yrs това елече 2-3 и 3-4
http://www.matalan.co.uk/kids-clothing/girls/shop-by-age/toddler … -hood--3mths-5yrs отново 2-3 и 3-4
Много благодаря!

# 394
Беше 4,37 лв., после стана на 5,40 лв., и днес хоп 6,50 лв. Наложен платеж за 2 лв.

Не разбирам, как така се променя сумата и как разбра, че се променя?

# 395
Куриерска услуга от кого? Еконт, Спийди или от тях?

# 396

Ами ей така си се променя. Почти всяка седмица имам нещо за получаване. Предния курс платих 5, 37 лв., а за този 6,50 лв. Лятото плащах по 4, 37 лв. Ползвам еконт.
Променят датите на курсовете и така ми объркват и моите сметки.

# 397
  • Sofia

Ами ей така си се променя. Почти всяка седмица имам нещо за получаване. Предния курс платих 5, 37 лв., а за този 6,50 лв. Лятото плащах по 4, 37 лв. Ползвам еконт.

Не ги ли попита защо цената варира така с всеки курс?

# 398
В зависимост ка ти го пращат Укото ....дали ги носят до офиса им или те идвт и ги вземат от тях. Това са тарифите на Еконт за куриерски услуги, сигирно Габиели ползват и някакви отстъпки

между офисите на куриера - 4.50 лв.

от/до офис на куриера
до/от врата на клиента - 5.70 лв.

от/до врата на клиента - 6.30 лв.

# 399

За мен сравнението на цените по този начин, не е коректно, освен ако пратката не е абсолютно една и съща всеки път. От години пазарувам онлайн и плащам между 2 и 100лв, но това не е защото са променили условията, нали?  Peace

# 400
нищо не са обявили в сайта. Как за един курс разлика и хоп различни такси? Няма значение дали гащи или книга поръчвам, все е под 1 кг. Тях не ги интересува какво е, а колко тежи.

# 401
нищо не са обявили в сайта. Как за един курс разлика и хоп различни такси? Няма значение дали гащи или книга поръчвам, все е под 1 кг. Тях не ги интересува какво е, а колко тежи.

Ако наистина с опаковките гащите и книгата тежат до 1кг, е така!

bobo_13 е обяснил защо има разлика, но това не е проблем от фирмата, която ползваш, а е съгласно тарифите на Еконт.

# 402

Нали ползваш Еконт за куриер....Габиели те таксуват 2 лв за стоки до 1 кг- превоз от Англия до БГ, после зависи как Еконт те таксуват докато ти я донесат на крака. На бележката на Еконт пише каква тарифа са ползвали

# 403
Никога не са ми носили нищо на крака. Винаги аз ходя да си взимам каквото има. Сега ще видя какво пише на бележката.

# 404

Нали ползваш Еконт за куриер....Габиели те таксуват 2 лв за стоки до 1 кг- превоз от Англия до БГ, после зависи как Еконт те таксуват докато ти я донесат на крака. На бележката на Еконт пише каква тарифа са ползвали

Толкова ли не разбрахте, че не са Еконт виновни. Дали Габиели носят пакета до офиса на Еконт или поръчват Еконт да вземе пакета от склада им е решение на Габиели и това влияе тарифата, с която после таксуват клиента.
А клиента не е длъжен да плаща повече за това, че Габиели са взели такова решение, без да се консултират с клиента си. Като пише в супермаркета 5,50 за кг, а на касата ти искат 6,50 какво правиш? Не те интересува, че Пенчо го домързяло и лепнал етикет, който му бил под ръка.  

Общи условия

Активация на акаунт